Звездни компромати - 177 част

• 73 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Супер сте, Янтра, страхотни са ти децата!
 Израстнала съм в мноооооогодетно семейство, със сигурност ако майка ми можеше, щеше да ни бута по количките до преклонна възраст, но нямаше как, че имаше само 2 ръце.

# 616
Мая Илиева

Знам ,че за повечето хора стилът и е прекалено екстравагантен,но да си призная аз винаги много съм харесвала как се облича.

# 617
  • Бургас
Янтре,ти си като многоръката Шива! Laughing
Много сте хубави!

Гледах Антония по Фешън канала.Всички дами,които се изказваха имаха надпис с името и професията отдолу.Само на Тоца нищо не пишеше.Явно не са разбрали,че е мис. Mr. Green
Иначе добре изглеждаше като се има предвид как можеше да се барне.

# 618
# 619
# 620
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Корицата най-вероятно е планирана доста преди смъртта на Кори Peace.

# 621
# 622
Ахаа, ясно.  Peace

# 623
Хю ми е любимец,ама чертичките под очичките май са станали по-дълбочки Sad

# 624
# 625
Прекрасна! Тази жена е като статуетка винаги! Heart Eyes

# 626
Ужасно хубави песен и клип от Кристина Агилера и Алехандро Фернандес - Hoy Tengo Ganas De Ti Heart Eyes
Taя мелодия не ви ли е позната? Българин я пееше, но сега не мога да се сетя кой беше. Май Орлин Горанов, но не съм сигурна. Беше отдавна и не си спомням. А тази песен нова ли е? Grinning

# 627
Ужасно хубави песен и клип от Кристина Агилера и Алехандро Фернандес - Hoy Tengo Ganas De Ti Heart Eyes
Taя мелодия не ви ли е позната? Българин я пееше, но сега не мога да се сетя кой беше. Май Орлин Горанов, но не съм сигурна. Беше отдавна и не си спомням. А тази песен нова ли е? Grinning

Веселин Маринов-Да се събудиш до мен!

# 628
Да  Grinning Ами че тя е същата? Само че на Веско е по-стара. Да нямаме прецедент тук  Joy

# 629
  • София

Веселин Маринов-Да се събудиш до мен!
Тя е да...как се бъзикахме в Ст. Град с тази песен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт