Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 747
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
знам, че не е приятно да се обсъждат чужди рождени дни, но
тъй като това е пространство за споделяне на мнения, ще пиша за рожден ден, на окйто
аниматорът през цялото време говореше за "пърдене", "пръдня", децата бяха "пичове" и ред други подобни , и това не веднъж , а многократно;
знам, че сме 21 век и уличния сленг е част от детската тв анимация дори, но ми дойде в повече - в много повече;
аз постоянно правя забележки кои думи е редно и кои не да използваме, а на този РД напвамо ми "завързаха погледа";
вероятно аниматорът не е родител и му е все тая- стига да е център на вниманието, но за мен е грозно!!!!!!

А , това е само моя *любимец*  Mr. Green
Мда има дете , но явно това е начина за общуване за него  Whistling
Аз няма да споделя име , защото пак ще излезе че злобея  Sunglasses
никой не иска да злобее!!!!
 майката на рожденика също не подготвя игрите- за това писах, че ми е неудобно да коментирам,
но утре може аз да наема аниматор - не е моя работа да измислям заниманията, че да определям какво и как ще се случи,
надявам се тези, които се занимават с това да проявяват интерес към подобни теми и да внимават с езика  при общуването с децата;
не съм моралистка, но едно е да "изпуснеш дума", "между другото"- това е сладко и е на шега, но сума ти време да ги ръсиш такива....обадих се в парти агенция Вега/ - поискаха ми 70лв на час, всяка минута е скъпа!/, на Парти Джак, на Мимо - там е още повече и накрая да получиш това

# 16
Здравейте!
Рождения ден на голямата ми дъщеря съвсем наближи, а аз още нищо не съм избрала и резервирала.
При нас Еко парка отпада. Не и харесва там, като отидем все иска да си ходим или пита за люлки или друг вид забавления. Пък и съвсем наскоро ги водиха от ДГ там.
Засега съм се спряла на Бонели. Но го харесах само от снимки. Днес или утре ще го посетя. Оказа се съвсем близо до нас, изобщо не съм знела,че има такова заведение.
Някой има ли по-подробни отзиви за Бонели?
Може ли да ми препоръчате аниматор за организирани игри - може и на лични ако се приема като реклама.
Приятен ден на всички!

# 17
знам, че не е приятно да се обсъждат чужди рождени дни, но
тъй като това е пространство за споделяне на мнения, ще пиша за рожден ден, на окйто
аниматорът през цялото време говореше за "пърдене", "пръдня", децата бяха "пичове" и ред други подобни , и това не веднъж , а многократно;
знам, че сме 21 век и уличния сленг е част от детската тв анимация дори, но ми дойде в повече - в много повече;
аз постоянно правя забележки кои думи е редно и кои не да използваме, а на този РД напвамо ми "завързаха погледа";
вероятно аниматорът не е родител и му е все тая- стига да е център на вниманието, но за мен е грозно!!!!!!

А , това е само моя *любимец*  Mr. Green
Мда има дете , но явно това е начина за общуване за него  Whistling
Аз няма да споделя име , защото пак ще излезе че злобея  Sunglasses
никой не иска да злобее!!!!
 майката на рожденика също не подготвя игрите- за това писах, че ми е неудобно да коментирам,
но утре може аз да наема аниматор - не е моя работа да измислям заниманията, че да определям какво и как ще се случи,
надявам се тези, които се занимават с това да проявяват интерес към подобни теми и да внимават с езика  при общуването с децата;
не съм моралистка, но едно е да "изпуснеш дума", "между другото"- това е сладко и е на шега, но сума ти време да ги ръсиш такива....обадих се в парти агенция Вега/ - поискаха ми 70лв на час, всяка минута е скъпа!/, на Парти Джак, на Мимо - там е още повече и накрая да получиш това

нещо не разбрах - кой е бил клоуна, който е ръсил подобни?

Мимо беше на нашия рожден ден и мога да гарантирам, че подобни неща е нямало. Майките много го харесаха като аниматор.. децата бяха завладени през цялото време. Струваше 60лв и беше със сигурност повече от час с децата и нас. Съобразяваше се, когато им сервираха пиците, той се отдръпна, после отново се появи...

За детската площадка на Дино - нашите деца не са я използвали изобщо по време на рождения ден. Но не мисля, че е проблемна, понеже и друг път сме били там. След като си замина Мимо децата бягаха подир топки на поляните зад масите, на които беше рождения ден.
Не знам кой искаше снимки от рожден ден на Дино - да ми пише на лични.

# 18
В Бонели е много приятно и има възможност ако завали да приберете децата. Но ако не искате да ги гоните си вземете добър аниматор, тъй като има и клатушки. Simple Smile Heart Eyes

# 19
  • Варна
В Бонели е много приятно и има възможност ако завали да приберете децата. Но ако не искате да ги гоните си вземете добър аниматор, тъй като има и клатушки. Simple Smile Heart Eyes

И аз много го харесвам, вече на доста РД сме били там, все с аниматори и винаги е било весело. Peace

# 20
  • Варна
Да кафето се казва Алекс и е до 6 блок. Срещу него има ветеринар кабинет. Дет. Меню е 7 лв торта ти си носи работят с аниматор 70 лв за 2 часа и т.к.го гледах как занимава децата ми хареса. . Мислим там да резервирамеп

# 21
Благодаря !   bouquet ще отида да го видя и аз тия дни Simple Smile

# 22
И аз да се запиша в темата, колебанията ми са между Бонело и Еко парка. Утре ще отида в Бонели да проуча нещата.

# 23
  • Варна
Благодаря за новата тема , чудесно оформена. Нашият РД е още далеч, но ще наглеждам тук за мнения.

# 24
  • Варна
 В предната темичка питах за анимиране на 12-годишни, моля отново, поръчвали ли сте анимация и от къде?

# 25
  • Варна
Нашият седми рожден ден мина. Отказах се от водни празненства, беше ме страх да не разболея гостите. Simple Smile В крайна сметка партито се проведе в "Тримата мускетари". Тортата беше от Катя (в предната тема имаше линк към фейсбука и)- вкусна и красива, доволна съм. Доволна съм и от обслужването в пицарията. Аниматор не бях ангажирала и както се оказа в последствие, щеше да е излишен. Трите лева за детските съоръжения, които бяха в куверта се оказа, че са само за надуваемите такива. За всичко останало- батути, джаги и хокей и худ. занимания плащахме допълнително. Добре е да го имате предвид. Неприятното е, че бяха 3 бр. детски рожденни дни и беше малко пренаселено, но е разбираемо, предвид това, че беше събота следобед. Партито започна в 17 ч. и продължи до 21,30 ч.- купона беше на ниво. Simple Smile

# 26
  Здравейте мами!
Нашия Рд. мина и мога да споделя впечатления.
Празнувахме в бившия Шрек.  Аниматорката- слаб 2, дори не мисля че това е аниматор.  Ние обаче изкарахме супер от 10,30 до 5 следобед, децата бяха 6 и сами си се забавляваха, голяма игра падна. Служителите, които се паднаха на смяна супер учтиви и мили, храната много вкусна.
Торта от сладкарница  Дани  26 парчета мисля се води- 49лв, захарен фондан и вътре крем брюле-ужасно вкусна.

Бяхме на РД на наше близко дете, беше страхотен в двора на къщата им, аниматор от  агенция Таралежите ,мисля че Милко се казваше момчето, беше просто супер, на който му предстои РД и търси аниматор, няма да сгреши.

# 27
Много се чудя къде да празнуваме рождения ден на голямото ми момче. Ще стане на 9 години, иска да си покани около 20 приятелчета. Мисля си караоке или боулинг. Ако някой има друга идея, ще се радвам да сподели. Особено тези на по големи дечица и са минали през това. Няма значение за мен дали ще е закрито или открито заведение.

Някой знае ли дали работи боулинга в Кулите?

# 28
  • Варна
Radina, ако не сте празнували с Влъхвите, препоръчвам! Не е заведение, организират празненствата в Еко парка, а ако времето не е подходящо, имат вариант и на закрито - в Аспарухово. Много съм доволна от тях. Децата много се забавляват. Правят отборни игри (при нас беше тип Форт Бояр), според възрастта на гостите. В куверта(17 лв. на дете) бяха включени анимацията, пица, безалкохолно и диск със снимки от събитието. Сега погледнах на сайта, снимки не пише в летния вариант, а куверта включва: по 2 кюфтета на плоча, домати, краставици, вода, сок, безалкохолно, анимация и вход. Ето линк: http://www.vlahvi.com/#/birthday/
На боулинг също сме празнували, в МОЛ Варна и на децата много им хареса, но аз винаги предпочитам варианта на открито, за жалост с баткото нямам този избор.
Друг вариант е на басейн с аниматор. Наши близки ще празнуват така в Хотел Персей, в началото на август и мога да дам отзиви след това.

# 29
Не работи в Двете кули боулинга,както и целия етаж със забавленията.

Общи условия

Активация на акаунт