Отговори
# 615

Прекрасен стих !  Hug
Подсети ме за една от книгите на Елиф Шафак - “Черно мляко“ - по невероятен начин авторката, е разказала за всички жени, които има във всяка една от нас, за тяхното мирно и много по- често, не толкова мирно съвместно съществуване, за борбата им за надмощие, за това, как в различните етапи на живота си, допускаме една от тях да вземе превес и да се чувства господарка на тялото, ума, сърцето и ума ни ....

Абсолютно!

Знам я тази мацка, тази, която признава арменския геноцид... Това е жена-космополит. Мисля, че беше родена във Франция и живее ... навсякъде...  Simple Smile. Но въпросната книжка не съм чела... Ако я има електронно, може да се запозная, иначе няма как  Sad

Gospojata, и в мен има много жени, във всяка една от нас, така е... но все пак за протокола да отбележа лично, че подобна на една, коята започва с "Дж" от един сериал, в мен няма, опазил господ...!  Joy Joy Joy

Точно така - при това по един изключително деликатен и ненатрапчив начин. Така че, всеки сам да си направи изводите, като гледа с очите и на едните,  и на другите ! Това се случва в любимата ми от всичките и книги “Копелето на Истанбул“ - тази книга остана в сърцето ми !
Нейната “Любов“ е по- известна, свързват името и предимно с нея, но това е друга книга - много различна, философска...Докато я четях, бях убедена, че съм суфистка, от време на време се лаская, че още съм !  Wink
Елиф Шафак е родена в Страсбург, но е гражданин на света, права си ! А заради “Копелето на Истанбул“, е изправена на съд, вече в напреднала бременност !  Peace

Колкото до онази жена, която споменаваш, такава никога не би могла да вирее в мен или около мен !   Naughty

# 616
Само ги вижте колко са сладки. Къванч не може да си прибере усмивката. А тя съзнава въздействието, което има над него и го съблазнява постоянно. Кокетка и хитруша.
Можеше да я заведе на някое екзотично и усамотено място и никой нямаше да разбере за нея. Но той я покани в Турция, за да ги видят всички и заряза Азра заради нея. Когато някой започва нова връзка няма как да прогнозира по какъв начин ще се развие тя. Момичето е много младо. Едва ли на този етап някой от тях мисли за брак и т.н. Просто се наслаждават на любовта си.

Hug Може и да са се покрили за известно време. И от мотор, К. да я е качил на някоя яхта. На сушата са откриваеми. Но, при всички случаи са заедно. Във вестниците пишело, че успяла да спечели родителите на Къванч. Затова майка му беше запалила цигара от вълнение.
 Hug Госпожата, изчистих кутията.  bouquet

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 18:29 от dafne_1

# 617

Владимир Висоцки
 АЗ НЕ ОБИЧАМ

Аз не обичам изхода фатален
и няма да ми писне да съм жив.
И мразя се, когато съм печален,
когато пея, а не съм щастлив.
 Аз хладния цинизъм не обичам
/Не вярвам във възторга въобще!/,
през рамото ми някой да наднича,
писмата ми друг да ги чете.

Аз мразя разговори полусмели,
полунеща да шепнат с полуглас.
Аз ненавиждам в гръб когато стрелят,
когато в упор стрелят - мразя аз.

Аз не обичам с клюки да се калям,
а също и съмнението зло.
Аз не обичам змийски да ме галят,
с желязо да ми стържат по стъкло.

Аз мразя ситите душички, свити,
аз предпочитам истинския риск.
Да бъдеш честен вече е събитие
и чест е днес да бъдеш ти сплетник.

Аз мразя счупени крила да виждам,
изпитвам жал, но само към Христа.
Насилието както ненавиждам,
така и ненавиждам слабостта.

И мразя се, когато се страхувам.
Когато бият някой без вина.
Когато във душата ми нахлуват
и в нея храчат своята злина.

Аз мразя - и манежи, и арени -
там сменят милиона за петак.
Дори след най-големите промени
аз няма да ги заобичам пак...

На днешната дата, преди 33 години, завинаги ни напусна един невероятен певец, композитор, артист и голям Човек ! Поклон !

# 618
Hug Е, как бе Фенче ще изглежда по-възрастна. Ето тук е без грим. Точно 20-годишна.
На рекламата за сладоледа беше много гримирана и това винаги състарява едно младо момиче.
И те подвежда.

# 619
# 620
# 621
Здравейте! Hug

И момето хубаво и левента също, най-важното е да са щастливи, а какво ще последва само времето и те си знаят. Peace

Къванч не показва ли всяка нова мома на родителите си newsm78

# 622
Мен пък не ме е яд, че не е получил награда ... въпреки всичко изигра невероятно ролята на Кузей, аферим! Heart Eyes
Hug В романтичните моменти с Джемрето беше много слаб. Не можаха да ме убедят, че  обича тази жена. Това, първо.
И след като финалът е известен, няма причини  да се възхищавам на такъв герой като Кузей. Слаб, безхарактерен, манипулируем,зависим. И   историята не познава случай да са давани награди на актьори за ролята им на мъже - тряпки. Наградите са за истинските мъже.

# 623
Здравейте! Hug

И момето хубаво и левента също, най-важното е да са щастливи, а какво ще последва само времето и те си знаят. Peace

Къванч не показва ли всяка нова мома на родителите си newsm78

Peace Точно така - те да са щастливи !  Hug
Ми сигурно ги показва, джанъм, ама то нали скоро нова не е имало, та затова тази вечеря буди огромен интерес ! Joy Joy Joy
Идил я запозна само с майка си, тейко му нЕмА тази чест !  Mr. Green
Мелтем, предполагам, че не е вечеряла семейно, по обясними причини. Wink
И то, май с това се изчерпва списъка на левента, другото са само докадки и предположения. Peace

# 624
Е, как бе Фенче ще изглежда по-възрастна. Ето тук е без грим. Точно 20-годишна.
На рекламата за сладоледа беше много гримирана и това винаги състарява едно младо момиче.
И те подвежда.

Абе, личи си, че наш левент е по-голям от франсето.  Wink Е, може би, не точно 8 години, колкото са, ама поне една петица мога да дам.  Wink Не ми мяса на 20-годишен, ама е хууубаав, Heart Eyes а и са страхотна двойка. Peace

# 625

http://www.mgdtv.com/kivanc-tatlitug-evleniyor-mu.html#.UfDX3P4_NxE.twitter

Kıvanç Tatlıtuğ evleniyor mu?
Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sevgilisi Fransız model Florence Eugene ile adımları ikişer ikişer atıyor.

Yaklaşık iki aydır birlikte olan çift, birbirlerinin ailesiyle tanışarak adeta evlilik yolunda yürüyor

Çiftin 15 gündür Bodrum-Marmaris arasında mekik dokumasının nedeninin aileler olduğu ortaya çıktı. Florence Eugene, ailesini Tatlıtuğ ile tanıştırmak için Marmaris’e getirdi.

Basından uzak durmak isteyen Tatlıtuğ, Eugene’in ailesini, Datça’da Ada Burnu Hotel’e yerleştirdi. Sık sık Datça’ya giderek sevgilisinin ailesini ziyaret eden Tatlıtuğ, otele giriş yaparken kaskını çıkarmayarak tanınmaktan kaçındı.

Eugene’in ailesi Datça’dan ayrıdıktan sonra bu kez Tatlıtuğ’un ailesi Bodrum’a geldi. Tatlıtuğ, sevgilisini ailesiyle tanıştırarak ilişkide ciddi olduğunu gösterdi. Tatlıtuğ’un babası Erdem Tatlıtuğ oğlunun evlenmesini istediğini söylemişti.

Erdem Tatlıtuğ, “Daha çocuk o... Bu işler siparişle olmaz. Gönül düştüğü yerde olur. Ben evlenmesini isterim. Ondan da torun görmek isteriz. Boy boy torun isteriz. Gelin bize uysun yeter. Annesinin babasının çocuğu olsun yeter,” demişti.

# 626
Хотелът- Datca Ada Burnu, в който са отседнали родителите на Флоранс:

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 20:08 от shaane

# 627

Шани,  Hug благодаря за инфото ! Не знех, че и родителите на Цветето са в Бодрум. Peace

# 628

Лека нощ!

Да ти кажа преди да заспиш...
 Ще помълчим и тази нощ.
 Ще помълчим.
 Когато ми е тихо, е красиво.
 По клепките ми вече сън личи.
 И аз се сгушвам в тебе. И заспивам.
 В съня ми влиза лунна светлина.
 А ти ме галиш дълго и безмълвно.
 Така обичам тази тишина,
 че чак не искам никога да съмва...
 Достатъчно ми е, че си със мен...
 Дъхът ти върху голото ми рамо.
 Сърцето ти до моето сърце.
 Не искам друго. Друго няма...

Caribiana

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 21:36 от gospojata

# 629

http://www.mgdtv.com/kivanc-tatlitug-evleniyor-mu.html#.UfDX3P4_NxE.twitter

"IS KIVANC GETTING MARRIED?"

THE PARENTS MET

THE COUPLE IS TOGETHER ABOUT 2 MONTHS
 AND THEY MET EACH OTHER'S FAMILY.

WE FOUND OUT WHY THE COUPLE FOR THE LAST 15 DAYS
 SHUTTLING BETWEEN BODRUM-MARMARIS.
 FLORENCE BROUGHT TO MARMARIS HER FAMILY TO MEET KIVANC.

TATLITUG, WHO WANTS TO STAND OUT OF PRESS,
 PLACED FLORENCE'S FAMILY IN DATCA ADA BURNU HOTEL.
 THEY RECOGNISED KIVANC, WHO OFTEN GOES TO VISIT FLORENCE'FAMILY,
 WHILE HE WAS TAKING OF HIS HELMET.

KIVANC LEFT FLORENCE 'S FAMILY AT DATCA
 AND WENT TO HIS FAMILY IN BODRUM.
 THE FACT THAT KIVANC INTRODUCED HIS GIRLFRIEND TO HIS FAMILY,
 SHOWS THAT IT'S A SERIOUS RELATIONSHIP.
AFTER ALL KIVANC'S FATHER, ERDEM HAD SAID
 THAT HE WANTS HIS SON TO GET MARRIED.

ERDEM TATLITUG: "HE'S JUST A KID..
 THIS THINGS WON'T CAME IN ORDER.
 WHEREEVER HIS HEART FELL. I WOULD LIKE HIM TO GET MARRIED,
 I WOULD LIKE TO SEE GRANDCHILDREN FROM HIM.
 IT WILL BE ENOUGH FOR US THE BRIDE TO MATCH WITH US.
 IT'S ENOUGH FOR US TO BE A GILR FROM A PROPER FAMILY"

Статията, която и Шани постна с англ. превод !  Peace

Нещата стават по- сериозни, отколкото на пръв поглед. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт