Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 297
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Аз снощи пробвах Персил - много съм доволна  Mr. Green
Иначе за омекотител ,може и да е смешно,но ме радва белият на Бинго , и е евтин и дрехите миришат на него.
Иначе се оглеждам и за други фаворити  Peace

# 361
Аз си купих 2 л бинго -лилав с аромат на лавандула и розмарин.Направо е върхът.Като изсъхнат дрехите се долавя една лека и много свежа миризма!

# 362
  • София - Рим и обратно
Аз също много харесвам белия Бинго.

# 363
И аз си купих ОМО от Лидл миналия понеделник. Имаше само 6-7 кутии. В неделя пак ходих до Лидл и бяха останали 2, а до края на пазаруването ми остана само една. Овършали са го.

такова ОМО като в Лидл, преди време си донесох от Германия. За мен е най-лошия немски прах, с който съм прала. Може пък да са го подобрили, ще следя за отзиви, макар, че цената е височка

# 364
Геспомогни ми!!Тъй като ще си идват от  Испания искам някакъв прах но не знам там техните прахове.Какъв да си поръчам те ще бъдат с кола така,че може и нещо което е на промоция да ми го донесат,но до колкото си спомням нещо коментирахме преди това за Испанските прахове newsm78
А техни омекотители?
Испанските са по-зле и от нашите тук, така че съм пас. Дори Скип е по-зле от нашето ОМО. Техният вариант на Персил, Wipp, също е по-зле от нашия Персил. За мен нищо не си заслужава мъкненето през цяла Европа.

такова ОМО като в Лидл, преди време си донесох от Германия. За мен е най-лошия немски прах, с който съм прала. Може пък да са го подобрили, ще следя за отзиви, макар, че цената е височка
Знам. Нашето ОМО е в пъти по-добро, но го купих, защото съм любопитна. И не е немски. Произведен е в ЕС за Германия. Най-вероятно е полски, защото съставките на полското ОМО и на това лидълското са съвършено еднакви.
Не знам, дори да не е най-доброто, ако поне мирише хубаво след като дрехите изсъхнат, ще се изразходи с някоя друга добавка.

# 365
  • София - Рим и обратно
А италиански Даш или Диксан?
Макар че те имат и един Аче, който пере идеално бяло.
Чудя се кой да мъкна Crazy.

# 366
Даш и Диксан си заслужават ако са от Италия.

# 367
Как да премахна миризма от пот от цветни дрехи? Няма петна, но след пране, защото пера на ниски температури острата миризма си остава. Прочетох в интернет за бял оцет и за сода. Има ли някакъв готов препарат, с който да напръскам и да изпера след това? Ще пробвам и с препарата за баня който е за петна, но бихте ли ми препоръчали конкретна марка БГ, че аз за баня май ползвам все препарати с хлор и нямам в къщи нищо подходящо.
В дрогериите DM има един неутрализатор на миризми (открих го покрай моите котки), който гарантирам, че ще реши проблема - пробвано.
Иначе, каквито и прахове да тестваш- нищо не помага, просто има такива дрехи (дори и от естествена материя).

Днес си купих такъв препарат, обаче може ли да ми кажеш как точно се ползва, че тези преводи на български с едни букви въобще не може да се разчетат, подозирам, че преводът не е много точен и подробен, а на всичко отгоре немският текст е заличен отгоре с българския "превод" Интересува ме на мръсни или на изпрани дрехи се прилага и дали се изплаква след това или просто се оставя да изсъхне и това е достатъчно.

# 368
  • София
Персил капсулите в Била - 8,62 лв за 15 бр.
Специално търсих от тях тия дни и там са най-евтини.

# 369
  • София
Преди малко извадих дрехи, изпрани с лидълското ОМО и мога да споделя,че съм доволна от изпирането.Изпрах бяла блузка на дъщеря ми изцапана с пластелин.Бельо в бял цвят също е доволно изпрано и да, има разлика с ОМО от официалния внос - не прави дрехите така искрящо бели, но пък аромата е далеч по-дискретен и приемлив.Добавих Коколино бергамот и какво беше другото и се получи добра комбинация за мен.

# 370
Здравейте, попадна ми един турски Персил.
6+1 кг., май беше за 70 пранета. Цената 24 лв,
Опаковката изглеждаше като нашата, но с надписи на турски.
Дали си заслужава newsm78

# 371
За турски персил не знам,ама от нашия пазар сме взимали Первол,и не беше зле  Peace

# 372
Гес мерси!  bouquetЩе те послушам!
За този турския Персил и аз някъде го зърнах?

А някой поръчвал ли си е прах от Продавалник?И ако сте от др.населено място как го получавате?
Надали има такива де!Ама да попитам,защото при мен са по-далече Кауфланд !

# 373
  • Стара Загора
Персил капсулите в Била - 8,62 лв за 15 бр.
Специално търсих от тях тия дни и там са най-евтини.

Добри ли са?

# 374
Здравейте, попадна ми един турски Персил.
6+1 кг., май беше за 70 пранета. Цената 24 лв,
Опаковката изглеждаше като нашата, но с надписи на турски.
Дали си заслужава newsm78
Същият този Персил тук върви двайсетина лева. Обаче не е за 70 пранета, а за около 45. Може да пише, че е компактен, обаче пак за нормално замърсено пране се слагат 150 г/215 мл. Прецени си дали си заслужава или е по-добре да си вземеш от нашия когато е в промоция.

Общи условия

Активация на акаунт