Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 944
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • ВАРНА
Преди няколко дни дъщеря ми беше поканена на РД в Тринити Контраст. Не бяхме ходили преди това. Много ми хареса - играчки, занимания, чистота, обслужване.
За РД на моето дете съм се насочила към Детската къща на ул. Иван Вазов.

# 511
  • Варна
Би ли споделила повече за условията в Детската къща? От сайта им не виждам възможност за празнуване на РД там, трябва ли да посещаваме заниманията?

# 512
Здравейте! Лятото ще празнуваме първия рожден ден на сина ми. Може ли да споделите подходящи места на открито обаче? Много ще сте ми в помощ! Благодаря!

# 513
  • Там където има любов
Смятам, че за тази възраст няма да ви е трудно да се съберете в някой хубав ресторант. Ако има много деца обаче бих ви препоръчала нещо в стил "Панамера". Има страхотен двор и е много приятно. По нагоре бях чела, че е имало инцидент(пожар) в района на детския кът, но нищо не ви пречи да проверите.

# 514
Здравейте! Лятото ще празнуваме първия рожден ден на сина ми. Може ли да споделите подходящи места на открито обаче? Много ще сте ми в помощ! Благодаря!
Като за първи рожден ден, който е по-скоро за родата, може и в Еко парка.

# 515
Ще има доста дечица също!

# 516
Скоро малкия ми син имаше рожден ден и го направих в Пфое мол. Браво на момичетата. Децата (7 годишни)се забавляваха доста добре. За първи път нямаше едно дете , което да се разплаче или обиди за нещо.
Скоро ще правя рожден ден на големия 12г. И ми се сториинтересна тази оферта. Някой да има отизиви за това парти с лего роботи:

http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=767566

# 517
  • Варна
За "Радост и усмивка" ми е изключително негативно мнението. Миналата година в края на април/началото на май съм споделила защо. Peace

Някой да е празнувал в "Ретро клуб" (под "Пикадили - Чаталджа")? Какви са условията, че дъщеря ми това си е избрала за предстоящия РД?!

# 518
  • Варна
За "Радост и усмивка" впечатленията ми са негативни, но са от преди 4ри години вече. Не бих организирала РД там отново.

За "Радост и усмивка" ми е изключително негативно мнението. Миналата година в края на април/началото на май съм споделила защо. Peace

Някой да е празнувал в "Ретро клуб" (под "Пикадили - Чаталджа")? Какви са условията, че дъщеря ми това си е избрала за предстоящия РД?!
Миналата година сме били гости там. Баткото, който трябваше да организира децата, не се справи много успешно, дано сега да е друг! Имаше плотове, който бяха на нивото на слепоочията на децата и синът ми докато тичаше си удари носа в един такъв. Не е добре осветено, а и в играта кой ти гледа къде бяха. Децата се забавляваха обаче. Като цяло беше добре. Златния лъв е по-добре откъм организация и безопасност  Peace.

# 519
Здравейте мили мами:)
Бих искала да публикувам и аз мнение за клоуна от Парти Джак - плаши децата с баба Яга, с един сгъваем меч все едно ги промушква в корема...абе децата се смеят,но се вижда и уплаха в очите им като каже - алооооооооооооооооооооо баба яга ли е ,я ела да вземеш тук едно дете....
Да не говорим че когато си тръгва децата не го спират, напротив вижда се едно успокоение в очичките им..
В ресторанта пък Mr. Jack - на детски рожден ден се пуска музика - песни като ...секс бурен... .....идеал петров,  секси лейде .... и т.н.
Горещо не препоръчвам услугите на Party Jack.....

# 520
Здравейте и от мен, след около месец ни предстои първият рожден ден. Тук виждам мнения за рожденни дни на по-големи деца. Интересува ме дали някой може да даде съвет за подходящо заведение - предполагам ще се съберат 3-4 дечица на около годинка и 10 възрастни. Ако може да дадете идея за заведение с детски кът, не държа да има аниматор.

# 521
отидете в Джинджър, под х-л Черно море

# 522
  • Варна
Привет! Неусетно дойде време и за 6-ия ни РД  Cry Cry Cry времето направо лети.

3-ия празнувахме в Пфое мол, 4-ия в бар Соло, 5-ия във Весели крачета. Пада се през седмицата, затова предпочитам мястото да е близко и удобно до ДГ, която е в Младост. Във Весели крачета е най-спокойно и най-изгодно, шанса да има още един РД е почти нулев, добре е и за децата и за родителите, но моя не иска особено да е там, защото миналата година е бил там. Дъщеря ми е навита за Пфое Мол, там поне сме били отдавна, та мисля да отида да проверя условията, но ще се радвам, ако някой ги сподели, или предложи някое друго хубаво място в района.

Като се замисля - много жалко за заведението, което е в Детския кът в Младост, до Ледената пързалка. Хубаво, широко място, идеално за РД, само дето така и не се намери някой да го разработи като хората, за да е приятно и за децата и за възрастни.

# 523
  • Там където има любов
За Пфоемол -за 2 часа игра и почерпка 13лв., а над 15 деца по 11лв. Аниматор 20лв. Имат и сайт.

# 524
  • Варна
Благодаря Devik.  Hug  bouquet

Имам още няколко въпросчета:
За Пфое мол - и по напред имаше въпросче относно аниматорите, има ли добри такива в момента и евентуално да препоръчате, ако сте присъствали на готино тематично парти за момиче, но сигурно ще има и момченца сред гостите. Таксуват ли и как децата, ако превишат тези два часа, че се притеснявам че времето няма да им стигне. Може ли 2 часа и половина, в смисъл да не е кръгъл час.  Thinking Включват ли някаква тяхна украса?

За Гранд Мол Варна - някой да е празнувал или присъствал скоро там, да изкаже впечатления.Там специално нито сме били, нито сме празнували и ми е много Х мястото относно РД. Имат що-годе изгодни пакети в момента.

Общи условия

Активация на акаунт