На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 382
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Препоръчвам този с две ръце,поне няма такава екстра като на предния:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1619

С каква вода е, топла ли и колко градуса Simple Smile? Пише 28 гр, което за мен е много малко.

# 496
  • в огледалото на живота
Зависи кой на каква Т е свикнал... Wink
Ако очакваш горещ минерален извор като в Стара Загора например не е това.Но водата е минерална.В самото село Шипково  има мин.басеин /от там идва и водозахранването/,но е пълна мизерия.
Дъщеря ми беше на 3г.миналата година и не излезе от там.... Laughing

# 497
  • Русе
Ходили сме доста в района, само, че в Чифлика, по други топли басейни също, но търся наистина топла вода, над 30 гр. Но ще го вкарам в списъка все пак.

# 498
http://www.aquapark-varvara.com/
Ето тук водата е много гореща.

# 499
  • Русе

Това го знам, но много ни е далеч. Понеже нямаме възможност за дълга отпуска, а често прескачане за 2-3 дни някъде. И не ни се пътува по 5-6-7 ч в едната посока за 3 дни. Но сме много далеч от всичко просто. Троян сме го обикаляли години наред, но там не остана читав хотел, под балкана също, но там явно пак ще търсим някъде, където не сме ходили. Засега на Старосел се точа, особено, ако пуснат ваучери.

# 500
  • София
да, така е, но пък условията са...

# 501
За пролетта по-добре Илинден, отколкото Планински рай, защото на рая басейна е външен..Ходили сме в Илинден преди 4 год, ноември месец.. Нямаше оркестър и дандании, беше мъртъв период след някакви празници. Изкарахме си много добре.

# 502
  • София
Вчера се прибрахме предсрочно от хотел Аквилон в с. Баня. Хотела е хубав, чисто е, не е тясно, басейните са много топли, което е супер, имаше хора, но не се усещат, но се прибрахме с вирус, а нощес ситната направи и алергична реакция, така че ще пиша, какво мисля за ресторанта - първия ден сервираха пица на сина ми с кичур коса. На третия ден чакахме пицата му 2! часа и накрая я бяха объркали, а сандвича на дребната с луканка и кашкавал дойде и след пицата - колко време може да отнеме да запечеш един сандвич? Иначе менюто е интересно, но е скъпо. Не знам, дали направи алергия от нещо в ресторанта, или в басейна, или нещо друго, затова не обвинявам директно хотела. Ходихме и при Спаска - там пък менюто е едно бедно, та чак супер бедно. Вярно, че е по-евтино, но обслужването е .... пълна скръб. Не ми хареса. Два пъти яздихме коне в Периволас - благодаря, че ми го препоръчахте. За съжаление не успяхме да идем до Банско и голф клуба... трябваше да е вчера, но се наложи да се приберем. Хареса ми, но ще го пропускам от тук натам - може и да не съм права и ситната да не се е разболяла в хотела, но все пак ми остава опасението. Жалко, защото персонала е супер любезен и хотела е хубав. Само ресторанта да не беше такава боза...

Редактирам се - оказа се, че ситното има бронхопневмония, така че може тези проблеми да са от пневмонията, не от ресторанта  Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 19:16 от Дзвер

# 503
Здравейте, иска ми се за майските празници да отскочим до Троян. Някой има ли пресни впечатления и препоръка за отсядане. За предпочитане е да има лятна градина/ за сутрешно кафе на вън/ и пързалка или люлка. С дете на 4г. сме.

# 504
А да кажете нещо  по темата за Еленския балкан?

# 505
Здравейте, иска ми се за майските празници да отскочим до Троян. Някой има ли пресни впечатления и препоръка за отсядане. За предпочитане е да има лятна градина/ за сутрешно кафе на вън/ и пързалка или люлка. С дете на 4г. сме.
Бели Осъм - Острова.
Мисля,че и ваучери имаше в момента.
Ние останахме доволни есента.
Спа-то е много хубаво.

# 506

Арт хотел "Каза Арт" в с.Орешак : http://arthotel.bg/bg/leten-kokteyl-bar
Оригинално място, направено с вкус, хубава градина и детска площадка. За басейна няма да пиша, защото няма да работи по това време. Ресторантът е хубав с оригинално и вкусно меню, но доста скъпо, според мен е нарушено съотношението цена - качество.

Препоръчвам механата "Странноприемница", която е част от хотелски комплекс със същото име: http://oreshakbg.com/index_bg.html. За съжаление там не съм влизала в хотела и нямам мнение за него.

# 507
  • Пловдив
само се чудя на каза арт какво му харесахте, точно май месец бяхме - еми освен, че е на пътя- шумно, ресторанта за деца освен пържени неща, не виждам какво "гурме" ще изядат малките 3-4 годишни, беше мръсно в стаята ни (с тези мокети прашни), бяха отнесени от вихъра целият персонал, а собственика твърде "арт", за да посреща и поздравява гости (особено непознатите за него)...и аз много го харесах на картинка, сега дори за едно кафе не бих отишла там! Naughty

# 508
Спомням си ,че имаше доста отрицателни коментари за Каза Арт  Peace

# 509
Josefin, знам мнението ти, нали водихме този разговор преди!  Simple Smile Само не помня къде писахме за "Каза Арт", дали в тази тема или в друга беше...
...освен "гурме" менюто, има и обикновено такова...а и вече казах за ресторанта защо не го препоръчвам...

Цвети, отрицателните коментари не са доста, защото всичките коментари са доста малко на брой  Laughing. Освен моето и на Josefin да има още 1-2 макс.

Жената пита за място с лятна градина и детска площадка. Изхождайки от тези изисквания мисля, че "Каза Арт" е отлично място.

Общи условия

Активация на акаунт