Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 372
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Според личния ми опит Персил компакт за бяло пране, опаковка за 4 пранета, се справя много, много по-добре от Ариел за бяло пране. Това за препаратите редовен внос.

# 256
..... Сега гледам, че понеделник и вторник в Карфур ще има Ариел Бейсико за 8лв. Какво ви е мнението за него?
Побут... Whistling

# 257
Сигурно си го пропуснала, но Guess Who ти е отговорила вече  Peace

Сега гледам, че понеделник и вторник в Карфур ще има Ариел Бейсико за 8лв. Какво ви е мнението за него?
Много пъти сме писали - не е хубав или поне не е това, което очаква човек от Ариел.

# 258
Сигурно си го пропуснала, но Guess Who ти е отговорила вече  Peace

Сега гледам, че понеделник и вторник в Карфур ще има Ариел Бейсико за 8лв. Какво ви е мнението за него?
Много пъти сме писали - не е хубав или поне не е това, което очаква човек от Ариел.
Ами да, наистина съм изпуснала. ooooh! Извинявам се.. Blush Peace

# 259
При мен нищо не се получи с обезмаслителя върху петното,хем на 60 гр. пуснах  Crossing Arms

# 260
При мен нищо не се получи с обезмаслителя върху петното,хем на 60 гр. пуснах  Crossing Arms
Аз пък сложих препарат за баня и сега чакам да се изперат дрехите и да видя. Simple Smile

# 261
  • София
Според личния ми опит Персил компакт за бяло пране, опаковка за 4 пранета, се справя много, много по-добре от Ариел за бяло пране. Това за препаратите редовен внос.

Аз тоя румънския Ариел повече няма да го пипна.

Персила е върховен! Мирише много хубаво и прахме едно испанско одеяло с него, което не беше прано цяла зима - светна като ново!

Аз пак да питам за мнение за течен Ариел /френски/ в Била?
Ама вече мина промоцията. Sad

На мен ще ми подарят Формил така или иначе.

Новия Савекс Колор не ми харесва как мирише.

# 262
Аз пък сложих препарат за баня и сега чакам да се изперат дрехите и да видя. Simple Smile
Ще чакам да споделиш,коя марка препарат сложи ?

# 263
Ще чакам да споделиш,коя марка препарат сложи ?
Blazy. Rolling Eyes

# 264
Аз пак да питам за мнение за течен Ариел /френски/ в Била?
Ама вече мина промоцията. Sad
Не се лъжи от това, че е произведен във Франция. P&G имат там огромен завод и правят перилни препарати за почти цяла Европа. Този Ариел може да е произведен във Франция, но е със специално формула като за Източна Европа. От същия завод излизат перилни препарати и за Англия, Франция, Бенелюкс, Италия, Гърция, Испания, Португалия и всичките са с различни формули според пазара.

# 265
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, изпуснах ви от миналата тема. Доста сте писали и моля за извинение, ако се повтарям, но имам нужда от малко хелп. Понасъбраха се обувки за пране и не ми се търка на ръка. На каква програма да ги пусна, ако нямам специална за обувки? Ето това е пералнята Ръчно пране?  newsm78
И с какъв препарат е за предпочитане - прах (Омо) или течен (Фрош)?
Благодаря!

# 266
Толкова го хвалите този Изи, че се чудя дали да не му дам още един шанс, защото не ми хареса показания от Argent
Или да си продължа с Персил
Продължавай си с Персил, мен ако питаш.
Ще те послушам, мерси  bouquet
...............
Обувки и аз не съм прала в пералня и ми е интересно освен на каква програма и на колко оборота да е центруфугата

# 267
Аз съм си прала маратонките в подобна пералня-пак Whirpool, 6-то чувство, но по-стар модел. Имаше една програма 30*, за 45мин, та нямах проблем, излезнаха си белички. Ако имаш и 30мин, пробвай там, мисля че може да не е проблем. На мен оборотите ми бяха 800.

# 268
  • София
И аз имам същата чуденка за пране на платненки.
Може би на ръчно или на вълна?
Леко да ги джурка, без центрофуга.

# 269
Попаднах случайно на една интересна статия, относно прахообразните и течните:

http://conversation.which.co.uk/energy-home/powder-liquid-gel-de … -washing-clothes/

Само че е на английски.
Вчера попаднах в един магазин на един Bold. Никога не сьм виждал такьв до момента. Най-разпространените видове приличат малко на Ariel Excel Gel - едни изтумбени шишенца и дьното им се отделя като самостоятелна капачка, кьдето се сипва гела. Сещате се, нали? Този обаче беше сьвсем друг - голямо зелено шише, а на етикета логото беше изписано с оранжеви букви. Някой има ли представа какьв може да е този Bold?

Общи условия

Активация на акаунт