На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 877
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
знаеш ли защо? т.е дали е от сезона и нещо се подготвят за зимата или фалира?  Confused

zigizagi Мерси! а ми беше от нарочените... Sad

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 14:28 от Josefin

# 196
Вила Рока и миналата година не работеше. Фирмата е фалирала и банката е "взела" хотела.

# 197
  • Варна
Sisitons, Благодаря за информацията и офертата-купихме ваучер и запазихме за периода 08,09-11,09,2013 с децата.По телефона ми казаха, че се предлагат и други ваучери , които са от Грабо,но само до края на август месец.Надявам се да мога и аз да се насладя на СПА-то и глезотийките, които предлага комплекса впредвид това, че ще сме с деца.Ще дам отзиви когато се върнем.За всички , на които скоро им предстои приятна почивка и после да споделите само хубави впечатления:)))

# 198
 jivota e hubav , да си изкарате страхотно Peace и дано сте доволни, за мене беше супер, но все пак хората са различни Hug

# 199
Някой със скорошно мнение за Минкови бани,до Вършец.[urlhttp://minkovi-bani.ogosta.com/index.php][/url]

# 200
  • София
Хайде да се разпиша  най-накрая, че само ви чета - запазих и аз за септемврийските празници за Старосел - много ме впечатли мнението на Sisitons - май ще има много форумни мами, а за този уикенд за Астера Банско заради аквапарка - дано всичко да е както го очаквам.

# 201
Много ни харесаха новите басейни на хотел Регнум в Банско.
Има и водни пързалки.
Единият басейн е просто врял, в тези жеги не е нужно водата да е чак с такава температура.
В темата за Банско има постове за комплекса.
Пускат външни хора, не е задължително да сте гости на хотела.

Друг вариант за района на Казанлък е да се отседне някъде и да се ползва аквапарка на Овощник, който е много хубав.

# 202
Някой със скорошно мнение за Минкови бани,до Вършец.[urlhttp://minkovi-bani.ogosta.com/index.php][/url]

От утре сме там за 6 лято, от тази година отзивите пак са хубави. Какво те интересува?

# 203
Преди две седмици бяхме на "Минкови бани" и страшно много ни хареса. Водата е топла, макар аз да имах много големи притеснения. Широк двор за децата. Ние бяхме в бунгало 3. Ваучерите ни стигнаха и хартисаха, та си докупихме от страхотното мляко в гърненце и пържоли. Питай, ако нещо по-подробно те интересува.

# 204
Ваучерите ни стигнаха и хартисаха, та си докупихме от страхотното мляко в гърненце и пържоли. Питай, ако нещо по-подробно те интересува.
Може ли малко повече информация какво представляват тези ваучери? Видях на сайта, че цената включва 20 лв. за храна на човек на ден. Тях ли получаваш под формата на ваучери?

# 205
  Ние си взехме къщичка за четирима - 130 лв. 80 лв., т.е. по двадесет лева на ден на човек ги дават веднага под формата на ваучери по 5 и 10 лв. В ресторанта можеш да си ги обмениш и за 1 и 2 лв. Храниш се и плащаш вместо с пари с тези ваучери. Ако сметката ти е примерно 28, 34 лв. Даваш 29лв. и ресто е ти връщат. До миналата година с ваучерите е можело да плащаш храна и напитки. Сега като отидохме, ни казаха, че напитките си ги плащаме ние. Доста от по-старите посетители се възмущаваха и в един момент смениха политиката и ни казаха, че с ваучерите се плаща всичко без алкохол. Сега може да има и други промени. Останаха ни вауери и с тях си купихме неща за хранене за вкъщи.

# 206
stasita, мерси много  Hug

# 207
  • Русе
Да, търся нещо "сравнително" близо до Русе. Банско, Огняново, Велинград, Девин и района съм ги оставила за септември за по-дълга ваканция.
Сега търся за 3 дни, много ме е яд за Старосел, след такива хубави отзиви и най-вече топла вода. Все пак искам читав комплекс.
Ще прегледам пак Хисаря и Вършец (не искам Троян, не останаха хубави хотели там, дори и любимата ни Веника), нещо до 3-4 часа път.

В Минкови бани нощувката 130 лв, а дават 80 лв за храна, и за децата ли се отнася? Водата казвате над 30 гр? Ресторанта близо ли е до басеийна, работили през целия ден? Не виждам снимки от къщичките, как са вътре, климатици? Много станаха въпросите ми Wink. И последен въпрос, в къщичка за 4-ма може ли да се настани и 3-ти възрастен?

След малко ще звъня да проверя за места.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 10:17 от Meggysan

# 208
Благодаря ви за отзивите за Минкови бани.
В началото на септември ще ходим,надявам да става за басейн,той с топла вода ли е. За басейна и спа процедурите отделно ли се плаща или влиза в цената или с тези ваучери може.

# 209
 Може ли отзиви за тези три комплекса:
http://bryasta.com/
http://sinkevica.net/
http://www.svetitsata.com/

Планирам почивка през септември и търся нещо около Габрово или Велико Търново. Приемам и други предложения - условието е да има басейн. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт