ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 30

• 57 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
А пробвали ли сте с хомеопатия да ги овладявате тия проблеми Rolling Eyes

Засега не сме, но ако продължат така нещата и занапред, сериозно ще се заинтересувам.

# 586
Здравейте!Против вписването на непоставени ваксини съм,но няма кой да гледа детето,нямам алтернатива на градина и ясла,поне тук .Трябва ли да сменям адресна регистрация ,ако избраният от мен лекар е в друго населено място?

# 587
  • Бургас
Момичета, ако не е за тук питането ми, моля да ме препратите в друга тема  Hug
Аз съм алергична към яйца и детето ми се обрива от тях(не е доказано с изследвания, само от наблюдения).
Ваксината за 13м. е с белтък (до колкото прочетох) и искам да я откажа/ отложа, но дали няма да ми спрат детските? Ако може някой да ми обясни, дали с изследвания може да се откаже? Каква е процедурата и дали педи ще ми съдейства или сама да се оправям?
На сестрата твърдението беше, че тази ваксина е лека и алергията нямала проблем!?  Shocked  
Но моето дете след 2 парчета домашна баница (с домашни яйца) е с 2 пъпки по крачетата?!  newsm78
Надявам се да получа отговор, а утре ще ида да говоря с ЛЛ...
Благодаря предварително   bouquet  

# 588
Здравейте!Майка съм на бебе на 3 м. и половина.Против ваксините съм и моля мамите от Бургас да ме насочат към личен лекар,който е със сходно мнение по повод ваксинацията.Ще ви бъда много благодарна!

# 589
Здравейте!Против вписването на непоставени ваксини съм,но няма кой да гледа детето,нямам алтернатива на градина и ясла,поне тук .Трябва ли да сменям адресна регистрация ,ако избраният от мен лекар е в друго населено място?

Мисля, че не.

# 590
Благодаря,stelt77.

# 591
  • Пловдив
red_nelitka,щом се съмняваш за алергия ви трябва алерголог.При липсваща ваксина,няма да ти приемат документите за детски следващия път

# 592
  • Бургас
Елфи, ама то не е щото видиш ли на мен  ми е кефнало  #Cussing out Във ваксината пише че има белтък?! Е к'во да умира ама да е ваксиниран   #Cussing out
Мерси много   bouquet
Ще говоря утре с личната му  #2gunfire

# 593
  • Пловдив
Ако ви освободят от нея,няма да имаш проблем с детските

# 594
Стелт, и аз съжалявам за отказа. За съжаление и на ЕС не им пука за нас, никога май не им е пукало.Е, то В БГ и без това си останахме малко, струпани сме в големите градове и ей Богу, на практика излиза, че всички сме си роднини-не ви ли се е случвало-все"някой познава някой, който е някой на ..тъщата му примерно".Хаха, то в мафиотска държава живеем, всеки се оправя поединично с "връзки" и дори за ваксините е така,и за детски градини, и за незнам си още кво.Сори за спама, ама на мен половината ми рода дойде в София, едва ли съм единствената.И те отишли да ми протестират-от едната страна на барикадата племенника, а от другата -вуйчото полицай хаха.Простете, не ме разбирайте погрешно-искам много и при нас нещата да стават по "демократичния" начин, ама навсякъде по света без бой и протести-говоря за истински протести, а не платени като нашите - не става.Иначе Световната мафия няма преборване.

# 595
# 596
Иии... к'ва е поуката?

Цитат
Да кажа и на майките дето не са я слагали ваксината - не четете предварително листовката. Ваксината е задължителна и нищо не можете да направите, просто стискайте палци да сте от мнозинството, на което нищо не му става след тази ваксина.

# 597
  • София
Пълен потрес  ooooh! И ще си заведе детето за следващата ваксина, вместо света да обърне, за да се докладва за реакцията.
И толкова реакции само в една отчетна тема!

# 598
Пълно безумие ooooh! 

# 599
Ако пише някой в тази отчетна да каже на тази майка, че не е съвсем права... Стискането на палци не помага много, а човек ако реши да направи нещо, има какво да направи, нищо че е задължителна ваксината... В началото почти всички реагират така, задължително е и няма какво да се направи...

Общи условия

Активация на акаунт