На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 859
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Аз резервирах в Орбел и спа в Добринище , мезонета , ако някой е ходил да каже . Имаме повод на 23.08.  Wink Ето и линк :
http://www.hotelorbelspa.com/
Питах на рецепция казаха водата е минерална имат вече и външен басейн освен вътрешния , не е посочен на сайта.Казаха ми на външния 25 , а на вътрешния 30 градуса пък ще видим.

# 166
Аз резервирах в Орбел и спа в Добринище , мезонета , ако някой е ходил да каже . Имаме повод на 23.08.  Wink Ето и линк :
http://www.hotelorbelspa.com/
Питах на рецепция казаха водата е минерална имат вече и външен басейн освен вътрешния , не е посочен на сайта.Казаха ми на външния 25 , а на вътрешния 30 градуса пък ще видим.

Ние ходихме преди две години, не бяхме в мезонет, но бяхме в апартамент. Това е една от най-хубавите ни почивки - хотелът беше страхотен, обслужването - много добро, чисто, поддържаха стаите, сменяха кърпи и чаршафи, персоналът беше много любезен, кухнята също беше добра, тогава нямаше външен басейн още, но вътрешният беше супер - чиста и топла вода. Освен това в центъра на Добринище има голям минерален басейн, ние ходехме всеки ден там, страшно много ни хареса - басейнът е голям и е с топла вода - 28-30 градуса, а в детския басейн беше още по-топло, чак вкарвахме децата в големия да се разхлаждат. Надявам се, че не са променили качеството, но ако е като преди две години, съм сигурна, че ще останете доволни Grinning

# 167
 Fairy , благодаря , а дали има големи халати , да знам дали да вземаме и закуската на блок маса ли е и има ли климатик ? Благодаря предварително Hug

# 168
Климатик имаше, закуската е на блок маса, беше вкусна и имаше достатъчно разнообразни неща, а халати мисля, че нямаше, само големи кърпи.
Има и хубава градинка за децата (не знам всъщност дали ще сте с деца), там имаше едни много готини беседки, а отдолу има едно много готино игрище, дето малкият се скъса да рита  Laughing

# 169
Да с деца , но на 24 и 23 години Joy

# 170
  • София
благодаря!
Аз на басейни не държа особено, спа - да, но да плувам във вътрешни хлорирани басейни - само зимата обичам.
Включено е спато в цената предполагам, в букинга не дават свободни места, но може би ако има се обадя, ще имат... Praynig
Виж дали нямам някакви специални цени в момента, които обаче да продават само чрез туроператори.Т.е ако им звъннеш на рецепция и кажеш че искаш стая - ще ти я дадат но на по-висока цена, но и няма да те уведомят че имат по-ниски цени през туроператорите.
Обикновено на страницата им във фейсбук ги публикуват.

Даже си направих труда и погледнах
569 лв е за 4 нощувки за двама на полупансион.
след това всяка нощувка е 113 лв пакетна цена на вечер за двама, порупансион. Децата са безплатно.

Офертата е валидна до септември

ето ако можеш да отвориш и фейса
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591376484227396&set= … ype=3&theater

# 171
Да с деца , но на 24 и 23 години Joy

Оуу, разкош, значи ще могат да се люлеят на хамаците Laughing Hug

# 172
Някой да има впечатление от новия комплекс Изгрев в с. Баня?
http://www.kompleksizgreva.com/

# 173

По думите на човек от комплекса, там никой не ходи, за да спи.
Бунгалата са точно до дискотеката.

# 174
  • Варна
От написаното тук много ми хареса комплекс Старосел.Но за деца не виждам какво се предлага-детска площадка на въм има ли?Децата са на 3 и 7год.Детските басейни обезопасени ли са?Въобще подходящо ли е да се ходи с деца?

# 175
jivota e hubav , там е рай за децата, има детска площадка и много полянки , където да тичат и животни, които да галят Peace. Има си спасител , но не може да ги зарежете сами, има и джакузита, които са плитки, за седем годишното проблема е никакъв , но малкото трябва да се наглежда. Ние бяхме без деца, нашето е на 24 Crazy. Но там беше пълно с дечица изкарваха си царски, водата не е опасна и може дълго да се седи в нея Peace
 zigizagi , село Баня го познавам перфектно , даже преди един месец бяхме там , ей бога ми този комплекс не знам къде е . Но гледайки цените бих предпочела Римска баня и Аквилон, те поне са изпитани и басейните са им много и страхотни Peace Този на Изгрев ми мяза на топило newsm78

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 16:55 от sisitons

# 176
  • Пловдив
благодаря!
Аз на басейни не държа особено, спа - да, но да плувам във вътрешни хлорирани басейни - само зимата обичам.
Включено е спато в цената предполагам, в букинга не дават свободни места, но може би ако има се обадя, ще имат... Praynig
Виж дали нямам някакви специални цени в момента, които обаче да продават само чрез туроператори.Т.е ако им звъннеш на рецепция и кажеш че искаш стая - ще ти я дадат но на по-висока цена, но и няма да те уведомят че имат по-ниски цени през туроператорите.
Обикновено на страницата им във фейсбук ги публикуват.

Даже си направих труда и погледнах
569 лв е за 4 нощувки за двама на полупансион.
след това всяка нощувка е 113 лв пакетна цена на вечер за двама, порупансион. Децата са безплатно.

Офертата е валидна до септември

ето ако можеш да отвориш и фейса
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591376484227396&set= … ype=3&theater

да, да, аз вече ги видях през сайтове и наистина е така - повечето хотели са така, агенцията ми дава по-добри цени! проверявайте и вие из нета!  bouquet

# 177
  • Русе
А каква е температурата на водата в басейните в Старосел?
Измъчих се, не мога да си харесам хотел за уикенда? В Хисаря кой хотел бихте препоръчали или във Вършец, но с вода над 30 гр?

# 178
Басейните са вътрешен голям 34 градуса, детски с джакузита по - топъл сигурно 36, външен около 32 или 30, джакузита топли колкото малкия . Сега в Старосел има оферта за уикенд 2 нощувки и една  подарък, мисля 190 лв ако е в новата част 210 някъде напред я бях публикувала май Hug

# 179
  • Русе
Басейните са вътрешен голям 34 градуса, детски с джакузита по - топъл сигурно 36, външен около 32 или 30, джакузита топли колкото малкия . Сега в Старосел има оферта за уикенд 2 нощувки и една  подарък, мисля 190 лв ако е в новата част 210 някъде напред я бях публикувала май Hug

Ooo, това е супер.
Там ще бъдем, ей сега ще видя къде е офертата, точно 3 нощувки ми трябват, дано да има места за всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт