На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 430
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
 kalinakr , абсолютно подкрепям за Старосел, по назад съм написала същото , няма да съжалявате Peace

# 331
За гости на хотел" Строител" в гр- Баня- Карловско се заплаща вход от 4 лв.за възрастни. В това влиза и чадър и шезлонг. Много е приятно на басейните и водата е с различна температура.

# 332
Благодаря за отговорите за почивна база "Строител"! За съжаление, два часа преди да отпътуваме мъжът ми претърпя инцидент и не отидохме. Надявам се, догодина да успеем!

# 333
Аея,
мисля, че к-с "Усоето" - Елена може да се вмести в тази цена. Много добро място! Басейнът е малък - за плуване не става, но за разхлаждане е ОК.
 Peace

За "Старосел" - заинтригувахте ме! Минавали сме от там преди години, явно има преустройства... На мен лично ми се видя комерсиално - за един обед време, стовариха два автобуса с туристи на обиколка из к-са. Съответно настава невероятна врява, персоналът се чуди къде по-напред, а пък са със самочувствие като за харесвано място, и тези щъкащи навсякъде животни... Ммм, по скоро не ми е по вкуса...  Rolling Eyes

# 334
Аея,
мисля, че к-с "Усоето" - Елена може да се вмести в тази цена. Много добро място! Басейнът е малък - за плуване не става, но за разхлаждане е ОК.
 Peace

За "Старосел" - заинтригувахте ме! Минавали сме от там преди години, явно има преустройства... На мен лично ми се видя комерсиално - за един обед време, стовариха два автобуса с туристи на обиколка из к-са. Съответно настава невероятна врява, персоналът се чуди къде по-напред, а пък са със самочувствие като за харесвано място, и тези щъкащи навсякъде животни... Ммм, по скоро не ми е по вкуса...  Rolling Eyes

Зависи кой какво търси на мене животните не ми пречат , даже за мен е уникално преживяване да погалиш сърничка, вечер излизат зайчета, пауна се чува през цялото време, децата страшно се забавляваха. Басейните са невероятни, такава изба не съм виждала, стаите са огромни и всичко е много чисто и подредено, с централен климатик и естествени материали, халатите ухаят на омекотител, водата е 36 градуса, нямам какво повече да искам. Автобуси не съм видяла , но и да  има хората  не ми пречат , нека да разгледат и те. Аз съм очарована от това място, бих отишла при първа възможност пак. Hug

# 335
Четох,четох и в др. теми,но никой нищо не намерих да е писал за St.Gorge Palase в Банско.
Незнам какво да очаквам????????????????

# 336
Mountain lake Смолян. Ако някой се интересува от повече подробности,
ще отговарям.

http://mountainlake-bg.com/

stanis, мисля, че отговаря на твоя критерий за спокойствие.
Аз се интересувам. Минавали сме от там и ни хареса много. Затворен комплекс ли е? Вие в какво помещение бяхте настанени, имаше ли място за детска кошарка? Храната хареса ли ви? Чисто ли е? Персоналът любезен ли е?

# 337
Имам питане и много моля , ако някой има отзиви да пише . В командировка сме на комплекс Чифлик село Чифлик или град не знам newsm78 до Троян . Та идеята ми е , че ме интересува всичко, извън населеното място ли е , как е водата , кухнята, чистотата, има ли къде да се разхождаш. Аз май се очертава да се забавлявам сама , защото половинката ще изнася лекции. Та затова питам, не съм ходила никога там. Много ще съм благодарна , ако споделите. За това става дума
http://www.komplekschiflika.com/

# 338
  • Варна
Mountain lake Смолян. Ако някой се интересува от повече подробности,
ще отговарям.

http://mountainlake-bg.com/

stanis, мисля, че отговаря на твоя критерий за спокойствие.
Аз се интересувам. Минавали сме от там и ни хареса много. Затворен комплекс ли е? Вие в какво помещение бяхте настанени, имаше ли място за детска кошарка? Храната хареса ли ви? Чисто ли е? Персоналът любезен ли е?

Комплексът е затворен. Състои се от хотелска част и 5-6 вили, с апартаменти на собственици. Спокойно е, тъй като малко от апартаментите са продадени.

Ние бяхме в двойна стая. Голяма е, има място за кошарка. Има ел.кана за чай, кафе, хладилник. Няма климатик, но няма и нужда. Бяхме миналия август там, не беше горещо в стаята. Всички стаи са с тераса, мисля.

Всеки ден изхвърлят боклука. Чисто е. Хавлиите ни ги смениха на третия ден. Изключително любезен персонал. Моят син нощно време се напикава и беше намокрил дори възглавницата първата нощ, въпреки предпазните мерки, които вземам. Беше ми малко неудобно като казах, че всичко е за смяна по неговото легло, плюс възлгавницата, но нямаше никакви проблеми.

Има малък детски вътрешен кът. Навън - люлка, пързалка, къщичка, скутери, топки. Четох във фейсбук, че са направили някаква детска  дървена къщичка навън, както и мини футболно игрище. Големи зелени площи между вилите. Две барбекюта, които може да ползвате, маси и столове навън.

На 300м има язовир за риболов. Конна езда, също.

Вътрешен басейн, с вода около 30гр. Парна баня, сауна, малък фитнес, масажи по заявка. Халати и еднократни чехли.

Има един ресторант, тип механа. Цени - като във Варна. Ако искате на друго място да се храните - на около 700м има малка кръчмичка, тип народна към вила-хотел. Срещу нея хижа Смолянски езера също може да се яде, но е хижа, леко мизерно. Смолян е на 3-4км.

Миналото лято довършваха съседния хотелски комплекс, но дали сега вече е отворен, не знам. Но той е на разстояние, няма да е лудница.

Има две еко пътеки наблизо подходящи за деца, съвсем леки, не знам вашето детенце на колко години е.
Лифтът към Снежанка е на около 1км, може и по-малко, не съм много добра с определянето на разстояния. На пешеходно разстояние е.

Прекрасно място! Ние сме били и зимата и лятото. Страхотно е! Виждам, че имат за септември още по-добри цени, надявам се и на нас да ни остане време и да ги посетим и тази година.

# 339
Много ти благодаря за информацията  bouquet
Вие в двойна стая с допълнително легло за детето ли сте били, защото аз мисля да носим преносимата кошара на дъщеря ми /няма 3г/
Има ли детски басейн?
А дървената детска къщичка и игрището ги видях в сайта им.
Другият хотел, в който не сме били, а ми харесва е Смилен.
 http://www.hotelsmilen.com/gallery
Иначе Смолян ни е любима дестинация

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 07:51 от Gianna

# 340
  • Варна
Има детски басейн.

В стаите има малко диванче, тип фотьойл, който се разтяга и става на легло, но не е за детенце под 3г, в смисъл, че няма странични рамки и ще пада при завъртане.

Стаята е достатъчно голяма за кошара.

Може и да се засечем Peace

Сега видях, че във фейсбук имат снимки на детските съоражения, които са в тревните площи.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 21:06 от missNoir

# 341
Никой ли не е ходил в комплекс Чифлика Hug

# 342
Никой ли не е ходил в комплекс Чифлика Hug

Комплекса си ок, ако не те притеснява това, че централният басейн е там и през уикенда е лудница. През седмицата е по-спокойно.

# 343
Ами утре отиваме и благодаря Hug, само всичко да е наред.

# 344
За гости на хотел" Строител" в гр- Баня- Карловско се заплаща вход от 4 лв.за възрастни. В това влиза и чадър и шезлонг. Много е приятно на басейните и водата е с различна температура.
Има ли сайт това място?

Общи условия

Активация на акаунт