На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 376
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,може ли да ми препоръчате хотелче за през студената чат от зимата,където наистина е топло?

# 361
Здравейте,може ли да ми препоръчате хотелче за през студената чат от зимата,където наистина е топло?
Хотел Аквилон-село Баня и хотел Римска баня , наистина топло, басейни 38 градуса Peace
Момичета аз да попитам за хотел Дива, някой знае ли дали например по това време работи басейна, може ли въобще да се ползва и някъде прочетох, че предлагат и мезонет, какво представлява мезонета?
Водата беше страхотна топла около 35 градуса, но там си е студено, поне до 11 часа не ставаше за плаж, след това за малко докато не се скрие слънцето става, но навън ми беше студено. Спато се плаща допълнително и това е супер тъпо, на практика няма спа, за да ползваш сауна и парна баня 8 лв и си записваш час. Пълно безумие, стаята ни беше малка , без тераса, за мезонета не знам. Иначе цените са убийствени Peace

# 362
Момичета аз да попитам за хотел Дива, някой знае ли дали например по това време работи басейна, може ли въобще да се ползва и някъде прочетох, че предлагат и мезонет, какво представлява мезонета?
Ние ходихме октомври-ноември. Водата е топличка, става и за децата. Иначе от хотела недей да имаш големи очаквания. Ние бяхме с ваучери на много изгодни цени и затова останахме доволни, но на редовните им, много бих се разочаровала. Бяхме в апартамент - достатъчно широки 2 стаи, но всичко е доста амортизирано. Повече прилича на станция. Ние бяхме там заради природата и си затварях очите за другите недостатъци.

# 363
  • В царството на игрите:)
Здравейте , всички ли хотели в с. Баня Разложко имат вътрешен басейн и м/у АСпа вила и Римска баня, кое да избера? И още нещо, има хотел с вътрешен басейн в Добринище?

# 364
Римска баня естествено, Аспа вила има 3 метра басейн и е външен Peace, Прочети назад много е писано Peace

# 365
milmich, хотел Орбел в Добринище е с вътрешен басейн. Имаше положителни отзиви за него във форума.
За село Баня, Римска баня е по-добърия избор от Аспа вила.

# 366
Преди месец бяхме в Орбел, басейна ми е една идея студен, но пък кухнята е превъзходна. В Римска баня басейните са разкошни , но кухнята не толкова . То пълно щастие няма Laughing

# 367
Включвам се да ви следя. Не знам дали съм много за темата - малките деца ще са 4  #Crazy Много обичат басейни и сигурно с часове няма да излизат от там. Планираме малка почивка декември преди да започнат коледните и новогодишни празници. И също: басейните да са топли и по възможност минерални; да е с добър ОИ, че децата са капризнички; да има хубав детски кът на закрито и открито, както и занимания за малките да не скучаят /че ще си намерят сами забавления и тогава стана лошо/; да е добре отоплено през зимата.
Връщам се да чета и дано намеря каквото търся... Ще съм благодарна ако препоръчате нещо   bouquet

# 368
Включвам се да ви следя. Не знам дали съм много за темата - малките деца ще са 4  #Crazy Много обичат басейни и сигурно с часове няма да излизат от там. Планираме малка почивка декември преди да започнат коледните и новогодишни празници. И също: басейните да са топли и по възможност минерални; да е с добър ОИ, че децата са капризнички; да има хубав детски кът на закрито и открито, както и занимания за малките да не скучаят /че ще си намерят сами забавления и тогава стана лошо/; да е добре отоплено през зимата.
Връщам се да чета и дано намеря каквото търся... Ще съм благодарна ако препоръчате нещо   bouquet
Ние сме си заплюли хотел Аугуста -Хисаря,мисля че отговаря на критериите ви Peace

# 369
Впечатленията ми от хотел "Биле" не са никак добри.
Най-голямото неудобство беше топлата вода, която идва от четери различни бойлера и когато те са различно нагрети водата е променлива от хладка към гореща,вряла и после студена. Докато се къпеш трябва постоянно да настройваш водата, за да не се попариш или изстудиш.А друг въпрос е,че първата вечер, когато влязохме с детето да се къпем имаше само хладка и след оплакване след час спряха единия бойлер и дойде онази променливата, с която се задоволявахме и трите вечери.
Други проблеми са, че токът там постоянно е слаб и има смущения, които се усещат по лампите.
Олекотените завивки са къси и краката ти излизат отвън. Климатикът е от евтините и много шуми и бучи. Едва се спи като е включен ,а като е изключен е много студено.
Картината над леглото почти беше паднала. Видях я последната вечер, за късмет не ни падна на главите, докато спим. Теливизорът е 14 инча с много лош сигнал и страшно бучене.
Закуската е от 8 до 10 и ако закъснееш 10, 15 минути вече всичко е прибрано и ти се отказва да се вади от това, което ти се полага. А съвсем отделно е ,че храната на закуска е  един евтин салам и някаква много евтина шунка, сирене от 2.50 тип
Дунавия ,меко и мазно. Чай първия ден имаше за късмет едно пакетче билков и се предлага в малка чаша и е много трудно по този начин да се насладиш на напитката.
Сладката са купешки ,разбира се от най-евтините,не се предлага никакъв плод на закуска.
 Във ваучера, който купихме от VIP OFЕRTA, беше отбелязано изрично, че можем да избираме ястията за вечерята от менюто със специалитети от местната и международна кухня и домашни десерти. Изборът обаче не беше от менюто  на ресторанта, а от отделна разпечатана страничка с меню от 5-6 ястия.
Десертът е задоволителен, но киселото мляко със сладко нито е цедено ,нито е гъсто, а извадено от кофичката непосредствено преди сервирането.
Велосипедите са в окаяно състояние, защото стоят навън, а там е много влажно.
Споменатият детски кът въобще не съществува.
Персоналът, с изключение на управителакта и явно собственичка е любезен .
За жалост на това място по никакъв начин няма да усетите уюта на планината и нещо от местната кухня и традиции.
 НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!

# 370
Впечатленията ми от хотел "Биле" не са никак добри.
Най-голямото неудобство беше топлата вода, която идва от четери различни бойлера и когато те са различно нагрети водата е променлива от хладка към гореща,вряла и после студена. Докато се къпеш трябва постоянно да настройваш водата, за да не се попариш или изстудиш.А друг въпрос е,че първата вечер, когато влязохме с детето да се къпем имаше само хладка и след оплакване след час спряха единия бойлер и дойде онази променливата, с която се задоволявахме и трите вечери.
Други проблеми са, че токът там постоянно е слаб и има смущения, които се усещат по лампите.
Олекотените завивки са къси и краката ти излизат отвън. Климатикът е от евтините и много шуми и бучи. Едва се спи като е включен ,а като е изключен е много студено.
Картината над леглото почти беше паднала. Видях я последната вечер, за късмет не ни падна на главите, докато спим. Теливизорът е 14 инча с много лош сигнал и страшно бучене.
Закуската е от 8 до 10 и ако закъснееш 10, 15 минути вече всичко е прибрано и ти се отказва да се вади от това, което ти се полага. А съвсем отделно е ,че храната на закуска е  един евтин салам и някаква много евтина шунка, сирене от 2.50 тип
Дунавия ,меко и мазно. Чай първия ден имаше за късмет едно пакетче билков и се предлага в малка чаша и е много трудно по този начин да се насладиш на напитката.
Сладката са купешки ,разбира се от най-евтините,не се предлага никакъв плод на закуска.
 Във ваучера, който купихме от VIP OFЕRTA, беше отбелязано изрично, че можем да избираме ястията за вечерята от менюто със специалитети от местната и международна кухня и домашни десерти. Изборът обаче не беше от менюто  на ресторанта, а от отделна разпечатана страничка с меню от 5-6 ястия.
Десертът е задоволителен, но киселото мляко със сладко нито е цедено ,нито е гъсто, а извадено от кофичката непосредствено преди сервирането.
Велосипедите са в окаяно състояние, защото стоят навън, а там е много влажно.
Споменатият детски кът въобще не съществува.
Персоналът, с изключение на управителакта и явно собственичка е любезен .
За жалост на това място по никакъв начин няма да усетите уюта на планината и нещо от местната кухня и традиции.
 НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!

# 371
  • София
Здравейте момичета,
Можете ли да препоръчате хотел с детски кът и аниматори, които да забавляват децата за Нова година?
Миналата година бяхме в хотел Орбел и всичко беше великолепно! Ще ми се да сменим мястото за разнообразие тази година, но нямам идея къде...
Предварително благодаря!

# 372
  • Canada
Здравейте момичета,
не съм сигурна дали тук е подходящо да попитам... Преди време бях чела в подфорум На път и мисля, че във вашата тема за някакъв комплекс от двутежани вили/къщи за гости (бяха може би 4-5 на брой) с широко пространство помежду им - каменни пътечки и райграс. Имаше барбекю и механа по спомени. Като местоположение мисля, че беже в района между Велико Търново и Варна, в Севена българия.
Ще съм ви много благодарна, ако някой може да ми подскаже кой беше този комплекс. Благодаря предварително! Hug Hug Hug

# 373
  • София-Младост
Здравейте, някакви пресни впечатления от хотел Релакс КООП във Вонеща вода?
Прочетох отзива на стр.8 и една стара тема за хотела. Но ако може нещо за СПА да каже някой...

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 11:20 от Ала-Бала

# 374
  • Бургас
Здравейте, някакви пресни впечатления от хотел Релакс КООП във Вонеща вода?
Прочетох отзива на стр.8 и една стара тема за хотела. Но ако може нещо за СПА да каже някой...

Не мисля че СПА-то му работи. Има вътрешен басейн, но не съм сигурна дали сауната и парната баня работят. За масажи не мисля че може да се надяваш - доста е ограничен персонала. Фитнесът също не е нещо особено.
Иначе лятото изграждаха рибарник пред хотела и изглеждаше доста добре за разходки и почивка. За СПА - по-добре другия хотел, който е в началото до прохода. Но пък там е по-шумно от преминаващите коли.

Общи условия

Активация на акаунт