Кралски работи и клюки-3

• 43 326
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ох, тези писания ми звучат като пълни фантасмагории.  Mr. Green

# 286
  • София
Aз май съм една от малкото подкрепящи Чарлз и Камила и възхищаващи се на силата на любовта им. Тези хора винаги са се обичали и доказаха на света, че и след 50 години пак ще се обичат и нито монархията, нито свекървата, нито тъщата, нито друга жена/мъж ще застане на пътя им. От 20 годишни чувствата им не са се променили. На стари години успяха най-сетне да са заедно. Евала!

Ти добре ли си? Вещицата Камила цял живот му прави магии и с това го държи. Няма нормален мъж на тази земя който би заменил красавица на монстър. С нейната външност при нормални обстоятелства мъж не би я погледнал, та камо ли принц.
Да, да. Надайте се "вещиците" да не са желани и обичани. Освен това нищо й няма на външността, нормална жена. То ако само русите 21-годишни секс-бомби с големи сини очи ги желаеха...

# 287
Аз също много харесвам двойката Чарлз-Камила и се възхищавам на любовта им. Камила ми е много симпатична  Peace
Това вместо запис, да чакам и аз кралското бебе  Blush

# 288
Като сте подхванали Камила ,да напиша и аз-естествено ,че в началото бях резервирано,но времето ме опроверга.Все повече ми харесва-и визията и се подобрява с всеки изминат ден.Определено се вписва в кралското семейство-ми погледнете фотосите-почти винаги с принца и близо до кралицата-като бутиков комплект са носят.

# 289
И баба се умори да чака. Пък иска да ходи на почивка жената.  Mr. Green

http://life.dir.bg/news/Elizabeth-II-bebe-William-and-Catherine-14475360?nt=5
Тя пък от какво се умори, че бърза да ходи на ваканция? Домати ли копае, лозе ли плеви?
Честно казано предпочитам бебето да е зодия Рак и макар според Алена 18ти да е много лоша дата, нямам против днес да е Денят

# 290
Гледам за магии се споменава по-нагоре  Grinning

А версията, че Уиндзорите са рептилии дали е дискутирана?  newsm78
http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/323-2011 … -08-18-55-07.html

(извинявам се за късното включване, но сега попадам на препратка към тази тема)  Hug

# 291
  • София/Горна Оряховица
А версията, че Уиндзорите са рептилии дали е дискутирана?  newsm78
http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/323-2011 … -08-18-55-07.html

Нееееееееееееее  Joy Joy Joy .

Разбрахте ли сега? Чакането на бебето на Кейт е чисто и просто заковано в ДНК-то ни, което пък е променяно с векове, за да стоим пред телевизори и компютри и да чакаме  hahaha . (нищо, че примерно аз не стоя пред лаптопа само да чакам бебето, а си върша и работата  Laughing )

# 292
Май имаме някакво развитие по случая:
С две думи Хари помагал на Кейт да се подготви за раждането и занесъл багажа й до болницата , в който присъствало лавандулово масло и бонбони Харибо.  Mr. Green

Скрит текст:
NEWS - Prince Harry has packed Pregnant Sister-in-law Catherine's bag for her impending stay in hospital - complete with lavender oil and Haribo sweets.

Harry has been helping his sister-in-law prepare for the birth of her first-born child.

A source told Now magazine that Harry, who will be the baby's uncle, has even made Kate an iPod playlist she can listen to while in labour, including her favourite artists Bruno Mars and Of Monsters and Men.

The source said: "Harry got Catherine's things together for the hospital, adding her favourite snacks, including Haribo sweets. A friend of his with children told him sometimes in the early stages of labour it's good to eat sweet things - and he knew it'd amuse Catherine.

Harry also helped a lot Catherine finish furnishing the baby's temporary nursery in Nottingham Cottage at Kensington Palace, where she and William will live until their 57-room apartment is ready following a massive refurbishment.

Meanwhile, the Queen said she hoped that the baby would be born soon as she was about to go away on holiday.

During a visit to Cumbria, she was asked if she was hoping her great-grandchild would be a girl or a boy, to which she replied: "I don't really mind. I hope it arrives soon because I'm going on holiday."

Source - ibtimes.co.uk

Тия тримата обаче добре си съжителстват заедно- лошо няма. Още едно доказателство, че британската монархия се развива в крак с времето.
Вместо запис Simple Smile

# 293
И аз чакам! Нямам търпение.
Все ми се иска да е момиченце, но и момченцето го чакам, ще стане хубав мъж(и майката, и бащата имат добри челюсти  Joy
Аз харесвам Камила, Чарлз не толкова.
Според мен виновник няма...поне от тройката-Чарлз,Камила,Даяна.  Естествено, Даяна беше прекрасна и винаги ще бъде.Но и любовта межди Камила и Чарлз е достойна за възхищение.
Въпросът е, че не е трябвало да се действа така.Всички са били наранени и нещастни.Особено Даяна, която с толкова надежда и любов е стъпила в този брак.

Но тези неща не им се случват само на тях, около нас има много примери за подобни грешки.

Надявам се, въпреки цялата истерия, да запазят малко лично пространство на Кейт, Уилям и бебето. И те са хора, не са длъжни, само заради титли и популярност, да превръщат тези мигове в нещо публично и парадиране, за да "дават пример на народа". Особено разни неща, които четох за начина на раждане, кърмене.Да ги правела не знам как си и публично, за да дава пример.
Това е нейното тяло, нейното бебе, никой няма право да я задължава. Направо като издевателство над личността и тялото и.
Ако искат да я сложат на един трон в центъра на площад и да почне да кърми...за да гледа народа и да взима пример.

# 294
Добре, че Кейт прескочи 17.07. Голямо напрежение ще е било.

# 295
  • София/Горна Оряховица
Още нещо ужасно забавно (чак забравих да си ям обяда  hahaha )

http://www.parallelreality-bg.com/novini/50-newss/440-i-told-you-so.html

# 296
Само аз ли имам съмнение, че това събитие няма да бъде споделено онлайн? Искам да кажа, че най-вероятно ще съобщят за раждането доста по-късно, така че то вече може и да е факт.  Thinking

# 297

Ти се хилиш, ама ще видиш какво ще стане в сайта, като излезе момиче  Joy Joy Joy

# 298
  • София/Горна Оряховица

Ти се хилиш, ама ще видиш какво ще стане в сайта, като излезе момиче  Joy Joy Joy

Въх! Вие следете BBC, аз мисля да следа parallelreality  Joy . (Ох, зачетох се и нататък, още по-интересно стаава  hahaha )

# 299
Само аз ли имам съмнение, че това събитие няма да бъде споделено онлайн? Искам да кажа, че най-вероятно ще съобщят за раждането доста по-късно, така че то вече може и да е факт.  Thinking
И на мен ми мина през ум- нищо чудно бебето да е родено вече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт