На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 386
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • София-Младост
Здравейте, някакви пресни впечатления от хотел Релакс КООП във Вонеща вода?
Прочетох отзива на стр.8 и една стара тема за хотела. Но ако може нещо за СПА да каже някой...

Не мисля че СПА-то му работи. Има вътрешен басейн, но не съм сигурна дали сауната и парната баня работят. За масажи не мисля че може да се надяваш - доста е ограничен персонала. Фитнесът също не е нещо особено.
Иначе лятото изграждаха рибарник пред хотела и изглеждаше доста добре за разходки и почивка. За СПА - по-добре другия хотел, който е в началото до прохода. Но пък там е по-шумно от преминаващите коли.
Много благодаря, явно ще е Димина. Една приятелка от Трявна също ми го препоръча и каза, че не е забелязала да е било шумно...

# 376
Здравейте дами. Искам да помоля за препоръки на ресторант/механа в района на Смолян. Ще бъдем в района 3 дни и искам да съм подготвена откъм качество и цена. Благодаря предварително.

# 377
  • София
СКО, надявам се не е късно - като ходим в самия град и се налага там да хапнем или даже да е само за кафе - винаги сядаме във Венус - на бул. "България" 11, районът на Смолян е доста общо понятие - в коя посока - Смилян и Могилица, или Стойките-Пампорово, Чепеларе?

# 378
  • в огледалото на живота
Привет!
Моля,препоръчайте малка вила или къща в Трявна,по възможност самостоятелна без други обитатели.
Не държа на голям лукс,семейство с 2 деца сме,затова и търся алтернатива да сме самостоятелно.

# 379
Записвам се да ви следя ,че започвам да търся и аз такова хотелче Simple Smile

# 380
  • Sofia
Здравейте дами,

искам да попитам дали можете да ми препоръчате някой хотел или хижа на Витоша - да е топло, чисто, хубава храна и детски кът. Ако е близо и до някоя ски писта и има учители по ски за деца ще е чудесно.
Ако има и друго местенце, толкова близо до София с такива условия , моля споделете го.

# 381
  • София
Здравейте дами,

искам да попитам дали можете да ми препоръчате някой хотел или хижа на Витоша - да е топло, чисто, хубава храна и детски кът. Ако е близо и до някоя ски писта и има учители по ски за деца ще е чудесно.
Ако има и друго местенце, толкова близо до София с такива условия , моля споделете го.

Ако намериш такова местенце, МОЛЯ сподели! И аз търся, но... май на Боровец ще ходим тази година да уча малкия на ски. 

# 382
  • Sofia
wave, ако намеря ще споделя, но засега не съм намерила.

# 383
  • София
angala, не писах, понеже такъв хотел точно в самата планина няма или не знам за последните години, но понеже виждам, че никой не ти отговаря реших да вметна - най-добре е да потърсиш сред хотелите в Симеоново и Драгалевци - и от двата квартала е достатъчно близо до лифта, той пък води до пистите на Алеко, отделно там има много прилични семейни хотелчета, които са на прилични цени и все ще се разберете за нещо приемливо и за двете страни; на Витоша са основно хижи, има и бивши хижи, направени на хотели, но като цяло нещо супер специално не са, чувала съм добри отзиви за хижа Кукер

ето за Витоша:
http://www.hotels-in-sofia.com/bg/district-105.html

ето за Драгалевци:
http://www.hotels-in-sofia.com/bg/district-5.html

за Симеоново:
http://www.hotels-in-sofia.com/bg/district-2.html

по принцип аз харесвам Берлин Парк Витоша заради басейна им - не използват химикали, а някаква безвредна система за почистване, той е в Бояна, но не съм сигурна дали е това, което ви трябва

много мнения за хотели в София можеш да намериш тук:
http://www.namerihotel.com/bg/sofia.html

надявам се, че поне малко съм била полезна

# 384
Сезонът на Витоша изцяло зависи от личните настроения на изживяващия се за Господар на планината.  Twisted Evil
Дао, и аз много харесвам басейна на "Берлин", но хотелът има нов собственик и СПА зоната не работи.

# 385
Сезонът на Витоша изцяло зависи от личните настроения на изживяващия се за Господар на планината.  Twisted Evil
Дао, и аз много харесвам басейна на "Берлин", но хотелът има нов собственик и СПА зоната не работи.

Кой е той?

# 386
Собственикът на "Витоша ски".

# 387
Здравейте, някакви пресни впечатления от хотел Релакс КООП във Вонеща вода?
Прочетох отзива на стр.8 и една стара тема за хотела. Но ако може нещо за СПА да каже някой...

Не мисля че СПА-то му работи. Има вътрешен басейн, но не съм сигурна дали сауната и парната баня работят. За масажи не мисля че може да се надяваш - доста е ограничен персонала. Фитнесът също не е нещо особено.
Иначе лятото изграждаха рибарник пред хотела и изглеждаше доста добре за разходки и почивка. За СПА - по-добре другия хотел, който е в началото до прохода. Но пък там е по-шумно от преминаващите коли.
Много благодаря, явно ще е Димина. Една приятелка от Трявна също ми го препоръча и каза, че не е забелязала да е било шумно...

Лятото бяхме в Димина и ми хареса тогава, но честно казано, не съм сигурна колко е удачно за този сезон. Имай предвид, че вътрешен плувен басейн няма. Има едни малки басейнчета-топила. Иначе има разни готини тангенрони вани, масажчета, както и различни рехабилитационни процедури с уреди- нагревки и т.н.
Но ако е студено навън, според мен няма какво да правите само вътре в хотела с деца.

# 388
Здравейте, мами.
Някой скоро да е ходил във Веника Палас в Чифлик, за да сподели как са условията там. Достатъчно топла ли е водата?
Ние сме с двама мушмороци на 4 и годинка и половина.
Благодаря предварително.

# 389
Водата в басейна е топла. Самият басейн е малък и кръгъл и не е удобен за плуване. За деца има детска част.
Относно хотела - оставен е да се разпада, персонала е кофти, няма постоянно топла вода в банята.
Не бих отишла отново там.

Общи условия

Активация на акаунт