На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 832
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, аз препоръчвам винарна Старосел http://www.starosel.com/ бяхме с ваучери обаче. Иначе излиза доста солено, басейните са уникални, с минерална вода , винения тур е интересен, стаите са страхотни, обслужването е добро. Цените в механата са доста завишени, но ще ви нахранят с еко продукти Peace. Почивахме и в Стрелча, в Средна гора , много прилично хотелче, много евтина механа, но малко басейнче http://www.sredna-gora.com/. Ако някой се интересува от нещо да пита.

# 151
  • В Балкана
sisitons , би ли споделила повече за басейна/ите в Старосел? Няколко ли са - големи/малки, може ли да се плува, посещават ли се от външи хора, могат ли да поемат пълен комплекс?

Отдавна съм го харесала и набелязала за посещение, но по снимките видях само един мъничък басейн. Оказва се явно, че другите снимки, ако ги има в сайта, съм ги пропуснала. Embarassed
Определено щях да забележа, ако имаше повече от един басейн.

# 152
Не си ги пропуснала, просто не са на сайта. Вътрешния е построен тази година , работи от май Peace Басейна е уникален , за вътрешния говоря, външния го има и на сайта , но ми се струва , че не е точно същия. там е уникално за малки деца има животни на свобода, зайчета, патици, пауни и една сърничка , даваше да я галиш Grinning. Та за басейна , поне 25 метра, става за плуване , в единия край има водопад с минерална вода и тече върху тебе, в средата има каменни лежанки , като джакузи около 6 бяйа мисля , водата 35 градуса. Малкия басейн , плитък с 4 джакузита вътре, по топъл. Две други джакузита  , едното навън другото в спа центъра . В него има и парна баня,  сауна , масажи и тн..... Басейните поемат хората, даже са си празни, ние бяхме с ваучер със закуска, имаше хора , но аз не ги видях в басейните, не всички киснат там като мене. Шезлонги има и вътре с меко шалте и навън обикновени, напълно достатъчни. Външния басейн е по-студен може би около 32 градуса. Ще ви покажат винарната, може и да дегустирате. Механата е скъпа, една бира наливна 4,50 супи около 4 лв , имаше обедно меню , виното доста скъпо. Имаше и наливно на старосел 8 лв каничка 0,5 л. Ние пихме от него уникално на вкус. Пъстървата беше 9 лв. Хляб от лимец 1, 50 две малки питки , имат и ястия с лимец. Не е евтино но е вкусно. Иначе уникални градинки с шадраванчета, стаите страхотни, с централен климатик, може да си нагласиш каквато искаш температура. Големи стаи, големи бани, ние бяхме в новата част и доплатихме 10 лв иначе с ваучера е 40 лв на нощувка. Имат кърпи, големи , малки и хавлий, сменят ги всеки ден независимо, че бяхме за два дни. Ако можете да сои го позволите идете непременно, няма да съжалявате. Аз бих отишла и без ваучер. Не знам обаче как е през уикенда , ние бяхме вторник и сряда. Може и да имаше външни на басейна , но мисля , че цената не е малка и не са много.Това се сещам за сега , много ми е харесало и ще отида пак Hug. Дано съм била полезна.

# 153
Здравейте,намерих оферта с ваучер за Старосел,но важи от 1.10.Дали ще е подходящо времето за там,но щом водата във вътрешния басейн е топла,може би пак ще е хубаво да се посети?В офертата има доплащане за апартамент,не разбрах кое е нова,кое стара част.

# 154
Комплекса е един, разположени в кръг постройки, новата част е с минерална вода , по-луксозна е и има вани, доколкото аз разбрах, всичко е в старинен стил с естествени материали, не съм влизала в апартамент. Стаята беше изключително широка , леглата също. В нашата бяха две, а не спалня.
Намерих и за август и септември http://bgbooking.net/deal/43-bgbooking_starosel_uikend_oferti.html#prettyPhoto

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 15:55 от sisitons

# 155
  • Варна
В техният сайт на Старосел, пише , че има само външен басейн. Или аз не виждам нещо Rolling Eyes Общо взето от към снимки са доста зле.

# 156
Нали обясних басейните са нови, от май месец , вътрешните и спато, затова ги няма на сайта, явно не е обновяван , на публикуваната от мен оферта се виждат и трите басейна , сложени са на една снимка с външния. Честно казано и аз като отидох очаквах само външен и много се изненадах, затова ги и хваля Joy Иначе снимките са едно към едно на банята и стаите и изобщо изгледа , даже май е по-хубаво.

# 157
  • Варна
Сега разгледах офертата, благодаря! Гледах и обаче км и ми се сториха доста. Изобщо близо до Варна до към 300 км най-много има ли хубав хотел с минерални басейни  Crazy С бебе сме и дългия път е кошмар. Комплексът много ми хареса, но едва ли ще се навием да тръгнем на такъв път пак. Скоро ходихме до Чифлик.

# 158
  • Китна Тракия
Старосел си го отбелязвам след вашите препоръки за следваща дестинация Peace виждала съм комплекса орвън - ходили сме два пъти на тракийската могила, та се минава оттам.
Ние поемаме за Хисар, колкото и да исках Велинград - наложи се да търся места в последния момент, всичко фул Crazy - а криза било разправят Crazy  Crazy

Barbera, сподели за Чифлик - къде бяхте, доволни ли сте? За по- близо / май не е много/ препоръчвам Павел баня - бяхме с бебе мин. лято в Севтополис - без забележки!

# 159
Да ви кажа и аз така исках резервация за 6 -ти да направя и всичко фул , та накрая пак в Римска баня и то партерен апартамент Mr. Green. Това Огняново, това Долна баня всичко заето , е много съм бясна . Сега търся места за 23, 24 август , половинката има рожден ден и пак така ooooh!.
nevva , Старосел е на 12 км от Хисаря в същата посока , можете да го разгледате и да си купите вино Peace

# 160
  • Русе
И аз в търсене на нещо близо до Русе за 2-3 нощувки края на месеца. Ами то няма такова, всичко хубаво е Велинград, Девин, .. За там края на септември, когато ще имаме време за повече дни.
Сега се чудя къде, държа на топъл басейн и детски такъв, по възможност апартамент.
Павел баня, Хисаря, Старозагорските бани, Чифлик (много пъти) сме ходили. Евентуално мисля пак за Хисаря, макар че ми е пресен, Вършец. Дайде конкретни предложения, ако може. Най-вече за водата в басейните, че хич не им се доверявам на хотелите.

# 161
  • Пловдив
Кажете  над София нещо близо, че искам да е на макс 30км от града - Витоша има ли някакви хубави хотели, спа хотели, с големи градини (гора) и хладно? Искам да отидем за ден два, понеже трябва до София да ходим, но да съчетаем с хладно място?

p.s харесах риу правец, някой отсядал ли е там? има добри отзиви в букинга...

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 12:27 от Josefin

# 162
  • София
Риу Правец е номер 1 във всяко отношение. Ще ви хареса.
Имат вътрешен басейн само, но до него се намира голям открит плаж и нищо чудно да няма вход за посетителите на хотела. Това трябва да се провери.

# 163
  • Пловдив
благодаря!
Аз на басейни не държа особено, спа - да, но да плувам във вътрешни хлорирани басейни - само зимата обичам.
Включено е спато в цената предполагам, в букинга не дават свободни места, но може би ако има се обадя, ще имат... Praynig

# 164
В Марагидик, Априлци, някой ходил ли е?

Общи условия

Активация на акаунт