До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 036
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • Gone with the wind
sealover, ракията отнема от топлината на изгарянето и спомага да изчезне болката

# 76
За изгаряния и аз ползвам дефламол

# 77
Честита ни нова тема!
Съжалявам, че започва с толкова лоша новина, но и това е част от живота, за съжаление. Не знам кои са родителите, но да ви кажа, няма и значение, която и от вас да е, ще ме боли еднакво силно. Кураж, макар че такава болка не се преодолява лесно!
За изгаряне и аз предлагам дефламол, чувала съм че ракията помага, но не съм я ползвала в такива случаи.
Вчера и аз сефтосах плажа най-после. Успях и от изгаряне да се предпазя.
Танище и Естреа наистина не са се появили още...

# 78
Съжалявам за загубата на тези родители , но защо трябва да се пази анонимност ? Ако сме били заедно толкова време, споделяли сме толкова ценни преживявания  ,  нямаме ли право да знаем на кого се е случила тази ужасна трагедия ????   Rolling Eyes 

Аз не смятам, че е редно да се казва коя е. Тя ако има желание ще ни сподели. Щом е писала на ЛС на Диана, значи така е сметнала, че ще е най-добре за нея. Ти ако толкова искаш да разбереш, можеш и сама да стигнеш до отговора.

# 79
Честита нова темичка,благодаря  Дианка   Hug
Връщам се да ви чета

# 80
Привет и от мен в новата темичка,Диана   bouquet

Много жалко за тази новина и дано родителите бъдат силни и бързо да се оттърсят от загубата и скоро да се радват на здраво детенце.

Надявам се вече няма такива вести .
Аз да се похваля вчера направих първа бяня на моренцето.Ох колко било хубаво.

Утре съм на преглед и моля всички да стискате палци всичко да е ок и бебо да си си расте както трябва.Не съм била на преглед от 40 дена и много съм се затъжила и чакам този ден с нетърпение.

# 81
За изгаряне мога да дам акъл с финно нарязан домат се правят компреси, казват, че много помага иначе мляко кисело отнема температурата, аз се пазя от вятъра, ток повече изгаря и от слънце направо  ooooh!

# 82
Я да ви питам аз мамите на мацки,ама няма да ми се смеете  Embarassed  Харесала съм си много роклички за моята фръцла,ама септември месец... Та има ли такива малки чорапогащници  newsm78 Embarassed Embarassed

# 83
Желая скоро здраво бебенце на тази мама! Диана, съжалявам, че се наложи ти да го съобщиш. Дано е последната лоша вест за този месец и тема!
Ени-тка, на мен ми подариха 2 роклички с такива мъъънички чорапогащници - от next са. Но и по магазините има, виждала съм. Само не знам как се обуват на малките крачета...
Още от първите месеци се подстригвам и не съм спирала да се боядисвам. И на кола маска си ходя.
Желая ви хубав ден и само хубави емоции!

# 84
  • велико търново
 Ени-тка (Милена Ив) ми ще и слагаш ританки отдолу Rolling Eyes а между другото има ли такива малки рокли4ки може и аз да взема за моята принцеска рокли4ки  Simple Smile междо другото аз ве4е си дадох един старт от към покупки,взех на малката ми фъстъ4ка 3 бр ританки и 3 броя камизолки и нещо като пижамка Grinning много са мъни4ки и сладки....а края на месеца ще ходим за кошара и коли4ка smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 85
Завиждам ви за покупките на роклички, аз пак ще гледам мъж, а откъм дрехи са винаги ощетени момчетата.
Аз се боядисах веднъж, по принцип го правя на 6 месеца веднъж, само са освежаване на цвета. Не съм се подстригвала, наия тати е суеверен и не иска да се подстригвам, макар че имам нужда. Зарекла съм се като родя, първата работа ще е да се подстрижа. Лошото е, че не мога да го направя тайно, защото ММ е много наблюдателен за всичко относно външния ми вид и всичко забелязва
 #Cussing out

От известно време  разглеждам по сайтовете козметика и прах за пране и мислех да поръчвам онлайн, да не се занимавам с покупки. Днес обаче реших да обходя магазините, от които пазарях за баткото и се оказа, че почти всичко е поевтиняло за тези 4 години, а бях се заблудила че разлика в цените няма в интернет магазините. Заключението е, че ще пазаря от същите магазини, както преди 4 години.

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 14:03 от Лигла

# 86
да,има такива малки роклички...помислих си за ританки,ама не ми хареса идеята нещо Simple Smile

# 87
  • София
Записвам се и аз.
Диана благодаря за темата!
Всякакви думи са излишни, за да намалят мъката на това момиче!

Аз също мисля за рокличка за изписването, но чорапогащник ми се струва голямо премеждие за новородено бебе (майките с опит да кажат, но май вече беше дискутирано). Ние сме началото на септември и се надявам да е топло, но ако не измисля ританки, които да подхождат на тоалета чорапче и пелената, с която ще я повия мисля, че ще свършат работа.

# 88
  • велико търново
аз пък не съм се боядисвала и нищо 4е ще имаме женско не смея да се подстрижа ве4е косата ми е под дупето и е мн нацъфтяла но съм си казала и аз като родя живот и здраве и се възстановя отивам на фризьор и ще я устрижа поне до раменете много е изтощена за боядисване ще видим може би по нататък Rolling Eyes

# 89
аз пък не съм се боядисвала и нищо 4е ще имаме женско не смея да се подстрижа ве4е косата ми е под дупето и е мн нацъфтяла но съм си казала и аз като родя живот и здраве и се възстановя отивам на фризьор и ще я устрижа поне до раменете много е изтощена за боядисване ще видим може би по нататък Rolling Eyes

Аз ако знаех, че пак ще имам момче, да съм се подстригала до сега, че да стане на женско   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт