Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 298
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Персил капсулите в Била - 8,62 лв за 15 бр.
Специално търсих от тях тия дни и там са най-евтини.

Добри ли са?
Да, добри са.

# 376
Здравейте, попадна ми един турски Персил.
6+1 кг., май беше за 70 пранета. Цената 24 лв,
Опаковката изглеждаше като нашата, но с надписи на турски.
Дали си заслужава newsm78
Същият този Персил тук върви двайсетина лева. Обаче не е за 70 пранета, а за около 45. Може да пише, че е компактен, обаче пак за нормално замърсено пране се слагат 150 г/215 мл. Прецени си дали си заслужава или е по-добре да си вземеш от нашия когато е в промоция.

Добре, че не го помъкнах ooooh!
Аз нашия го взимам на 8,90 редовна цена, май е по-изгоден. Мерси за разяснението Hug

# 377
Аз взех тайд днес в един супермаркет имаше намаление - 7.80  Crazy

Взех и Перилис за петна , пише да се слага директно върху петното да постои няколко минути после да се изплаква с вода,за пералнята предполагам само да се накисне петното,после нормално пране ?
А дали действа , някой ползвал ли го е ? Thinking

# 378
  • Стара Загора
Аз ползвам доста често Спот на Перилис за петна и съм доволна от резултата ( почти няма петна с които да не се е справил ), а и цената е много добра. Слагам от препарата върху петната, постоява, изплаквам и слагам в пералнята. Не зная дали ако не се изплакне няма да остане някакво петно,не съм пробвала така. Ползвала съм го и за бели и цветни дрехи, без проблем.

# 379
Благодаря , галета   bouquet

# 380
Взех и Перилис за петна , пише да се слага директно върху петното да постои няколко минути после да се изплаква с вода,за пералнята предполагам само да се накисне петното,после нормално пране ?
А дали действа , някой ползвал ли го е ? Thinking[/b]

Пръскам петното и директно в пералнята, докато сложа другите дрехи и сложа препаратите, да настроя програмата, те са минали 2 мин. Пуснам нормално.

Всичко ми се изпира.

# 381
Аз взех тайд днес в един супермаркет имаше намаление - 7.80  Crazy
Тайд за бяло, или за цветно? Да споделиш, моля те, впечатления.

# 382
  • Стара Загора
А дали действа , някой ползвал ли го е ? Thinking[/b]

Пръскам петното и директно в пералнята, докато сложа другите дрехи и сложа препаратите, да настроя програмата, те са минали 2 мин. Пуснам нормално.

Всичко ми се изпира.
О, щом и без да се изплаква Спот-а всичко е наред и аз така ще пробвам, че това изплакване след като препарата постои ми отнема доста време и ме забавя.

# 383
Как да премахна миризма от пот от цветни дрехи? Няма петна, но след пране, защото пера на ниски температури острата миризма си остава. Прочетох в интернет за бял оцет и за сода. Има ли някакъв готов препарат, с който да напръскам и да изпера след това? Ще пробвам и с препарата за баня който е за петна, но бихте ли ми препоръчали конкретна марка БГ, че аз за баня май ползвам все препарати с хлор и нямам в къщи нищо подходящо.
В дрогериите DM има един неутрализатор на миризми (открих го покрай моите котки), който гарантирам, че ще реши проблема - пробвано.
Иначе, каквито и прахове да тестваш- нищо не помага, просто има такива дрехи (дори и от естествена материя).

Днес си купих такъв препарат, обаче може ли да ми кажеш как точно се ползва, че тези преводи на български с едни букви въобще не може да се разчетат, подозирам, че преводът не е много точен и подробен, а на всичко отгоре немският текст е заличен отгоре с българския "превод" Интересува ме на мръсни или на изпрани дрехи се прилага и дали се изплаква след това или просто се оставя да изсъхне и това е достатъчно.

И аз се интересувам от същото. Днес мисля да отида до ДМ и да го потърся. не знаех, че има такъв препарат, а ще ми върши доста работа.

# 384
Това е ароматизатор - пръскаш, оставяш да изсъхне и покрива лошата миризма докато не изветрее хубавата. Confused

# 385
Тайд за цветно взех .
hailie - дано,че имам една омазана от малката с ядене покривка  Blush

# 386
Тайд за цветно взех .

Дано не си я прала преди това.
Въпреки че, имах на дънките си едно петно от гъбен сос. На първото пране не се изпра напълно, обаче май не го бях напръскала достатъчно. На на второ пране пак го напръсах и се изпра идеално.

# 387
Guess Who, благодаря за бързия отговор  Hug

# 388
Тайд за цветно взех .

Дано не си я прала преди това.
Въпреки че, имах на дънките си едно петно от гъбен сос. На първото пране не се изпра напълно, обаче май не го бях напръскала достатъчно. На на второ пране пак го напръсах и се изпра идеално.
Не ,не е прана преди това  Peaceднес и утре почивам и сега ми остана време

# 389
  • София
Много моля някой  ако е виждал течен Dash за цветно някъде да ме упъти. Сега след морето си изпрах всички цветни с  таблетките на Persil, а за белите използвах един Dash за бяло, който седи в шкафа от миналата година(мисля, че е белгийски) и го бях забравила. Всички бели дрехи светнаха, а аромата - страхотен. Затова реших да търся и за цветното от тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт