Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 971
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Лондон
Някой ползва ли вече офертата за аниматора Георги Христов? Моля споделете.

# 121
  • Лондон
Знаете ли дали мога да наема отнякъде батут или надуваем замък за скачане? Ще празнуваме в едно заведение на плажа без люлки и т.н., и искам да намеря нещо по-интересно, ако може?

Също ми се искаше и някакви животни? Има ли случайно аниматор, който работи с животни?

Всякакви идеи ще са добре дошли. Живея в чужбина и нямам никаква идея какво се предлага тук, а и как да забавлявам 5-6 годишни. Големи ли са вече за клоун?

# 122
Още се коментират летните рождени дни и е обяснимо.
Но аз вече се замислям за рождения ден на детето ми, родено през есента.
В момента е "ни риба, ни рак"- излиза от детската възраст на батути и "маймунарници"/казано с най-добри чувства Simple Smile/, музикален е, но нещо не е особено ентусиазиран на организираните музикални игри от типа на тези в Аромат и Златен лъв.Не че не му е харесвало, много му харесва, но някак, почти през цялото време остава встрани.

Естествено, трябва да помисля и да е забавно на повечето деца на възраст 7-8г.
Повечето гости ще са момчета, затова- нещо момчешко, не чак танцувално, с възможности за повече самостоятелно забавление и на закрито.Уф, знам, че стана сложно.

Чакам и Александра да се появи в темата, тя е малко преди нас, обикновено и от нея вземам идеи Simple Smile

# 123
  • Варна
Здравейте, скоро ще празнуваме 2-ри рожден ден. Миналата година го направихме в Капела плей, но времето беше чудесно и малко ме беше яд, че не бяхме навън. Моля за предложения за някое приятно място с детски кът навън, но с опция ако завали или нещо подобно да може да се влезе вътре. Повечето деца ще са около 2 годишни, ще има и по-големи.

# 124
И нашия рожден ден мина. Решихме да бъде в Боулинга на Пфое Мол. Всичко беше чудесно, децата се забавляваха много. Първо за 1 час ги занимаваше едно момиче, като им правеше различни игри, след това 1 час боулинг и билярд, джаги, дартс, бягане,скачане.... Не ме накараха да правя меню за всяко дете. Бях поръчала няколко фамилни пици за всички(родители и деца), сиренца и кашкавалчета, отделно всеки си вземаше, каквото иска за пиене. Не ни бяха ограничили с време и така от 17:00 часа начало на купона, приключихме в 22:00 часа. Отказах да поръчвам торта от тях, затова ме накараха да си платя 7 лв. за внасянето на моя. И я поръчах от цехчето зад Гранд Мола. Беше прясна и вкусна. Рожденика беше на върна на щастието, което и мен ме прави много щастлива, че това беше правилното място за празнуване  Hug

Наскоро бяхме на рожден ден в заведението под кукления театър. Също много се забавляваха децата. Ако не се лъжа куверта е 10-12 лв на дете. Ако малките гости за над 15 дисководещия е безплатно. Тортата можеш да си я внесеш.

# 125
  • Варна
 Влизам да разкажа - персонала от басейна на парк хотел Персей се държа изключително некоректно и обидно, че успя да съсипе празника ми.  Рожденния ден на детето ми беше уговорен 10-тина дни по-рано, капариран, на два пъти ходих до хотела и предния ден се обадих да потвърдя бройката и пак да уточним условията. Такааа,  пристигаме и какво - нищо не е подготвено - две незаредени маси на пътеката - не до басейна , както беше уточнено и преговорено с колегите им и една отегчена девойка се опитва да завърже балон...  Гостите ни пристигат - децата знаят , че има определено време и са точни.
 Моля да премести масите под чадърите до басейна, и "естествено" и помагам - вадя мокри кърпи и търкам  остатъци от снощната сватба.
 След минута пристига разярен младеж и изключително грубо ми иска обяснение "кой ми бил позволил да редя масите, те имали след час друг рожден ден, който държал на същото место".
На въпроса ми с кого разговарям - "никой, просто персонал". Естествено поисках да видя управителката, която разбира се, се оказа, че отсъства.
 От там насетне нито въпросният "просто персонал", нито намусената сервитьорка се доближиха до масите - обслужване просто липсваше, наложи се да тичам до бара за всяка поръчка,  помолих да донесат питиета на децата, никой не ги попита какво искат, направо им сервираха кока- кола,(уговорката беше всеки да си поръчва), без чаши, дори без сламки - децата пиха направо от бутилките. На молбата ми за чаши донесоха три - за мен, приятелката ми , и за незнайно кого...
 Не ми се говори за по-натам - рояк оси върху храната, платата с изгнили плодове, поръчаната диня липсваше, тортата ни беше сладоледена - при поднасянето младежа не беше махнал картончетата отстрани, върнах го под носа на рожденничката, и не е последно, но за мен е най-гадното -  незапалените свещички (имало вятър).  Нали си представяте торта с незапалени свещички пред рожденничката ми, петнадесетина  чакащи деца...
  Има още, не е много, надявам се да ме изтърпите - час преди времето за тръгване бях НЕучтиво уведомена за крайният час на рожденният ден.
  И накрая естествено , сметката ми беше описана на ресторантьорска бележка, без касов бон. Когато настоях за него ,все пак се появи любезната управителката, и на оплакванията ми обеща касов бон и дори овъзмездяване - 20 лв. платени за украсата - ако не сте наясно, състои се от няколко балона и смачкан надпис Честит Рожден Ден, вързан на чадър. По вида на надписа съдя, че дори не го отвързват.
  Касовият бон ми донесоха повече от половин час след разговора ми с управителката - която все така усмихната си бъбреше до другия РД и ми кимаше отдалеч.

Може да не ме прочетете, не съм разказала и всичко, а ми се струва повест. Ясно че е дълго, но ми костваше наистина много нерви , децата да не усетят напрежението и притесненията ми.

# 126
  • Canada
ЛюбOff, много съжалявам, че така са съсипали празника ви... Наистина звучи ужасно... Виж, успокоението ти трябва да е това, че децата рядко забелязват неуредици и проблеми по РД, те винаги се забавляват, така че вероятно лошите спомени ще останат основно за теб... А и в крайна сметка най-важното е децата да са живи и здрави! Simple Smile
Между другото аз много мислех върху басейна на Персей за парти, така че ти благодаря за споделения пост. Сега няма да съжалявам, че не съм запазила там места..

# 127
  • Варна
Благодаря , Karelia79

Да, забавляваха се, въпреки сърдития спасител, предупредил едно-две , че ще им "развали рожденния ден", ако стоят на едно место Shocked. Това дори аз научих впоследствие.
Това са страхотни и умни деца, не са малки, пътували са, знаят много неща. По моему бяха достатъчно възпитани и сензитивни за да не покажат че са наясно със ситуацията.
 Но да, за мен е малко удоволетворение да информирам къде Не можете да бъдете щастливи на празника си.

# 128
Влизам да разкажа - персонала от басейна на парк хотел Персей се държа изключително некоректно и обидно, че успя да съсипе празника ми. 

Много неприятно наистина, съжалявам за празника, но си мисля, че обикновено децата се забавляват, а притесненията остават само за майките.

Аз обикновено задавам много въпроси в началото, уточнявам всичко по няколко пъти, а когато има някаква неуредица я споделям на възможно най-широк кръг хора, да се знае.

Продължавам да се чудя за момчешки рожден ден, евентуално без типично детските съоръжения, но и да е интересно и по-различно newsm78

# 129
  • Варна
Светкавица, моето друго предложение за РД беше за корабче - морска битка и търсене на съкровище, ако не е в късна есен и те устройва пиши ми, ще ти споделя условията. На дъщеря ми и се стори, че са надрасли времето да се правят на пирати Simple Smile

Аз обикновено задавам много въпроси в началото, уточнявам всичко по няколко пъти, а когато има някаква неуредица я споделям на възможно най-широк кръг хора, да се знае.

И аз така, ходих два пъти до Персей, а специално за подредбата на масите, когато капарирах ме заведоха до басейна, уточнихме конкретно местото, в телефонния разговор ден преди РД дори пак го споменахме, а за посудата не ми е хрумвало дори, че ще липсват чаши. Тортата поднесоха в пластмасови тарелки с вилички, да не сме на пикник - сладоледена торта, предлагат такива в менюто си и бях неколкократно попитала разрешават ли подобна да внеса, има ли къде да се съхранява и прочее.

# 130
съжалявам за случилото се, ЛюбОff! Надявам се поне децата да са си изкарали добре и да не са обърнали внимание на неуредиците.

Аз понеже също имах намерение там да правя рождения ден и се обадих по телефона да ги попитам  за условията. Почти цял ден не можах да се свържа с управителката, после се оказа, че няма и да мога, та момиче от персонала реши, че тя ще ми каже какви са условията... а те се изразяваха само и единствено в - "Трябва да дойдете да платите капаро!"
Когато и казах, че капаро се плаща, когато приема сделката, а за да я приема трябва да чуя условията, тя ми каза на две-на три - 2лв за басейн, родители по избор и това е... но ТРЯБВА да дойдете да платите капаро.... и така аз вадих думите с ченгел от устата И, а всяка нейна втора дума беше капаро - спомената най-малко 4-5 пъти в разговора сякаш аз отказвам да платя. Тогава разбрах, че това не е нашето място за рожден ден.
Авансирахме си рождения ден на другото място, но вече никой не беше ми вързал въжето за врата... защото точно така се чувствах с това капаро, та капаро!

# 131
  • Варна
Здравейте,
имам доста сериозно предисвикателство. Синът ми е решил, че иска парти на тема 'Звездни рейнджъри'. Не вярвам някъде да има такива костюми. Моля някой ако е би на подобно парти, или има идея някой да прави да сподели Praynig

Mr.Smile - ти имаш ли идея как може да се получи?

# 132
  • варненка от София
Съжалявам за проваления рожден ден, но ние в края на миналия месец бяхме там и беше просто перфектно. Доволна съм и от обслужване и от уговорките и изобщо нещата бяха както си ги представях и нито за миг не сме съжалили, че бяхме на Персей. Дъщеря ми каза, че това е най-великият рожден ден, който е имала до сега.

Храната е доволно, предоволно - това за куверта на децата, а за възрастните каквото се изберете по меню. Ние ходихме преди това, взехме си менютата, запазихме си датата и два дена преди рождения ден внесохме капаро. Вариантите за детските менюта са 3 и са от порядъка на 11 лева + 2 лева за басейна на дете, ако влизат и възрастни е 5 кинта.

# 133
Записвам се да следя темата и аз, защото след някой друг месец ще трябва да търся и аз детски кът!  Simple Smile

# 134
Поспаланка, за съжаление не мога да ти помогна. Еданственият вариант е да питаш в кукленаият театър. Те разполагат с гардероб. Но се съмнявам да имат Рейнджърите... но питай все пак.

Аз многократно съм обяснявал тук, че на аниматорите във Варна не разполагаме с богат гардероб и и нвентар, но някои родители отказват да осъзнаят положението и се цупят.

Така за заведениятя товва лято(професионална гледна точка, не като родител...ния сме зимни).

Олд Сити, Бонели, Панамера, Домино, Маестро - много добри за купон и анимация.
Пико - пълен абсурд. Има мнения по-назад в темата и съм напълно съгласен!!!
Тримата мускетари е добро, стига да не прецакватаниматора, като почнат да надуват батута точно когато клоуна влезе. Разбирам, че работят с друга фирма, но не е коректно. Щото ако ще и Чарли Чаплин да дойде не може да откъсне децата от волното търкаляне и скачане.

Ами това е. Дано съм бил полезен.

Общи условия

Активация на акаунт