Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 748
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  Здравейте мами!
Нашия Рд. мина и мога да споделя впечатления.
Празнувахме в бившия Шрек.  Аниматорката- слаб 2, дори не мисля че това е аниматор.  Ние обаче изкарахме супер от 10,30 до 5 следобед, децата бяха 6 и сами си се забавляваха, голяма игра падна. Служителите, които се паднаха на смяна супер учтиви и мили, храната много вкусна.
Торта от сладкарница  Дани  26 парчета мисля се води- 49лв, захарен фондан и вътре крем брюле-ужасно вкусна.

Бяхме на РД на наше близко дете, беше страхотен в двора на къщата им, аниматор от  агенция Таралежите ,мисля че Милко се казваше момчето, беше просто супер, на който му предстои РД и търси аниматор, няма да сгреши. 

да , да чела съм коментара, просто не знаех, че /бившия/ шрек и акварел са едно и също заведение

# 46
Здравейте, взех ваучер от Грабо за детско парти с аниматор Георги Христов .
Имате ли отзиви за него?

# 47
  • Варна
Дай линк за този ваучери моля

# 48
и аз взех ваучер за акварел - от грабо http://grabo.malls-of-bulgaria.com/varna/detsko-parti-09fvddk тортата отделно, и консумация на възрастни отделно

# 49
Здравейте дами!Да се включа и аз.Взехме си ваучер за 13 септември от грабо.Малко скочих с 2 та крака преди да проверя.Кажете отзиви за пицария Акварел чаталджа 1.
Всички отзиви ли са - + .
С кои  фирми за торти работят?Аниматора само един ли е?
За първи път празнуваме навън в заведение с деца.Тези дни смятам да отида и да видя за какво става въпрос.Но ще ми е интересно лични впечатления.Мерси!

# 50
  • Варна
Много полезна тема.Отдавна я следя, но досега не съм се разписвала. Сега обаче искам да споделя впечатления от детски клуб "Весели крачета" във Възраждане. Бяхме гости на рожден ден там. Хареса ми обстановката, менюто също е добро. Лошо впечатление ми направи единствено жената,която би трябвало да играе ролята на аниматор и да се грижи някакси за децата. Докато те се забавляваха в детския кът,тя седеше на един стол до входа,прозяваше се през цялото време /рождения ден беше от 11ч/  и в редките моменти,когато отиваше до децата беше за да се скара на някого,че разхвърля играчки и пак си сядаше. Не знаех,че в детски кът е забранено играчки да се носят от единия край до другия,играе се само на място. Не се разхвърля,защото като си тръгвахме върна едно от децата да си подреди топките,които е разпръснал. Тонът й не беше на човек,на когото му се плаща да занимава децата,а по-скоро на надзирател. Тя веднъж не се усмихна,само съскаше и нареждаше.Тя решаваше кога е време да ядат и упорито тъпчеше в устите на децата пица.Ами моето дете е на 5 години и прекрасно знае кога е гладен и кога не и е грозно някой да му слага насила в устата. Заради домакинята запазих добрия тон, но всичко това ми се струва нелепо.Едва се стърпях да не я попитам докато децата си подреждат играчките дали ние да не изметем и да измием чиниите,за да има тя повече време после да си подремва на стола. Подобно поведение към деца,за които ти се плаща да се грижиш за мен е недопустимо и смятам да отнеса оплакване към собствениците. Видях,че имат страница във фейсбук,но трябва да им стана приятел,за да коментирам,а аз не искам. Ще търся друг вариант да го направя. Недопустимо е да плащаш и да се държат така,сякаш си им седнал на масата.Най-малкото,което заслужават децата ни на подобен празник е добро отношение и поне една усмивка,нали?

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 11:35 от capris

# 51
  • Варна
Момичета помагайте с идеи Hug
Скоро малкото ми момиченце става на 4 годинки и се чудим къде да празнуваме детския РД.Около 6-7 деца ще са все около тази възраст.
Досега сме били в Невеляшка два пъти, но то си е сякаш като за по-мънички.Искаме някде другаде тази година.
Рожденният ден е след няма и две седмици и трябва да се ориентирам много бързо Crazy
По възможност с нормални цени, хубав детски кът подходящ за възрастта, аниматор...

Видях и ваучера за Акварел.Не съм ходила, така че ще ми е полезно, който е бил там да сподели впечетления.

Благодаря предварително за идеите! Hug

# 52
ние ще ходим утре. купили сме ваучер. по горе в темата има коментирано за акварел. иначе вчера чух от адна мама, че миришело на мухъл в детския кът . утре ще кажа. за сладкарници работят с ламор, /красиви и вкусни торти , но доста скъпи - от 60лева нагоре/ и дилайт. и още една сладкарница, но не запомних коя

# 53
  • Варна
Ламор ме устройва.Харесвам тортите им.Опитвала съм някои.Точно вчера бяхме и на сватба с тяхна торта и беше разкошна и на вкус и на вид.
Но това с мухъла не ми харесва....Ще чакам да споделиш действително ли е така.

Сега прочетох, че детския кът бил в маза.Аз не съм ходила.

А за Панамера отзиви..?Била съм там на РД и детския кът ми хареса.Обаче менюто не, но предполагам че то е както си го направиш.

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 15:48 от mmilityy

# 54
capris ooooh! върна ме назад, спомних си, че веднъж преди години бяхме на р.д. деца на 2-3г. отиваме залата абсолютно празна . На въпроса ми къде са играчките, отговора - прибрахме ги да не ги счупят . Какво ше правят? Отговор; Ще играят организирани игри ! Резултат- тичащи безцелно деца и викащи аниматори които не успяват да ги съберат на едно място...

# 55
Диана моля да споделиш мнение как е минало.На нас ни предстои чак септември за тогава ние ваучера.
Утре смятам да отида да видя с какви торти работяти да разгледаме с малкия.

# 56
  • варненка от София
Малката ни дъщеря навърши 4 сега в началото на месеца и го правихме в детския кът в Пфое мол. Беше много забавно за децата, хапнахме, пийнахме - доволна съм. За торти май работят с Дъга и още някакви, но не съм гледала, защото ние си внесохме тортата, което ме устройваше изцяло. Платихме 7 лева за внесената торта отвън. Има и аниматори, но ние не взехме, сами си бяха достатъчни децата.

# 57
и ние скоро ще станем на 4 години и все още се чудя къде да празнуваме.Сега времето е много хубаво и искам децата да са навън,чух добри отзиви за Тримата мускетари, но още не сме ходили.

# 58
# 59
  • Варна
Днес бяхме в Панамерата, но малко се колебаем.Нещо менюто им не ми допадна.
А за Капела Плей  отзиви??
Сега има промоция 150лв., тази която е:
http://capellaplay.bg/varna/deca2.html

За нея се чудя много.Там не сме ходили.Има аниматор за тази цена.Децата си играят свободно в детския кът, нали?И става ли за 3-4 годишни?

Общи условия

Активация на акаунт