Звездни компромати - 177 част

• 73 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
  • София
Даже в този сайт ми се струва че направо си измислят новините  Grinning

# 603
Тази новина си я преписаха от този форум от "Знаете ли кой видях?" и естествено е до украсена.

# 604
# 605
Къде изчезна К.К, докато беше бременна всеки ден фитнес, грим, прическа, разходка, а сега...?

# 606
Къде изчезна К.К, докато беше бременна всеки ден фитнес, грим, прическа, разходка, а сега...?

Слабее Mr. Green

# 607
  • София
Предполагам, че иска да предизвика нечуван фурор, завръщайки се с гръм и трясък на звездния небосклон с обновена и отремонтирана фигура. (Не че задникът й ще спихне, но поне другото около него.)

# 608
  • София
Aх, Кайли е толкова прекрасна!!! Heart Eyes
Толкова мъничка и финна, а с такова присъствие!

# 609
Предполагам, че иска да предизвика нечуван фурор, завръщайки се с гръм и трясък на звездния небосклон с обновена и отремонтирана фигура. (Не че задникът й ще спихне, но поне другото около него.)

Само това ще да е! E, остава да тръпне в очакване Mr. Green Peace

# 610

Тя колкото и да слабее, задника дето си е сложила си е чудовищен. А може би е решила да го махне, тогава наистина ще предизвива фурор.  Joy hahaha

# 611
Може да е решила да махне имплантите. Laughing

# 612
  • In The Middle Of Nowhere
Ужасно хубави песен и клип от Кристина Агилера и Алехандро Фернандес - Hoy Tengo Ganas De Ti Heart Eyes

# 613
  • Tам през Атлантическия океан

Не следва примера на българските дЗвезди  Wink да хукне по барове , мероприятя светски  и т.н . Laughing

Къде ли е тази Ким м ? Странно  Thinking Rolling Eyes

# 614
  • Пловдив
Мацки, недейте така с тази количка на Нала.  Stop Mr. Green..........

Скрит текст:
Ходих на две големи екскурзии в чужбина с детето. Натиках го в количка, само и само да разгледам и да разбера и аз нещо от тези екскурзии. Но никой не ме е гледал странно, даже имаше доста деца така.  Peace

Ами като гледам твоето дете е на 3 години, а Нала е на 5 Wink
Ето ви три натурални българчета миналото лято в софийския зоопарк - http://media.snimka.bg/s1/0735/027713395.jpg?r=0 Големия е на 6 по време на снимката. Аз съм обекта в жълто Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт