Добър имплантолог в София ?

• 4 959
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Предстои ми поставяне на зъбен имплант, зъбчето е 6-ти долу. Ще се радвам да споделите информация за добър имплантолог в София. Моля без скрити реклами, нека пишат хора - пациенти минали по този път.

По-здрави!

# 1
Миналата година ми се наложи да ми поставят  имплант + изграждане на изкуствена кост. Вече година и няколко месеца след поставянето нямам абсолютно никакви оплаквания. Бих препоръчала д-р Павлов, от известна софийска частна клиника. Дано не прозвучи като реклама. Но наистина, проблем, който имах дълги години след неправилно лечение, успях да реша надявам се дълготрайно, след посещенията си при  екипа на този доктор.
Успех!

# 2
Здравей Felix.

Проблемите ми със зъбите са много, много отдавна.  Преди около година и половина започнах да търся варианти за имплантиране. Оферти и предложения отвсякъде. Спрях се на известен лицево-челюстен хирург в Пловдив и поставих 2 импланта, които за съжаление бяха неуспешни поради ранното им натоварване - 2-ра седмица след поставянето. През следващите 5-6 месеца загубих още зъби. Като предложение и проучване насам-натам в крайна сметка се спрях на Д-р Смилен Смилов. Планирането им отне около 3 седмици - скенери, изследвания, консултации и т.н.
Бяха ми поставени общо 9 импланта в горната и долната челюст, бяха ми поставени костни присадки и мембрани и още куп неща. Общо операциите бяха две, като аз избрах и варианта за операция с анестезиолог.
След 8 месеца чакане всичко приключи супер успешно. Вече имам и поставени мостове върху имплантите.
Като цяло моят случай наистина беше доста тежък, но за моя радост с успешен край благодарение на доктора и лекуващият му екип.   bouquet
Мисля, че при теб, само един имплант ще е нещо съвсем безобидно.
Контакт с лекаря можеш да намериш из интернет, ако искаш ми пиши и на лични.
Нека Бог е с теб и стискам палци. Не е чак толкова страшно  Party

# 3
Привет,
По препоръки посетих  д-р Павлов и д-р Асен Маринов. 
При Маринов получих доста обстойна информация. Имаше съмнения за нужда от костен заместител и по негово мнение трябва да се направи 3D скенер, за да се каже със сигурност дали е достатъчна костната маса, като това дава възможност и да се направи по-прецизно замерване за поставяне на бъдещия импланта. Предложи ми Ankylos/Straumann. Съответно крайната цена е доста висока.
От Павлов останах с противоречиви впечатления. Стори ми се, че така да се каже ...претупа прегледа. Каза, че няма нужда от 3D скенер(има достатъчно кост) и направо можело да се действа. Заяви, че работи със Sky, въпреки че в сайта им видях, че работят и с Ankylos. Цената беше определено доста по-достъпна.

Мисля да посетя поне още 1 имплантолог, преди да взема решение. Моля за още препоръки.

По-здрави!

# 4
Не ходете при доктор Гайс -фантастични цени и ниско качество.Останах без пари и без зъби след като бях пациент на доктор Гайс и клиниката му.Отвратена съм.

Общи условия

Активация на акаунт