На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 884
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • при моите деца .....
Моля за отзиви за хотел Делта - с. Огняново.
Питах за хотел Green Wood Разлог.
Вчера се прибрах - много съм доволна - услужлив, вежлив персонал - от камериер - до администратор.
Чисто.
Наистина съм доволна.

# 106
Боби, в Огняново по сведения на приятели, които са ходили много пъти, има два читави хотела - Петрелийски и Делта. Мои близки приятели ходят две години поред с малки деца в него, харесва им, доволни са, не са във възторг от храната обаче. Казват, че не е лоша, но не е нещо особено. Но пък казваха,че до Петрелийски имало някакво кръчме, където готвели адски вкусно и евтино на всичкото отгоре.
Аз съм ходила веднъж в Делта, но понеже бях на сватба там, нямам много силни впечатления. Laughing Като цяло ми допадна:)

# 107
Аз съм много доволна от Делта, ходила съм преди да родя/демек не с дете/, но беше много приятно и е чудесно и за дечица  Peace Стаите са чудесни, басейна много хубав, има и джакузи до него  Mr. Green Не бяхме с ядене обаче, ядяхме в едно ресторантче, МИрото му казшаха, подозирам, че е споменатото от предишната потребителка  Peace Делта на фона на останалите грамадни хотели там е по-малък, но много кокетен и приятен  Grinning

# 108
И аз при Вас.
За да не бъде постът ми само спам, ще споделя свои впечатления. В Огняново сме били в два хотела- Делта и Минерални извори. Делта-та е супер, останахме много доволни, но това беше преди две години. Прекрасни топли и чисти басейни, съвсем прилични стаи, добри масажисти. Няма никакво сравнение с Минералните извори, където е естествено много по-евтино, но всичко е доста, доста овехтяло. Плюсът е големия открит топъл басейн, закрит няма.
Друг хотел с прилични цени и добри условия, който мога да препоръчам е Римска баня, в с. Баня, в близост до Банско и Разлог. Бяхме там пролетта и двойната стая беше точно 60 лв. Ето и линк

http://www.rimskabania.com/bg/

Сега през август ще ходим във Вонеща вода в комплекс Димина. Моля, ако някой е бил там, да сподели впечатления. Намерих само много стари отзиви из форума и предполагам, че не са актуални. Peace

# 109
  • В.Търново
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518289.135

Тук съм оставила коментар за хотел Панорама в Априлци,от където се върнахме днес.

# 110
Да споделя впечетления от хотел Релакс КООП, с. Вонеща вода, до гр. Велико Търново - много спокойно място за кртака почивка. В хотела персонала е любезен, но почистването и зареждането с консумативи  Naughty пълна трагедия - за 5 дни не смениха кърпите, за чаршафи да не говорим, а за допълнителни консумативи в банята трябваше 3 пъти да помоля. За почистване трябвало да поставя табела "моля почистете" и като оставих само кошчето бяха изхвърлили  Grinning. Както и да е - има външен и вътрешен басейн, СПА център (не съм ползвала и нямам впечетления). Ние бяхме със платена закуска - прилично на блок маса, а на обяд имат обедно меню на нормални цени (това с оглед на пакетните цени със обяд и вечеря - не си заслужава). Ние много пътувахме - до Трявна, Габрово, Етъра, Боженци (само прах и разкопки, не препоръчвам) - пътя е хубав и много красив - на 20 км, всяко място. Ако пак почивам в този регион то това ще бъде в Трявна - много красив, чист, поддържан град с всичко необходимо - от магазини, аптеки, ресторани, места за разходка.

Тонита, наистина много живописен път, благодаря още веднъж   bouquet

Данитка 1, хотел Димана е в самото начало на селото, буквално над главния път, според мен ще бъде много шумно, защото постоянно минават превозни средства, натоварен път е, но отвън изглеждаше прилично. Ако не сте резервирали, препоръчвам да го смените или с Релакс КООП или с ... (има още един, но му забравих името).

Ако имате въпроси питайте  Simple Smile

# 111
  • Германия
Споделям впечатления от Вършец. Къща за гости Свети Георги- голям двор, децата можеха да търчат навсякъде, да полегнат, да се полюшкат. Басейнчето не ползвахме. Готвят неприлично вкусно, големият ми син каза, че там правят най-вкусните мекици  Laughing Стаите и декорацията във фолклорен стил в механата и двора са 1А!
На 5 км е комплекс "Минкови бани" - интересно място с бунгала, минерални басейни (1 бебешки и 1 детски, отделно възрастните си плуваха на спокойствие), вкусна храна, децата там също можеха да търчат на воля.
Единствен недостатък са лошите пътища между Враца и Вършец / Спачевци. Ако децата не се впечатляват от дупки и криволичения, тогава няма проблем  Wink

# 112
Моля ви за мнения за хотели в Девин!

# 113
  • Бургас
abri как беше температурата вечер? Ясно е че ще взема и дебели дрехи, по-скоро заради бебето се тревожа.

# 114
Steltion, вечер става доста хладно, аз бях с яке (дънково и шалче от тези ефирните) и за още питах.
Бебчета имаше в колички навън, завити с одеало, но има и възможност вътре в ресторанта да седнете, имаше едно семейство с бебче, което вътре си стоеше и за там не са необходими дебели дрехи. Температурата рязко спада след 6, 7 вечерта. Иначе през деня е много горещо.

Приятна почивка!

# 115
Не мога да се стърпя да не напиша един лош отзив - Хотел Джамбазки в с. Говедарци
Цяла сутрин си говорим с мъж ми че няма по-неприятно място:
1. Цена - качество под всякаква критика - 52лв. за нощувка без закуска (която закуска в УЖ евтиния ресторант се връзва 15лв. и отгоре, само за справка - две пържени филийки с парченце сирене са 4лв., кафето е 1.50лв.
2. Стая отврат - миризлива и с кърпи на по 20г. поне, защото поне от толкова  не произвеждат такива
3. Ако сте с дете в количка препятствията ви чакат от входната врата, а децата като цяло са НЕдобре дошли - късат цветя, късат вишни, вдигат шум, разпиляват играчки и....изобщо просто си нямат  собствени и не знаят за какво става дума. Правят забележки на всяка крачка. За игра няма абсолютно нищо, една люлка няма, но както казах деца там не щат.
4. А колко са досадни собствениците, не мога да опиша. Бива гостоприемство, ама да ми седят на масата не искам.

По-прецакани скоро не сме се чувствали. За пръв път пиша такива отзиви, ама просто не мога да не напиша - отвратена съм. Не ходете там!

# 116
Моля ви за мнения за хотели в Девин!

Какво търсиш в Девин? Ние се върнахме вчера оттам. Бяхме в хотел Евридика - добро обслужване, апартаментът ни беше хубав също, прилични закуски (има четири вида закуски, от които можеш да си избереш), слабичко откъм вечерята, определено беше грешка от наша страна да ни е включена вечерята, ама уж за улеснение. Не видях хотел, освен петзвездните, който да има хубав голям двор, където да тичат децата. Нашият беше на самия център, без двор и т.н. Приятели бяха в хотел Елит, съвсем близо до нас, не са се оплаквали от някакви проблеми. Като цяло обаче в цял Девин не можахме да намерим заведение, в което да кажем "евала" за храната, нещо се оказахме твърде капризни Laughing 

# 117
  • софия
Някой посещавал ли е Спа хотел Орфей. Ако може повече инфо...
Приемам също и мнения за хотелче около спа хотела, евентуално да използваме само басейна му.
Благодаря

# 118
За спа хотелите има отделна тема, дори май са две. Там е по-вероятно да намериш инфо.

# 119
Някой посещавал ли е Спа хотел Орфей. Ако може повече инфо...
Приемам също и мнения за хотелче около спа хотела, евентуално да използваме само басейна му.
Благодаря

Виж поста ми над твоя, писала съм точно за хотелите до спа хотела. Иначе самият хотел изглеждаше много слабо населен, а и честно казано, ако съм гост на хотела и съм изсипала една торба пари и след това не мога да си намеря шезлонг където си искам, защото са заети от външни хора, бих била безкрайно недоволна. Иначе басейнът е супер, ние цяла седмица изкарахме на него, прекарахме страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт