Кралски работи и клюки-3

• 43 312
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Естествено, че има няколко входа болницата. Миналата седмица като ходи на преглед Кайт, да не би да я хванаха папараците.....
Камилата ми изглежда по-дърта. Сори, но аз толкова харесвах Даяна Blush
и аз това си помислих.. какво ли е ставало между тях, че да я зареже заради тази..камила

# 256
Естествено, че има няколко входа болницата. Миналата седмица като ходи на преглед Кайт, да не би да я хванаха папараците.....
и аз това си помислих.. какво ли е ставало между тях, че да я зареже заради тази..камила

Казват любовта била сляпа......

Хм.....боба може и ориджинъл да е newsm78....има, има време за днес.......

# 257

Казват любовта била сляпа......

Хм.....боба може и ориджинъл да е newsm78....има, има време за днес.......

hahaha   
Къде ги гледате тези уеб камери?

# 258
малко по-напред Нели беше пуснала линк http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/royals/royalbaby/50175 … yvmsphkXpBuKe9d88

# 259

като двойка Даяна не ми се връзка с Чарлс , а повече с Ками-то Grinning

# 260
  • София
като двойка Даяна не ми се връзка с Чарлс , а повече с Ками-то Grinning
Като Пижо и Пенда са си.  Peace

# 261
  • До морето
Коя е тая дето седи на стълбите  newsm78

# 262
  • Sofia
Тази болница до Падингтън ли беше?

ПП. Отговорих си, същата е. Входа не е ли на улицата, там си спомням, че има доста движение заради Падингтън?Гърбът й не се вижда от входа откъм Падингтон, кой знае колко входа има - нищо чудно, че Кейт влиза незабелязано.

# 263
Писах вече, че английският ми е на ниво гугъл преводач Embarassed......

С него си преведох нещо, което е на стената на Хари......заинтригува ме......може ли превод с по-точен превод? В общи линии, не искам дума по дума....имам чувството, че е доста силно....

Скрит текст:
Hello Friends, We saw your comments that Harry shouldn't accept Camilla.Nobody thought or tried to understand Harry's side. [Reasons why? he said this]

Just Think How Hard it would be for the "Mummy's Boy" Harry to see the women who made their parents divorce, and see her in position of his mum.

Harry accepted Camilla for his dad's happiness, for family. Because his mum taught him "Family is the most Important thing in World"

Harry was depressed and lost in thoughts after his mum's death. Charles was worried because it took many years for harry to cope up with the incident which shook his life. Still Many times he felt Alone and Cry in Dark.

Few years ago, Harry complained and cried he want his mum back. We know he was big enough at that time, but still there is a place in your heart which is unfilled and feel unloved....
He don't want Camilla as Mother, as she can never be. But he never spoke this in public and interviews as its not allowed.
But after sometime he feels that he have to move on.As Life don't STOP and his mother would not wanted this for him.

He have suffered a lot without his mum. Even Princess Diana said once - " Monarchy will take care of William but i have to take care of harry" Now think after her death how hard it will be for Harry. he gone for drugs because William's best friend Guy Pelly and his Nanny suggested that drugs helps to low the pain and darkness. After that harry was addicted to drugs.
People don't want to understand Harry and His Sides and Situations.
Friends we all are Prince Harry Supporters, please understand his sides and support Harry. If you have question you are free to ask.

Благодаря!

# 264
Става въпрос за това, че много хора смятат, че Хари не трябва да приема Камила. Колко трябва да е било тежко на Хари, който е бил 'момчето на мама' да види как жената, която е разделила неговите родите сега заема позицията на майка му. Но той я е приел заради щастието на баща му и заради семейството, защото майка му го е научила, че 'Семейството е най - важното нещо на света'. Дълги години е бил депресиран и му е отнело години, за да преживее инцидента, но пак се е чувствал сам и е плачел. Той е страдал много без майка си. Дори Даяна е казвала "Монархията ще се погрижи за Уилям, но аз щем се погрижа за Хари.  Най - добрия приятел на Уилям и бавачката му са предложили, че дрогата ще намали болката и тъмнината и така Хари се пристрастява. Накрая молят се прояви разбиране към Хари и да го подкрепим.

# 265
  • Велико Търново
Къде е тая стена на Хари? Може ли линк?

# 266
Това с бавачката, която му предложила дрога е култов бисер  Joy . Става дума за лекарства, по всяка вероятност антидепресанти  Peace

# 267
Това с бавачката, която му предложила дрога е култов бисер  Joy . Става дума за лекарства, по всяка вероятност антидепресанти  Peace
В бързината стават Mr. Green То и аз по - едно време се зачудих каква е тая бавачка дето предлага наркотици, ама хора всякакви Mr. Green

# 268
Harukaze  bouquet
Clairette  и на теб.....

Cry хич не им е било лесно на Уилям и Хари......
Скрит текст:
Моя мъж като дете губи майка си, та знам поне малко как са се чувствали и У и Х....След това свекъра за кратко имаше връзка с  жена - бунтува се, но заради баща си я прие....Много деликатни моменти....

http://www.facebook.com/PrinceHarry.Official.FanPage

# 269
  • Бургас

Cry хич не им е било лесно на Уилям и Хари......

Особено след изцепката на Чарлз за тампона  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт