Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 302
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • plovdiv
Не е за пране, а за премахване на петна чрез накисване или добавка към перилния препарат.
Разбрах,бях без очилата-затова...

# 346
Аз си взех днес Ариел като на Гес и Персил новият

# 347
Засега моят фаворит за омекотител е Ленор Аметист- лилавия. Мноооого траен аромат- вчера извадих дрехи, прани миналото лято и омекотени с въпросния Ленор и още миришеха.
Абсолютно подкрепям! Вече повече от година не мога да го сменя Peace

# 348
Аз да си кажа, че открих "моят" омекотител - оранжев Софтлан - жестоко мирише. Вчера ми свърши и нямаше пак същия, но и зеления добра миризма докарва от шишето, ще го видя и на дрехите как ще е.

Оу, да! Не сьм го ползвал, но го мирисах в магазин и това ще ми е следващата покупка. Много любим сьщо ми е жьлтият Lenor от официалния внос. И синият, който се води Spring, сьщо е много силен и траен, но като аромат жьлтият го превьзхожда.

# 349
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен оранжевият Софтлан не ми е любим заради силна миризма, а напротив - леко и свежо миришат дрехите след него. На чистичко (на червения шампоан Елсев ми докарва)

# 350
  • София
Днес купих ОМО за 70 пранета от Лидл, извинявам се ако е обсъждан,но отсъствах 2 седмици и не съм чела темите.

# 351
OMO в Лидл? Shocked Че там има ли го? Никога не сьм го виждал да се предлага там, вьпреки че и аз много не пазарувм оттам, вьзможно е да не сьм забелязьл, че го има. На каква цена излизат 70 пранета?

# 352
  • София
OMO в Лидл? Shocked Че там има ли го? Никога не сьм го виждал да се предлага там, вьпреки че и аз много не пазарувм оттам, вьзможно е да не сьм забелязьл, че го има. На каква цена излизат 70 пранета?

На мен това ми е кварталния магазин и днес го видях.Нямаше ни две седмици, бяхме в Гърция и днес отивам и виждам ОМО 70 пранета за 23,99 лв.Казаха ми,че е нова стока и аз веднага взех.

Ето две бързи снимки: http://veka.snimka.bg/hobby/preparati.695128.31123607

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:58 от veka

# 353
Дай отзив след ползване. Да не те разочаровам, но някъде назад имаше отзив,че не е като  Омото от Кауфланд.

# 354
  • София
Дай отзив след ползване. Да не те разочаровам, но някъде назад имаше отзив,че не е като  Омото от Кауфланд.

Сега го отворих,да вътре консистенцията е различна от другото ОМО на бг пазара-изцяло бял прах и аромата е различен.
Аз си мисля,че няма проблем и все ще се изпере,аз съм маниак на тема препарати и купувам доста, като повечето пишещи тук в темата!

# 355
Днес бях в Лидл, но не видях да има Омо. Странно

# 356
И аз си купих ОМО от Лидл миналия понеделник. Имаше само 6-7 кутии. В неделя пак ходих до Лидл и бяха останали 2, а до края на пазаруването ми остана само една. Овършали са го.

# 357
  • София
И аз си купих ОМО от Лидл миналия понеделник. Имаше само 6-7 кутии. В неделя пак ходих до Лидл и бяха останали 2, а до края на пазаруването ми остана само една. Овършали са го.

При нас имаше доста.
Guess Who, пробвали го, как пере?

# 358

Guess Who, пробвали го...
Още не.

Напоследък е голям урожай. Днес попаднах на прах за пране Ариел познайте от коя държава. Република Южна Африка. Африкански прах, направо не можах да повярвам на очите си. Ето го как изглежда от всички страни:
Скрит текст:

# 359
Геспомогни ми!!Тъй като ще си идват от  Испания искам някакъв прах но не знам там техните прахове.Какъв да си поръчам те ще бъдат с кола така,че може и нещо което е на промоция да ми го донесат,но до колкото си спомням нещо коментирахме преди това за Испанските прахове newsm78
А техни омекотители?

Общи условия

Активация на акаунт