Отговори
# 630
# 631
Мен пък не ме е яд, че не е получил награда ... въпреки всичко изигра невероятно ролята на Кузей, аферим! Heart Eyes
Hug В романтичните моменти с Джемрето беше много слаб. Не можаха да ме убедят, че  обича тази жена. Това, първо.
И след като финалът е известен, няма причини  да се възхищавам на такъв герой като Кузей. Слаб, безхарактерен, манипулируем,зависим. И   историята не познава случай да са давани награди на актьори за ролята им на мъже - тряпки. Наградите са за истинските мъже.

Дафне  Hug знам мнението ти за Кузей, но пък за мен той постъпи много смело, че заяви открито пред всички любовта си, дори и въпреки брат си. Не мога да обвинявам един човек, че най-после помисли и за собствения си живот и поиска да е щастлив. Пък и брат му не заслужаваше такава жертва ... ама това вече е минало, няма за какво повече да говорим. Peace
Момичета  Hug много хубави новини около наш момък , радвам се за него! Дано е щастлив!

# 632
Фенче,  Heart Eyes ако беше тобкова смел, Кузей щеше да заяви открито чувствата си още, когато братму му го каза в очите, после имаше възможност да го направи и няколко пъти и когато Зейнеп го попита...Факт е, че го направи накрая, под натиска на обстоятелствата. Дори обяснението му в любов, беше под натиска на определени обстоятелства.
Както и да е - гитти - битти !  В първи сезон беше страхотен, затова и обра наградите ! Peace

Колкото до новините около Къванч и френското Цвете, някак много бързо ми се случват нещата на мен. Peace За къде са се разбързали всички не мога да разбера ?! Thinking

# 633
Любов, Госпожата  Heart Eyes любов ... стига я е изживявал само на екрана ... ама не вярвам франсето да му роди толкова деца, колкото му се щат на Кивчо  Joy Joy Joy да не е туркиня, случайно ...Аз се притеснявам от това, че са толкова различни като традиции, нрави  ... дано да не се окаже, че това ги разделя. Ама, ще поживеем, ще видим! Аз му желая само да е щастлив, пък ако ще и с виетнамка да е  hahaha
Ама страхотни аватар и подпис имаш, мило! Heart Eyes явно вече се подготвяш за Истанбул ... още малко Peace

# 634
Фенче,  Heart Eyes толкова е хубаво, че момчето ни е така влюбено и щастливо !  Hug
Много се радвам за него, радвам се и за двамата - красиви, млади, влюбени, свободни .....
Ма викам, все пак да си подругаруват малко, преди да се вземат !  Wink Laughing Peace

Страхотна ми е новата премяна, нали ?! Една дружка от Истанбулската тема, ме облече и украси така прекрасно !  Hug
Вече нямам търпение !  Crazy

# 635
На днешната дата, преди 33 години, завинаги ни напусна един невероятен певец, композитор, артист и голям Човек ! Поклон !
Hug

# 636
# 637

Честита ни нова звездна двойка. Вече съвсем официално.  Родителите се запознават  преди сватба. Ако няма такива намерения защо ще се разкарват хората от Париж. И значи връзката е доста отдавна. Флоранс си каза в интервюто - адаптира се бързо и няма против да живее в Истанбул.

# 638
# 639
# 640
# 641
# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт