Кога казахте на таткото, че ще става татко?

• 9 044
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
Всеки един тест съм правила с него до дясната ми ръка. Заедно сме се надявали, дали за положителен или отрицателен резултат - без значение. Заедно.
И аз така. Обаче ги мразя тия тестове.

# 76
Аз си направих теста в офиса. И сега как да му кажа по телефона - не става. Та трябваше да изчакам вкъщи. Купила съм шампанско, направила съм нещо засукано за хапване и го чакам. А той ми праща смс, че ще се забави, защото ще пива биричка с колегите след работа.

Аз вече умирам, ама да не разваля изненадата не го моля да побърза. Помня, че се прибра весел, на бирички и такъв вече му се спи... И така, казах му аз и той щастлив и ошашкан не знаеше какво да отговои и вика "амиии, супер!".

Crazy

# 77
  • Там, където ме обичат
Друго е да видиш, изцъклена физиономия и много радост в очите на любимия.

Хубаво звучи, но така и не ми се случи това с цъкленето и радостта.  Peace

# 78
Друго е да видиш, изцъклена физиономия и много радост в очите на любимия.

Хубаво звучи, но така и не ми се случи това с цъкленето и радостта.  Peace

И аз не го видях цъкленето.. казах му по скайп  Embarassed

Той беше за 5 дни в Испания, аз заминавах на почивка в Гърция на следващия ден след теста.. Направих си го 3 дни преди да ми дойде цикъла и се видя ясна 2ра черта.. Купих една бебешка картичка и залепих теста в нея с текст от сорта на " Здрасти тате, това е първата снимка, която мама ми направи.." И я скрих вкъщи.
Той си дойде в България 2 дни преди мен.. изтраях 4 дълги дни без да му кажа за теста, но когато вече се беше върнал обратно и отпочинал един ден му казах, че съм скрила изненада вкъщи.. и взехме да си играем на топло и студено по скайп  Mr. Green. После изведнъж спря да пише за няколко минути иииии тогава всъщност го беше намерил  Laughing Беше много мило.. и двамата нямахме търпение да се прегърнем.. и плакахме заедно на входа пред вкъщи като ди дойдох, въпреки това малко съжалявам, че не издържах още малко и не направихме "играта" когато и аз съм вкъщи  Simple Smile

# 79
Аз си направих тест вчера, излязоха  EFP Още не съм му казала, защото чакаме от доста време и не искам да се радваме напразно. Утре съм на лекар и тогава в зависимост от резултата ще говоря с мъжа ми. Много ми е притеснено. Дано всичко е наред. Иска ми се да измисля някакъв прекрасен начин за да му кажа новината. Само да е сигурна!

# 80
  • Там, където ме обичат
Аз си направих тест вчера, излязоха  EFP Още не съм му казала, защото чакаме от доста време и не искам да се радваме напразно. Утре съм на лекар и тогава в зависимост от резултата ще говоря с мъжа ми. Много ми е притеснено. Дано всичко е наред. Иска ми се да измисля някакъв прекрасен начин за да му кажа новината. Само да е сигурна!

Стискам ти палци. Всичко ще е наред.
Някой беше споделил идея с "първата снимка". Може нещо такова.  Peace

# 81
Цвета_Д и аз стискам палци всичко да е наред и едно хубаво и здраво бебче на финала   bouquet Hug

# 82
  • София
Аз лично му казах веднага, даже още не бях направила тест. Закъсняваше ми с около 4 дни и му споделих, че имам съмнения. На сутринта направих тест и заедно видяхме резултата   bouquet Hug.
Честно казано цял ден се чудих как ще приеме съмненията ми, но прецених, че е глупаво да се чудя как ще реагира, в крайна сметка, това е новина, която касае и двама ни. Щастлива съм, че взех това решение  Grinning

# 83
Купих 1 боди и 1 чорапки, опаковах ги в подходяща опаковка и му подарих подаръка. Като го отвори, му казах, че след 8 месеца ще ги облича на 1 малко човече.

# 84
Това е чудесна идея, дано да имам възможност да я използвам  Grinning ако има второ живот и здраве  Grinning

# 85
  • пловдив
Такааа...да споделя и аз.Бях на лекар поради друга причина,а той ме чакаше в колата заедно с един негов приятел.Лекарят ми каза,че съм бременна и аз честно казано се стресирах малко.Знаех,че за него няма да е изненада защото имаше няколко случая на непазене от негова страна.(съвсем умишлени ,аз-не бях готова може би)След като се качих в колата тръгнахме ,но пред приятеля му нямаше какво да обсъждаме.Спряхме до един магазин приятеля му да си вземе нещо и останахме сами в колата.Пита ме какво е казал лекарят ,всичко наред ли е и аз просто го изтърсих-"Да,бременна съм"Той ме прегърна ,целуна ме и каза -"дОБРЕ",при което аз -"Как така добре" А ТОЙ МИ КАЗА ЧЕ ГО Е ОЧАКВАЛ !!!!Каза ми още ,че много добре знамче не ме е пазил и така.После 2-3 дена изобщо не говорихме за това.Аз незнам но ми беше многоо притеснено и една вечер почнах разговора и така разбрах колко е желано от него това дете и как се радва че ще става баща!!!!Притесненията бяха мой.Не негови-при него нещата явно бяха планувани  Laughing

# 86
  • на последния етаж
Въпросът ми е, колко дълго след като разбрахте, че сте бременна, казахте на бащата на детето, било той съпруг, приятел, др.
Веднага - и двата пъти.

# 87
Малко да разведря темата с разказа на моя братовчедка.
Живееха заедно от няколко години и онова лято подготвяха сватбата на сестрата на съпруга ѝ. Сестрата е в Гърция. Та, те търчали за почти всичко, знаете как е, нерви, тичане, уговаряне. На братовчедката ѝ закъснявал с ден-два, но си мислила, че е от напрежението.
Сутринта след заветната сватба правят тест, да де, момичето прави, съпругът ѝ - до нея за кураж. Та, чакат да минат минутите и братовчедката ми казва на НМ да види теста. Мъжът вижда  EFP и казва: "Спокойно, мило, 2 чертички са" Mr. Green . Сега си имат прекрасен 4-годишен палавник.

# 88
  • в огледалото на живота
На следващия месец щом цикъла ми закъсня с 10дни.
В повечето случаи съм като часовник+- 2 дни.

# 89
Няколко часа след, като си го направих.. понеже той беше извън града и постоянно му звънях да го питам кога се прибира, но предпочетох лично, а не по телефона! Тези две чертички бяха толкова чакани, че нямаше как да не му кажа веднага щом го видя! Страхотен момент и за двама ни!  Heart Eyes preggo

Общи условия

Активация на акаунт