Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 135
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз от Тео бебе (течен) изобщо не съм доволна. Предният път със големия ми син се бях изсилила на една промоция и купих 3 бутилки. Едва ги изтиках и повече не повтарям. Не помня как пере, но такава пяна правеше, че пералнята бълваше отвсякъде. И понеже го набедих, че не става дори и не съм се замисляла като качество добър ли е или не. Но това определено не е моят перилен препарат.
Sad Уф..да бях попитала преди да купя. Аз досега перях с Тео бебе на прах и ми харесва и реших да пробвам течния..Ама свършило вече.Ако  не става за бебето ще го използвам за нашите дрехи.

# 181
Аз съм ползвала течен Тео и не ми е правил пяна или поне не повече от Персил примерно.  Няколко пъти имаше малка бутилчица към праха и ми хареса. После си бях взела една бутилка голяма . Пробвай го и тогава се ядосвай  Crazy , ако има за какво  Wink

# 182
Аз не казвам, че е кофти, а че просто аз не съм доволна от него и това не е моят прах. Аз в крайна сметка тогава минах на Персил сензитив течен (в последствие от който също съм недоволна, но от този по нашите вериги), а Теото замина по работните дрехи на мъжа ми.
А от Персила останах разочарована след като купих Рекс и ми изпра петна, който персила с месеци не успя. И рекса и персила са купувани от Кауфланд.

# 183
  • София
Мнение за течния Ариел, в момента на промоция в Била?
Видях, че пише "страна на произход Франция".
Как е като изпиране, аромат, качество?

Има и прах Ариел на промоция, ама си е от румънския. Sick

# 184
Здравейте , от едно малко квартално магазинче загледах два праха на Ариел единият е 5.600 кг другият 5.500 пише на гръцки на тях,в големи кутии са -разликата им е малка - 15.99 и 16.99лв ,дали ще са добри според вас ? newsm78

# 185
Момичета, ще ми се да пробвам капсули за цветно. В ено магазинче да нас продават ариел и персил на бройка, кой са по - добри?

# 186
Момичета, ще ми се да пробвам капсули за цветно. В ено магазинче да нас продават ариел и персил на бройка, кой са по - добри?
+ 1 глас за Ариел

# 187
Момичета, доволни ли сте от Тайд за бяло? Или по-скоро, от Ариел или Тайд сте по-доволни за бяло? (официални)

# 188
  • Стара Загора
+ 1 глас за Ариел

+1 глас за Персил

# 189
+ 1 глас за Ариел

+1 глас за Персил
-1 и за двата Joy Майтапа на старана - аз не съм доволна от капсулите. И не стига, че не ми перат, ами и пералнята ги "изплюва" на стъклото. А може би и за това не ми перат. Увивам ги в дрехите и пак същото. Едвам ги изтиках.

# 190
В ДМ са пуснали от днес Персил 1.6 кг за 6.99 ,чудя се дали ще има от новият  newsm78

# 191
  • Бургас
Прах Ариел, за светло и бяло, големите кутии, които бяха пуснали на 16 лв. някъде в Карфур - супер е!
Взех си течен савекс - колор, по идентичен начин като течен персил го използвам, за освежаване на дрехите, без някакви дълги програми и третиране на петна, на 40 градуса, доволна съм.

# 192
Аз също не съм доволна от капсулите гел-Ариел и Персил!Петната си стоят по дрехите!Не си заслужава!Пералнята ми е чисто нова  пере перфектно!
много съм доволна от  един Персил-колор ,кухих го та 24 май от Кауфланд на смешните 13.99 лв.Просто трепач!Някой  също беше писал за тоя прах !

# 193
  • Варна
ОМО-то, ще бъде на промоция в Кауфланд- 20 пранета, за 4,74 лв.( за Карфур не знам ). За твърда вода ще стигне за по-малко пранета, но пак е на сметка за цената си.

Може ли помощ с дозировката за твърда вода? Тази средна таблица не ми е никак ясна, за пръв път през живота си купувам прах на Unilever и не съм свикнал.Какви са тия 1/2х мл и прочие чудесии...Не разбрах колко да слагам за двете степени на замърсяване при твърда вода  Mr. Green newsm78 Взех си общо 10 кг да имам, а се чудя колко години мога да го използвам? Срокът на годност реален ли е ? Пише 06.2015, а какво ще стане, ако го използвам след това, някой пробвал ли е така ?

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 17:49 от stedra

# 194
Ох, ще ме уморите бе, хора, с тези дозировки. Laughing А хората си мислят, че добре са ги измислили тези таблички с насочени стрелки към съответното отделение на чекмеджето. Гледай сега:

нормално               силно замърсено
                                  предпране  основно пране
мека      120 мл              40 мл            200 мл
средна  160 мл              80 мл            240 мл
твърда  200 мл            120 мл            280 мл

Разгледай пак табличката и ще ти стане ясно. Под всяка колона има стрелка, която сочи или към отделението за основно пране, или към отделението за предпране.
Та значи: за твърда вода и нормално замърсени - 200 мл. За твърда вода и силно замърсени - 280 мл, а ако ще ползваш предпране, в съответното отделение на чекмеджето ще сложиш още 120 мл. Честно казано, предпране почти никога не е нужно. И без предпране ОМО се справя чудесно.

Сигурно е реален срокът, но мисля, че е доста занижен - само 2 години. И да му изтече срокът на годност, пак можеш да си го ползваш без проблем - не е опасен, но някои активни съставки може да се разградят, например ензимите и избелителите. Съхранявай на сухо и хладно място, за да не се навлажнява, и всичко е тип-топ.

Общи условия

Активация на акаунт