На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 863
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
http://bgbooking.net/deal/43-bgbooking_starosel_uikend_oferti.html ето офертата
Аз не съм купувала ваучер, просто попитах когато си резервирах местата и ми казаха можете да платите и на място Peace. Това ме устрои идеално и всичко беше о кей.

# 181
  • Русе
Аз не съм купувала ваучер, просто попитах когато си резервирах местата и ми казаха можете да платите и на място Peace. Това ме устрои идеално и всичко беше о кей.

Мерси много, намерих я, писах им веднага, по нощите отговориха хората, много приятно изненадана, но няма места за другия уикенд Sad. Предложиха ми единия ден да сменя, но първо трябва да говоря с мъжа ми дали ще може. Ако не продължавам търсенето.

В Хисаря Галери и Гайтани с топли басейни ли са, голямо зор да намеря над 30 гр. и да не е Велинград и района.

# 182
  • В Балкана
sisitons, благодаря за споделеното за Старосел!   bouquet

# 183
Пак заповядайте момичета, но се подгответе за скъпички цени в механата, иначе може да се яде в селото на около 1,5 -2 км е и Хисаря на 12км . Можете и да си донесете неща , има мини бар , в който можете да държите някои неща. Ние нищо не носехме и там ядохме . Обедното им меню е хубаво вечер ядяхме само пъстърва , превъзходна 9лв, но наистина 300гр. Е то 2 вечери де Party

# 184
  • Пловдив
направихме резервация за РИУ правец този уикенд, ще пиша после дали ни е харесало и моите впечатления, ако някой се чуди за този хотел. По време на нашето ходене има някакви моцартови изпълнения, може би ще бъде вълнуващо!

# 185
  • Пловдив

В Хисаря Галери и Гайтани с топли басейни ли са, голямо зор да намеря над 30 гр. и да не е Велинград и района.

в интерес на истината велинград, девин и хисар са почти единствените що годе популярни места с хубави хотели, басейни и естествена минерална вода. Като се отиде един път и ако се търси същото другаде, в един момент няма как да намериш вече къде, след като си била в най-хубавите райони. Вариант е да повториш, щом имаш добри впечатления. Аз не обичам повторението, само в изключителни случай - например на море в България аз съм решила, че освен дюни друго за нас не става и бих отишла само там с кеф за повече, другото си е експеримент за събота и неделя.

Добре де, а банско? Там съм била в катарино преди време и беше топло, но скоро не съм била. В кемпински е топло доста, но не видях колко градуса. Бях набелязала и още един хотел с огромно спа там в банско, много добри впечатления имаше, но не съм била още, погледни - http://www.villaroka.com/about_bg.html 
Само където ако държиш на минерална вода, няма как.

# 186
Огняново също е хубава дестинация с топла минерална вода и прилежащите й басейни Wink

# 187
  • Пловдив
да, има и други места разбира се, но не всички разполагат с такива бази като в най-популярните курорти, с хотели от по 4-5 звезди, обслужване на такова ниво, паркове, ресторанти, детски центрове вътре и вън, площадки, велосипеди, аниматори и т.н....

# 188
В село Баня на 4 км от Банско има минерална вода там Римска баня и Аквилон са  ми  фаворити Басейните са 36 градуса , била съм юли, в Панагюрище в хотел Каменград също има минерална вода Peace. Нищо лично , но Велинград не ме кефи ама въобще, с малки изключения. За Девин не знам, но не чета много ласкави отзиви за басейните там. В Хисар не съм била скоро.
П.П.Ще се изненадате, но Римслка баня има и вътрешен и външен детски кът , площта е няколко декара , огромна и има и аниматорка Peace Единия басейн е плитък и е поне 25 метра, за децата, има и трети за бебета, кръгличък, там освен комплекса има и къщички. Ако искате Банско или Разлог на по 3, 4 км са и разхождайте се . А иначе хотела е 3 звезди, чистят всеки ден и сменят кърпи и халати Peace Има и колела и атв и ресторант и закуска на блок маса Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 12:24 от sisitons

# 189
  • Пловдив
И аз не обичам велинград, след като толкова много пъти съм била там. но има неща, които са си там и това е. В девин не съм отсядала, освен по пътя за там, долу на язовира антон ивановци в един романтичен хотел (за без деца) Казанова. Имаме вила в близост и не искам в девин в хотела на доган да отседна или в този на пътя дето е спа хотел!
Сама отивам и на хижа, както съм правила безброй пъти из почти всички места в България, палатки и прочие, но като тръгна с тези двамата (съпруга и детето) - само глезотии, само хубави места, не могат да се прежалят и на 3 звезди, уж аз съм била с претенции, но накрая все отиваме в някакви комплекси ол инклузив, големи хотели,известни вериги и т.н. Не че се оплаквам, но ми  липсва да отида и аз в огняново или в рибарица или в някакво малко по-различно място, по-диво...за боженци стана дума и почти никой не ми се нави!  Tired

# 190
Ако не се лъжа, Meggysan  търсеше нещо не твърде отдалечено от Русе...

Резервирахме за този уикенд за "Римска баня", почти нямаше свободни места...
Та чета с интерес отзивите, не сме ги посещавали досега. Предпочетох ги пред Банско заради минералната вода, пък ще видим. Негативите, за които прочетох бяха свързани с обслужване в ресторанта. Има ли други кръчмета, които си заслужава да се посетят за хапване там? И всъщност хотелът в селото ли е, на картата нещо ми се видя малко извън него... newsm78

# 191
В Римска баня няма да сбъркаш повярвай Hug. опитайте, но може и да няма места. За 6.09само патерния апартамент беше свободен и резервирах него. Иначе отсядаме в двуспалните апартаменти, с хол и две спални, много сме доволни, само терасата е поне 40-50 квадрата Heart Eyes
kusmet , хотела е от края , на влизане от към Банско, но първо не ти трябва да излизаш от него и второ е на 20 мин от центъра. Кухнята е беше лоша, но преди 2 години, сега са с 3 нови готвача от миналата година и ние сме доволни Peace. В селото ома един ресторант При Спаска, много евтин , но много соц, направо си селска кръчма, но готвят перфектно. Иначе ще си изкарате отлично, сигурна съм. Басейните са разкошни, спато е малко разхвърляно, но ние лятото и не го ползваме.

# 192
В Римска баня няма да сбъркаш повярвай Hug. опитайте, но може и да няма места. За 6.09само патерния апартамент беше свободен и резервирах него. Иначе отсядаме в двуспалните апартаменти, с хол и две спални, много сме доволни, само терасата е поне 40-50 квадрата Heart Eyes

Определено ще опитаме ние! За 16-18. 08. имаха на разположение само 1 двойна стая. 2 апартамента, 1-ият малък без тераса бяха свободни само за по 1 вечер, това беше положението в неделя. С атв-то как стои въпроса, наема се на час ли?
sisitons , благодаря!   bouquet

# 193
Колелата съм ги виждала, чух , че дават и атв-та не помня вече от кого, не сме вземали, не мога да дам информация , но чувам , че ги карат вечер, а може и за Аквилон да беше newsm78, знам ли, ще те подведа Peace. Но колела в Римска баня съм виждала поставени на алейката, даже беше при последното ни посещение.

# 194
  • софия
По- нагоре споменахте за Вила Рока в Банско- в момента не работи!

Общи условия

Активация на акаунт