ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 30

• 57 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
"Синфлорикс" не е ваксина срещу пневмонии. "Синфлорикс" е ваксина срещу една от бактериите, които могат да причинят пневмония. Ти сама си си дала отговора.

# 571
  • Пловдив
Диди,след прекарана пневмония последното нещо,от което се нуждае организмът е ваксиниране.Знаеш го.Сигурна съм,че дори с ваксината пак щеше да се разболее.Изследване правихте ли,за да видите причинителя на пневмонията?

# 572
  • Обетованата земя
Ами гърленият й секрет беше чист, така че не разбрахме коя е бактерията, то всичко тръгна от вирус, но се усложни. Четох една статия и по-ми прилича да е било стафилококова, но няма как да зная.
Синът ми като бебе имаше стрептокок пневмоние, въпреки че беше ваксиниран, а може би и заради ваксината... Изчисти се с хомеопатия, не му причини проблеми.

# 573
Това е една от най-безмислените ваксини, не че от останалите има смисъл  Mr. Green
Диди,след прекарана пневмония последното нещо,от което се нуждае организмът е ваксиниране.Знаеш го.Сигурна съм,че дори с ваксината пак щеше да се разболее.Изследване правихте ли,за да видите причинителя на пневмонията?
Peace

# 574
Атопичния дерматит е кожно заболяване, понякога съпровожда Алергията към белтъка на кравето мляко, при други може да съпровожда друга алергия - например препарати, прах за пране, червени храни, портокали изобщо към всичко. Моето дете имше АБКМ без АД. Може и от сухия въздух в помещенията да се изприщва детето.
Как тогава разбра, че детето ти е с АБКМ, като е било без обриви? Защото при моето бебе обривите са единствения симптом и то в най-тежката форма според лекарите.

Що за въпрос? Дъщеря ми също има АБКМ, без да е имала обриви. Имаше разстройство с много слуз, алергична хрема, много газове. АД не е необходимо условие, за да се сложи диагноза АБКМ, има си отделни симптоми.

# 575
Stelt, съжалявам за резултата, предполагам ти е коствал много нерви и надежди пътят до там, но много "политически некоректно" ще е да дадат път на тази дискусия, що  да не си го спестят,отхвърляйки жалбата ти.. Cry((

# 576

За съжаление европейският съд реши, че няма основание да гледа жалбата ни срещу ваксините.

Това не е за вярване!  Shocked
 Четох те и си помислих, че е станала някаква грешка, но ти казваш, че е правена проверка, значи отпада.
И това на фона на което се говори тук за България, че не спазва правата на човека, че ще бъде съдена и санкционирана, да получите такъв отговор!  ooooh!
Другото, което ми идва на ум, а ти вече си го написала е, че има недоразумения в бг законодателството. Ако те са видели, че има пропуски и несъответствия...
Но пък най - смущаващото е, че са отказали всякаква информация и документация. Това е просто страшно и ме навява на едни мисли.

# 577
Но пък най - смущаващото е, че са отказали всякаква информация и документация. Това е просто страшно и ме навява на едни мисли.

Такава е практиката, съгласно Конвенцията... Решенията на едноличния съдия за прекратяване на делото не се мотивират... Не става въпрос конкретно само за нашето...

# 578
И аз съм разочарована от решението, но не съм изненадана.

Може би трябва да се погледнат членовете и да се види кое не отговаря. Съдиите са си книжни плъхове, те не не гледат истината, следят буквата да е спазена.

Относно стреса от убождане, едното ми дете на 1 г и 2 м  беше в болница. Тъпите гъски от Токуда явно не можеха да слагат абокати. Три го държаха, докато една успяваше да сложи абокат от 13-16 път. Така по 2-3 пъти на ден. В резултат, човекът, види ли някого с бяла или синя престилка директно му забива круше.

# 579
Тъпите гъски от Токуда явно не можеха да слагат абокати. Три го държаха, докато една успяваше да сложи абокат от 13-16 път. Така по 2-3 пъти на ден. В резултат, човекът, види ли някого с бяла или синя престилка директно му забива круше.

Още ли не са се научили... #2gunfire И през 2007 г. не можеха....

# 580
По повод поста на didi24, да споделя, че и при нас се получи нещо подобно. Малкият ми син не е ваксиниран след родилното. Преди месец се зарази от батко си, но изкара много по-тежко болестта (ларингит). Получи спазъм, едвам отървахме болницата. И моят мъж ми намекна, че ако сме го били вакиснирали, можело е и да го избегнем това (което няма как да знаем все пак). ЛЛ нищо не е коментирала по въпроса с ваксините. Лошото е, че след това още един път направи лек спазъм, който мина от само себе си (за една нощ) и то просто беше сополив, нищо повече. От тогава на сетне все не може да се оправи напълно, кашля, сополи и аз все съм на тръни дали няма пак да го хване спазъма.

# 581
Уф и моят баща св тръшкаше как децата щели да изкарат варицелата след като не са ваксинирани. Аз го питам срещу какво трябва да са ваксинирани, че да я изкарат по-леко? А той сумти. Всеки може да коментира.

Бтв, аз дето съм ваксинирана я карам най-тежко Simple Smile.

# 582
  • Пловдив
По повод поста на didi24, да споделя, че и при нас се получи нещо подобно. Малкият ми син не е ваксиниран след родилното. Преди месец се зарази от батко си, но изкара много по-тежко болестта (ларингит). Получи спазъм, едвам отървахме болницата. И моят мъж ми намекна, че ако сме го били вакиснирали, можело е и да го избегнем това (което няма как да знаем все пак). ЛЛ нищо не е коментирала по въпроса с ваксините. Лошото е, че след това още един път направи лек спазъм, който мина от само себе си (за една нощ) и то просто беше сополив, нищо повече. От тогава на сетне все не може да се оправи напълно, кашля, сополи и аз все съм на тръни дали няма пак да го хване спазъма.
Скрит текст:
А пробвали ли сте с хомеопатия да ги овладявате тия проблеми Rolling Eyes

# 583
  • София
Здравейте, досега не съм писала, но следя темата. Съжалявам и аз за решението на съда...

Нито едно от децата ми няма Синфлорикс, нито каквато и да пневмококва ваксина и нито едно от тях до момента не е карало бронхит или пневмония или тежък отит. Ходят на ясла, градина, училище, срещат вируси всякакви.

# 584
Моето мнение е че Синфлорикс е най- измислената ваксина, нещо като противогрипната. Големият ми син я няма и никога не е боледувал сериозно. Малкияти ма два приема преди да прогледна и е правил ларингити, бронхити, пневмонии и отити.  Общо взето всичко от което уж трябваше да го предпази. След като направи ларингита след ваксинацията, сестрата каза, че масово децата правели подобни усложнения след тази ваксина
Тъй че според мен не съжалявайте, че децата ви я нямат- не са загубили нищо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт