На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 378
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Почивна база "Строител" - с. Баня, Карловско http://www.bakalov2002.com/

# 346
Здравейте! Обещах по-рано да споделя лични впечатления за х-л "Димина" във Вонеща вода. Бяхме там за 10 дни. Като цяло хотелчето е много приятно, стаите са чисти и уютни. Ресторантът е екстра, готвят много вкусно. Външният басейн не е минерален, съответно не е топъл, но не е и леден. За мен беше ОК, особено в големите жеги. Поддържа се много добре, водата е кристално чиста. Вътре има топли басейнчета с минерална вода, тип "топила", но лично аз не ги предпочитах. Особено доволна съм от рехабилитацията. Предлагат много процедури- нагревки, вани, масажи и персоналът е много учтив. Друго положително е относителната близост на хотела до разни интересни места и забележителности- Велико Търново, Дряново, Трявна, Габрово, Етъра, Боженци и т.н. Ние си направихме няколко екскурзийки и беше чудесно.
Реката, която тече покрай хотела е пълна с риба, така че има забавление и за рибарите.Като недостатък мога да посоча непосредствената близост на хотела до голям път (Хаинбоаз). Доста се чува шума от преминаващите камиони, но тъй като ние идваме от София, честно казано това не ни обезпокои особено!  Peace
Също така вътрешните стени явно са доста тънички и се чува ако има шумотевица в съседните стаи.
Извън това нямам някакви сериозни забележки, ние бяхма чудесна компания и си прекарахме страхотно! Бих отишла отново!  Peace

# 347
Здравейте,ще съм ви много благодарна,ако ми препоръчате местенце около Трявна,Габрово,Елена или в близост до тях местенце с детска площадка и страхотно място за отдих Благодаря ви предварително  bouquet

# 348
  • Бургас
Около Елена сме били в Усоето - имат сайт, можеш да разгледаш. Мисля че всички комплекси от този тип около Елена стават.
Весело изкарване и се подгответе с плътни дрехи, вечер е доста студено вече   bouquet

# 349
И ние сме ходили в Усоето с детето. За съжаление храната там беше проблем. Но и в Костадиновите къщи /пак в Елена/ не ни хареса храната.
В Трявна никога не сме имали проблем с изхранването

# 350
  • в огледалото на живота
Здравейте,ще съм ви много благодарна,ако ми препоръчате местенце около Трявна,Габрово,Елена или в близост до тях местенце с детска площадка и страхотно място за отдих Благодаря ви предварително  bouquet
Тук съм била,ако не ви притеснява външния басеин.Има огромна поляна за игра;детска площадка  и тишина....
http://hoteli-bg.org/vila-name-21975

# 351
Здравейте,моля ви препоръчайте ми хотел с вътрешен топъл басейн /за зимните месеци/ !

# 352
  • Варна
Здравейте,моля ви препоръчайте ми хотел с вътрешен топъл басейн /за зимните месеци/ !

Виж хотела, за който съм писала на стр.22

# 353

Виж хотела, за който съм писала на стр.22
Топла ли е водата?Какви са цените,че в сайта не намирам информация?

# 354
  • Варна
Водата е около 30градуса и малко повече. Под 30гр. не пада.

Кликни върху настаняване и после в ляво ще видиш "цени".

# 355
  • Русе/София
Много полезна тема.

# 356
  • Бургас
Почивка в сърцето на Троянския Балкан!

Комплекс Острова - на 5 км от гр. Троян, 150 км от София, предлага: 20 дка парк, обгърнат от прекрасна планинска панорама, ресторант с show-cooking и просторна тераса, отличен СПА център, разнообразни масажи, вътрешен басейн с отопляема вода 30-32˚С. 
Забавления и активности в Комплекс Острова: детска площадка с пързалка, детски кът с беседка и люлка, велосипеди под наем, стрелба с пушка по мишена, просторни тревни площи за всякакви игри, алеи за велосипеди и ролери, баскетболен кош.

http://www.vipoferta.bg/o145afa83

# 357
Аз имам забележки към този комплекс. Бяхме в студио и беше захабено и не много чисто! Храната в ресторанта беше не много добра като качество, но пък скъпа. За еднообразните закуски не знам дали има смисъл да пояснявам, това масово се прилага - зеленчуците останали от вечерта и повехнали се предлагат на закуска, заедно с пържените филии....
Иначе мястото е прекрасно, тихо и спокойно - идеално за почивка

# 358
Била съм в Дива , Чифлик, не беше зле , но за тези цени от 110 лв нощувка , не си струва поне за мен Peace

# 359
Момичета аз да попитам за хотел Дива, някой знае ли дали например по това време работи басейна, може ли въобще да се ползва и някъде прочетох, че предлагат и мезонет, какво представлява мезонета?

Общи условия

Активация на акаунт