Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 941
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде там
За летен рожден ден на малки дечица и аз препоръчвам с две ръце Панамера  Laughing Страхотен детски кът има си аниматорки, които се грижат за децата и голям детски кът с голям двор  Peace Аз ходих след пожара много по хубав е от преди и вътрешния детски кът  Peace

# 526
  • Варна
За Пфоемол -за 2 часа игра и почерпка 13лв., а над 15 деца по 11лв. Аниматор 20лв. Имат и сайт.

Може ли да споделиш сайта, че не го намирам?  Как стои въпросът с почерпката за възрастните и допълнителното време? Благодаря предварително   bouquet

# 527
  • Варна
За Пфоемол -за 2 часа игра и почерпка 13лв., а над 15 деца по 11лв. Аниматор 20лв. Имат и сайт.

Може ли да споделиш сайта, че не го намирам?  Как стои въпросът с почерпката за възрастните и допълнителното време? Благодаря предварително   bouquet

Ще се възползвам да ти отговаря аз, това което знам за почерпката е, защото снощи бях там. Дадоха ми две менюта, от които се поръчва каквото желаеш за възрастни, а напитките са от бара на етажа. Снимах няколко страници с цени от менютата, ако те интересува мога да ти изпратя.

# 528
  • Варна
Здравейте,

Записвам се да следя темата.

След 10 дни ще правим първият рожден ден на сина ми и съм в голяма чуденка.
Искам да е ресторант с по възможност детски кът, 11 възрастни сме и 5 деца от 8месеца до 10години.
По-скоро идеята ми е да има къде да го оставя него и племенницата да пълзят. Ходихме в Мемо, но там ще трябва да платя за детския кът, като не се знае колко всъщност ще го ползваме. Не бях очарована и от обслужването, поръчах си едно кафе докато чаках управителката и им отне 10мин да го донесат при условие, че нямаше абсолютно никой в заведението.

Като цени ми допада Ред Хот, на Студентска - имат обособена стая за занимавки, но самият им интериор е някак като вечерен бар, а ние ще сме там в 2ч на обяд. Някой правил ли е там рожден ден?

В този ресторант Панамера не съм ходила, но като им погледнах менютата доста скъпо ще ни излезе. Аз се надявах да се вместим в 250лв с тортата.

Приемам предложения, утре най-късно трябва да резервирам някъде.

# 529
  • Някъде там
yara Защо не провериш и във Весели крачета в кв.Възраждане! Другото заведение, за което се сещам е Невеляшка и двете заведение са с детски кът за малки дечица  Peace

# 530
  • Варна
За по-нататък са вариант, но сега искам да е хубав ресторант с вкусна храна и приемливи цени, а тези двете са по-скоро детски парти центрове.

Приятели са ходили в Ред Хот и са доволни от храната и обслужването, на мен само обстановката не ми допада, а и не знам как ще е с паркирането там, но явно ще го преглътна.

Бях се почти решила за Мемо и поръчах балони и украса от балони с цветове, които да паснат на ресторанта, че да станат хубави снимки  Embarassed, а сега трябва и тях да сменям.

# 531
  • Варна
Зависи дали искаш да е хубаво място за хапване /понеже сте доста повече възрастни/ или наблягаш на детския кът и малка почерпка за големите. В първия случай Панамера и Ред хот са най-добрите варианти  Peace. Не бих казала, че Ред хот пририча на вечерен бар, напротив, обстановката е много приятна, дори и за обяд.
Опа, писали сме заедно  Laughing.
В Мемо не бих отишла да празнувам  Naughty. Толкова лошо впечатление ми направиха, когато ходихме да проверяваме за РД, че изобщо не си представям как бихме празнували там  ooooh!.

# 532
  • Варна
А в Ред хот достатъчно голям ли е детския кът? Не съм ходила и на снимките на сайта им ми изглежда малка стаичката, предимно пригодена за гледане на филмчета? Иначе обстановката и цените ми харесаха.

# 533
  • Варна
Не е особено голям, реално е една голяма стая.

По-скоро е подходящ точно за нашия случай колкото да не се чудим какво да ги правим 2-3 часа бебетата.
За по-големите деца поне ще могат да изгледат някой филм като им доскучае на масата с възрастните.

# 534
  • Някъде там
Не е особено голям, реално е една голяма стая.

По-скоро е подходящ точно за нашия случай колкото да не се чудим какво да ги правим 2-3 часа бебетата.
За по-големите деца поне ще могат да изгледат някой филм като им доскучае на масата с възрастните.
Вчера ходих в Ред хот и искахме да седнем с мъжа ми да хапнем, а детето да си играе, но уви тъй като аниматорката се занимавала само с деца над 3 г. По малките трябва да са с един родител, тъй като преди време станало някакъв инцидент и управителя забранил вече деца под 3 г. да са без придружител. Стаичката е малка и определено играчките, които са там са за над 3 г.
Щом търсиш хубав ресторант незнам дали ще успееш да се вместиш в 250 лв.  Peace

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 07:32 от Капризче!

# 535
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По принцип навсякъде децата под 3год. са със придружител.Единственни изключения съм виждала във Амичи и Невеляшка.Амичи е пицария и доста РД правят там.Обстановката е много добра.Дет. кът също е добър според мен.Всеки си има различна представа,но пак е удачен вариант.На мен лично,като обсанавка Ред Хота ми харесва,но дет. кът е адски малък.Дъщеря ми почти не се заиграва вътре и сто пъти влиза и излиза,а на мен така не ми е спокойно.

# 536
  • Някъде там
Иве на Панамера ми гледат детето без проблем дори, като беше на 1 г. И с мъжа ми си хапвахме спокойно     Party

# 537
  • варненка от София
Аз като цяло съм фен на Панамера. Много любимо място, там тотално разпускам и ми е спокойно за децата.

# 538
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично Панамера не съм посещавала и не мога да говоря.Веднъж есента отидох и надникнах и вътре и леко се поуплаших да ви кажа.Прекалено луксозно ми изглеждаше вътре.Но това лято ще го пробваме.Кога е бил пожарът?

# 539
  • Варна
Здравейте  Hug Края на април нашето момче става на една година и искаме да му направим един весел първи рожден ден например в някоя сладкарница или малък ресторант . Ще бъдем 5 бебета и не повече от 10 възрастни. Иска ми се почерпката да е предимно сладки нещица или нещо от сорта на коктейлни хапки . Имате ли идеи за места, които отговарят на това което си представям и ако да, то горе-долу каква сума ще трябва да заделим ? Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт