Звездни компромати - 177 част

• 73 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
може количката да е скъпа, но детето е очевадно голямо за нея. Главата и е извън количката.
Всъщност Нала на колко години е?

# 571
  • До морето
Количката на Холи Бери е Оригами, което е супер нов модел и е доста скъпа, т.е. най- вероятно с цел реклама е натикано детето там. Може само за веднъж да е, ама колкото да ги снимат и да ги види целия свят.

Точно това щях да пиша - голяма, не голяма Оригамито сега е супер вървежно и понеже докато роди има време, трябва да бута някого. Пак като не е седнал Оливие да се вози  Mr. Green

# 572
Да, но като си пише производителя, че количката е от 0 д 5 години, примерно, не помня Оригамито за какво претендираха, то обичайно не е нито от 0, още по- малко до 5, ама в много реклами се мъчат нагледно да докажат твърденията си  Thinking

# 573
  • Варна
Тези сандали вече трета страница ми вадят очите. Много ми харесват, ама и на нея й стоят доста добре. С възрастта устните й изстъняват още повече и ми е малко противна в лицето.

Мацки, недейте така с тази количка на Нала.  Stop Mr. Green
Знаете ли някой път как ми идва до гуша да търча след моето дете и да крещя като ненормална "внимавай, по-бавно, има коли там, спри". Особено ако сме излезли и с някои приятели. Та аз не мога да им видя очите, какво остава две приказки да си кажем.  ooooh! ooooh! ooooh! Иде ми да го вържа в една количка и да се разходя като бял човек. Но нали ще ме оплюят хиляда човека по улиците, че ми е голямо детето, бягам си, 'де ще ида.  Crossing Arms Бебешкия период беше рай. Сега се превръщам в едно крещящо и нервно мамче Mr. Green

Скрит текст:
Ходих на две големи екскурзии в чужбина с детето. Натиках го в количка, само и само да разгледам и да разбера и аз нещо от тези екскурзии. Но никой не ме е гледал странно, даже имаше доста деца така.  Peace

# 574
Няма такъв вампир. Те, хората, въпреки малоумния и коментар, продължават да й честитят годишнината, но тя не, та не - вижда, че темата за Алисия и Ники ги вълнува и да продължи ooooh!
Точно. И след всеки неин коментар завършва с "хи-хи-хи" - мен адски ме дразни...

# 575

Знам, че си возят децата до късно в колички, ама Нала не е ли прекалено голяма?
В Америка имам чувството ,че до 1-ви клас в колички ги возят.  Tired Масово е, щом ми е направило впечатление. После защо им затлъстявт децата. Whistling

# 576
# 577
# 578
  • София
Гола, гола, ама аз не мога да отлепя очи от косата!!! Heart Eyes
ясно, че не е нейната, но е много красива!

# 579
Як завой на имиджа, направо младата Мерилин Монро, като махнем пандизчийската тауировка. Не я харесвам, но пак по-добре отколкото старите и изгъзици. Иначе е в чудесна форма.

# 580
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брандън Бойд твори, прекрасен е Party

# 581
  • Bayern
Знаете ли някой път как ми идва до гуша да търча след моето дете и да крещя като ненормална "внимавай, по-бавно, има коли там, спри". Особено ако сме излезли и с някои приятели. Та аз не мога да им видя очите, какво остава две приказки да си кажем.  ooooh! ooooh! ooooh! Иде ми да го вържа в една количка и да се разходя като бял човек. Но нали ще ме оплюят хиляда човека по улиците, че ми е голямо детето, бягам си, 'де ще ида.  Crossing Arms Бебешкия период беше рай. Сега се превръщам в едно крещящо и нервно мамче Mr. Green

Скрит текст:
Ходих на две големи екскурзии в чужбина с детето. Натиках го в количка, само и само да разгледам и да разбера и аз нещо от тези екскурзии. Но никой не ме е гледал странно, даже имаше доста деца така.
+ 1

Скрит текст:
Голямата щерка я "отказах" от количката на 2 г(дългите разходки бяха мъка......),малката я возих до 4г и си бяхме суууупер.Но тук никой не се впечетлява от големи деца с биберони,памперси или в колички Laughing

Сара Дж. Паркър семейно    2  

Били Зейн с дъщеря си    2  

Джесика Частейн     2        3 

Кайли Миноуг      2        3 

Бар Рафаели     2 

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 18:51 от ROSHLA2006

# 582
  • Tам през Атлантическия океан
Тук в Америката ги правят едно след друго по 3 на брой ... децата , няма баби и т.н. подобни, та за количките почнах да ги разбирам . Тук е рядкост семейство с по едно дете  Wink
В увеселителни паркове и забавления за деца дори и да не ползваш количка за децата ти предлагат едни като каручки Grinning da си сложиш чедата като се изморят и да ги дърпаш/возиш   Mr. Green

# 583
  • Пловдив

Скрит текст:
Ходих на две големи екскурзии в чужбина с детето. Натиках го в количка, само и само да разгледам и да разбера и аз нещо от тези екскурзии. Но никой не ме е гледал странно, даже имаше доста деца така.  Peace

Ами като гледам твоето дете е на 3 години, а Нала е на 5 Wink

# 584
  • Tам през Атлантическия океан

Ами като гледам твоето дете е на 3 години, а Нала е на 5 Wink

Ама мама и е бремена и кой знае къде са тръгнли (като знам какви са тук увеселителните паркове) , ако се тръшне това 5 годишно  Laughing
Чесно казано това е единствената сн. в която Нала сме я виждали в колчка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт