Кралски работи и клюки-3

• 43 324
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София
К'ва бавачка - баба Бети нали ги покани да и отидат на гости в Шотландия. Тъкмо дотогава ще си е починала и айде да помага...

# 316
  • София
Баба Бети по-добре да не се бърка в отглеждането на бебето, че ако тръгне да го осолява и да го маже с мас, сигурно ще се хванат за косите с Кейт.

# 317
Има да летят шапки тогава... Rolling Eyes

# 318
Някаква девойка от сп. Hello! се снима отпред с огромен плюшен мечок с рекламното лого на него, и два балона, пак с логото, закачени на него.

# 319
  • София
Мене ако питате, има две опции - първата, бебето се е родило в друга болница. Толкова измениха на традицията, че като нищо и това да са сменили. Втората - Кейт въобще не ми изглеждаше толкова бременна, възможно е да роди след 1-2 седмици чак. Но все още не намирам смисъл в това да съобщават по - ранна дата.

# 320
.
Някаква девойка от сп. Hello! се снима отпред с огромен плюшен мечок с рекламното лого на него, и два балона, пак с логото, закачени на него.

Има вярно някакво раздвижване отпред Thinking

# 321
  • София
...Кейт въобще не ми изглеждаше толкова бременна, възможно е да роди след 1-2 седмици чак. Но все още не намирам смисъл в това да съобщават по - ранна дата.
Е ти къде видя Кейт през последния един месец?

# 322
  • София
...Кейт въобще не ми изглеждаше толкова бременна, възможно е да роди след 1-2 седмици чак. Но все още не намирам смисъл в това да съобщават по - ранна дата.
Е ти къде видя Кейт през последния един месец?

Че за какво ми е да я видя в последния 1 месец, нали съм я видяла в 8-мия. Имаше корем колкото аз в 3-тия. Laughing

# 323
За Великобритания, съм чувала само легенди за раждането, за отглеждането на бебето не  Laughing
Но сигурно си имат някое друго яйце в коритото и прищипване на носа.

Аз нямам претенции за зодията. Рак харесвам, но при жени.Мъжете са сякаш мъж риба.
Лъвовете...стават, но много да не им личи, че са лъвове, че като им личи идва в повече и прекаляват.

Но да е висок като Уилям, тъмнокос като Кейт и светлоок. Ако може зъбите на Кейт  Laughing  Или рижко, като чичо си.
Според мен Кейт не изглежда много бременна, заради структура. Има бременни в 9 месец, с корем като моя като пийна две чаши вода(преди да забременея и родя...сега е ясно).

Може да лъжат за мястото на раждане, за да може малко да се отклони вниманието. Че иначе ще има огромна тълпа наоколо. Но пък журналистите сигурно душат, вероятно щяха да разберат, че има нещо гнило.

# 324
Големината на корема може да бъде много лъжовна при някои бременни.  Peace

Ох, една майка с двете ѝ дъщерички за 16-ти път се снимат отпред, как не им омръзна...

# 325
  • София
Че за какво ми е да я видя в последния 1 месец, нали съм я видяла в 8-мия. Имаше корем колкото аз в 3-тия. Laughing
Доколкото знам Кейт ще ражда едно бебе. Ти си родила две.  Grinning

А и както вече казаха, големината на корема няма никакво значение.

# 326
Не ща като чичото да е аз! Особено не ми допада идеята да наследи малки сближени очички. Рижата коса не ми пречи!
Ох, дано се съобрази това бебе... Thinking

# 327
  • София
Хохохо, журналистите могат да ги хванат само и единствено, ако някой от вътре им издаде информация. А ако Кейт реши да действа на собствена глава и извести само 4-5 човека от обкръжението, дори сестра й Пипа може да се облече като нея, да подложи един корем и да се направи, че влиза в семейното имение за да почива. Вие какво си мислите, че журналистите са ходили да проверяват жената, която са видели да влиза в имението на родителите на Кейт ли? Кой ще им го позволи?

Почти съм сигурна, че са извъртели нещата. Не може да има толкова голяма разлика във времето. Ако е било планово секцио, пък после решават да ражда естествено, все щеше да има малък интервал. В крайна сметка в последния месец се записват тонове, особено около термин, не може да се усамоти на 80 км от Лондон. Но това е малко наизуст, защото в крайна сметка само тя си знае кога й е термина. Това бебе е твърде важно за да я оставят необезпокоявано да си летува на село "преносвайки".

# 328
  • София
Но с нетърпение чакам да чуя дали имаме принц или принцеса, много ми е мило. Не толкова за Кейт, колкото  за това, че е символ на една толкова могъща империя. Снощи по повод един нов сериал (The white queen) се разрових в историята на британските монарси и установих, че на трона най - добре сядат жени. Така че личният ми залог е за Елизабет III.

# 329
  • София
А, някой случайно да знае, от кой монарх насам, половинката му не се титулова крал/кралица??

Общи условия

Активация на акаунт