Кралски работи и клюки-3

• 43 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Даяна беше любимка на народа, точно както сега е Кейт. Невероятно чаровни жени
Аз се замечтах, ако бебето е момиченце да го кръстят Даяна, но ми е пределно ясно, че прабабата няма да позволи

# 106
 Crossing Arms
Набирам лумпени......за протест, палатков лагер и гладна стачка пред Бъкингамски дворец....то човек има и нерви....освен търпение......
Във фейса вярно пише, че е била при родителите си Кейт за уикенда, сърдя се! А можеше да си пише с нас вълненията около раждането си....в юлската отчетна тема......

Виктория е много красива, особено на 1 и 2 снимка от скрития текст.......

Даяна....Много, много, много я обичам и харесвам.....а и носим едно име(е, моето с една идея е под нейното)......плаках и не вярвах на очите си на погребението и....Цялото го изгледах пред тв, бях като хипнотизирана........Ех.....каквото и да кажа аз нея - ще е малко.....

Момичета, нова седмица иде, във фейса пише, че тази седмица май Камила има рожден ден...та....може ли да са на една дата с бебока???????? Хайде, ако трябва Кейт да прочете във форума постовете за техники как да предизвикаме сами раждането - напр. секс, миене на прозорци, обикаляне на квартала, качване и слизане по стълби и пр......

Вие кой нов ден залагате, че ще е кралската вест?

# 107
Хайде, ако трябва Кейт да прочете във форума постовете за техники как да предизвикаме сами раждането - напр. секс, миене на прозорци, обикаляне на квартала, качване и слизане по стълби и пр......

Нищо не помага, нищооо, като се закучи, значи се е закучило. Изпробвала съм ги всичките мЕтоди и поне при мен не действаха, но тя да си пробва де  Laughing

Ех, дано го избута до лъвче, макар да се съмнявам.

# 108
Нищо не помага, нищооо, като се закучи, значи се е закучило. Изпробвала съм ги всичките мЕтоди и поне при мен не действаха, но тя да си пробва де  Laughing

Скрит текст:
Три преносени в актива си имам - 7 дни, 5 дни, 16 дни.....Чак при №4 разбрах, невярваща, че може да се ражда и на термин - дори с 1 ден по-рано!(но го възприемам като компенсация за предишни чакания и каляване на нерви)

И да...Камила е родена на 17-ти......Това ли ще е датата?????

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 23:14 от Мама Цоцоланка

# 109
Точно на 17 щях да заложа Shocked В никакъв случай да не ражда в деня, в който е родена Камила Naughty
Ако дойде тук да се повози на автобус Чавдар /на последните седалки/ дали няма да роди, а?! А тя ми легнала при майка си... пък ние тука чакаме

# 110
  • София
Аз мисля, че ще роди към края на следващата седмица, че да ни е гадно.  Mr. Green
Тогава вече ще сме по-изтощени от нея.

# 111
  • София/Горна Оряховица
Аз вече си мисля, че ще роди, горе-долу като почнем темата "Кралски работи и клюки - 4"

Айде, активизирайте се, кралски наследник трябва да се ражда, страници трябва да се пишат  Mr. Green .

Междувременно един Хари:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 23:26 от Bоryana

# 112
На мен датата 15ти ми харесва много, ама кой ли ме пита

# 113
  • София
На мен датата 15ти ми харесва много, ама кой ли ме пита
Хубава дата, на това число получаваме месечните си бонуси в работата.

# 114
  • София
Хайде, ако трябва Кейт да прочете във форума постовете за техники как да предизвикаме сами раждането - напр. секс, миене на прозорци, обикаляне на квартала, качване и слизане по стълби и пр......

Нищо не помага, нищооо, като се закучи, значи се е закучило. Изпробвала съм ги всичките мЕтоди и поне при мен не действаха, но тя да си пробва де  Laughing

Ех, дано го избута до лъвче, макар да се съмнявам.

Абсолютно си е така. И при мен ищо не подейства първия път. Ама си представям Кейт как обикаля квартала и след нея тълпа папараци Simple Smile))

До лъв няма да го избута според мен, рак осмокрак ще е. Не разбрах знае ли се дали ще е с операция?

# 115
  • София
Не разбрах знае ли се дали ще е с операция?
Това на нас със сигурност няма да ни го кажат, което си е резонно.
Не ни трябва да знаем секцио ли е, нормално ли е, правена ли й е епизиотомия, клизма и прочее.  Peace

# 116
Не виждам нищо странно след като се роди, да напишат дали е нормално или секцио.
Но предварително няма смисъл.

# 117
  • София
Не разбрах знае ли се дали ще е с операция?
Това на нас със сигурност няма да ни го кажат, което си е резонно.
Не ни трябва да знаем секцио ли е, нормално ли е, правена ли й е епизиотомия, клизма и прочее.  Peace

хахаха, що? И ние да си кажем, че и кралските величия са като нас Wink А дали е нормално или секцио може и да кажат, другото са подробности Simple Smile Абе както ще да ражда, да е само леко и бързо със здраво бебче накрая.

# 118
  • София
Не виждам нищо странно след като се роди, да напишат дали е нормално или секцио.
За странно - не, но не мисля, че това е нещо, което непременно трябва да се оповести. Такава информация какво би ни донесла. Нищо. Само за начесване на едното любопитство не си заслужава.  Wink

# 119
  • На земята, която е всъщност звезда.

Тогава вече ще сме по-изтощени от нея.

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт