До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 147
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
NewLeaf, ако е само за текстил - в Angel baby. Работят в събота, ул. Кракра, на ъгъла с бул. Евлоги Георгиев. За София става въпрос, нали? Там е зелена зона, но утре паркирането е безплатно. Ако не ти се разкарва, първо им разгледай сайта и идете, ако нещо ти "хване окото". Simple Smile

# 436

Аз пък нямам изобщо никакво време, хем съм си вкъщи - имам един куп лични задачки да свърша преди раждането и няма кога даже да подредя и разчистя  Crazy Малко по-малко почнах да се приготвям за болницата. Взех си чудни бабешки гащи от Карфур - 5 броя за 6лв  Simple Smile

От кой Карфур ги взе тези гащи. Днес гледах в мола в Парадайз, който е, но не намерих. И къде бяха, търсих при бебешките неща и при дамското бельо. Да не би да са другаде?

От The Mall.  Парадайз още не съм го посещавала Simple Smile
При дамското бельо, но гледай добре, че имаше и за 12-15лв. Даже се замислям дали да не си взема още един пакет, че предния път доста често ги сменях в болницата - зацапваха се с кръв и се чудех накрая какво да обувам. То такова кръвотечение беше първите дни след раждането. Имах и два вида еднократни гащи, обаче хич не можех да ги обуя - те едни прозрачни, много гадно, все едно нямаш нищо.

# 437
Пуфи, честит рожден ден  nbirthday

RAQSVETLINA, почивай повече и не се натоварвай. И не се шашкай, всичко ще бъде наред  Peace А за терминът ти за секцио-не е ли наистина малко рано?  newsm78 И аз пия магнезий и но-шпа и ги пия сутрин и вечер, не в определен час, а когато се сетя. Така че не мисля, че ще е голям проблем, ако не се пият точно под час.

Аз съм купила еднократни гащи, но се зачудвам, дали да не купя и бабешките, гледам че повечето от вас такива ще взимат.

Ох, като се замисля, че почти не остана...

# 438
Днес и аз гледах в Карфур за гащи. Имаше пакети по 5 бр бикини за 21 лв , такива по-евтини аз не видях . Майка ми взе някакви два чифта ама те пък са огромни , и дори моят огромно туловище неможе да ги изпълни  Mr. Green
Днес каква я свърших , влизам в ДМ да си взема бебешки мокри кърпички за лична употерба и какво съм гледала и аз не знам . Взех един пакет на Бейбилов от 100 бр . По-късно през денят отивам в обществена тоалетна и искам да си използвам кърпичките ...отварям и хоп какво се подава от вътре -пликче  Mr. Green  Взела съм си пликчета за използвани памперси  Joy  Та сега си имам и това в запас , за разходките ще има в какво да прибирам пемперсите  Simple Smile
Някой попита за бебешки дрешки за изписването. Аз си взех много подходящи като за септемврийско време от Н§М . Боди с дълъг ръкав , но от много фино , тънко и мекичко трико и клинче което също  става за топла есен. Към този  комплект имаше и много сладурска шапчица и едно гащеризонче . Всичко това за около 34 лв .  Peace
Е, явно не съм и единствената получаваща киселини от пъпеши и дини ...
Много неща исках да коментирам докато четох , но сега всичко ми се изпари от кратунката , ама и се спи тази вечер по-отрано  Wink

Сега като видях по-горният пост и се сетих за еднократните бикини. На мен въобще не ми харесват , тази материя е ужасна и лично на мен ми е много неприятна. А и както някой беше писал са прозрачни  Stop
Тези , които майка ми взе са по 1.50 лв. чифта а са от доста приличен памучен плат изработени , сега остава само да си намеря от същите , но да не са 4 хл  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 22:43 от sealover

# 439
Изненадах се от новината, понеже нямам фейсбук Simple Smile

Аз пък сега виждам на 1-ва страница, че hut също си има бебчета вече. Как са те? Някой поддържа ли връзка с нея?

sealover, хубаво е да си направим среща. Дори мислим да си направим обща фотосесия, но момичетата скоро не са писали и се надявам да се появят и да се организираме преди да сме родили.
Кажи кога ще ти е удобно и ще се съберем колкото можем за по кафе.

zvezdi4ka*,  Peace Peace

Мен днес следобяд ме водиха за малко на плаж. Полежах си доволно по корем  Mr. Green. Това е нещо, което много ми липсва.

Харесах си и педиатър и съм много доволна, защото като слушах другите каква драма е това и как нямат места и т.н.....и все си мислех, че ще ми отнеме много време и нерви, а то стана толкова случайно и спонтанно.

Намерих си и хубав скрин на достъпна цена. Тези дни ще го поръчаме и него, а в неделя съм се оговорила с една приятелка да взема люлката и помпата й за кърма. Crazy Вече нямам търпение.

# 440
Аз си купих еднократни, ама срам не срам, L-XL размер не ми стана. За това стигнах до извода, че трябва да търся бабешки. Ще взема да ида до The Mall да потърся в Керфур. Мерси за съвета.
За тези, които се интересуват да споделя. Днес се свързах с Валя Атанасова за даряване на стволови клетки в обществената банка. Всъщност разправията е, че трябва да ида да дам кръв за да проверят дали нямам някакви зарази и да си взема комплектчето, и да подпиша 2-3 документа. Това май става с две ходения, едното за кръвната проба и едно за другите неща, след като кръвта излезе чиста. След това в деня на раждането се обаждам да кажа къде съм и че пробата е взета и те лично идват с линейка да я вземат. Това е цялата работа, за тези които се притесняват, че е много трудно. Разбира се предварително трябва да сте го съгласували с лекаря си, който ще ви изражда. Ако поради някаква причина не успеят да вземат проба, трябва да се върна комплектчето в болницата.

# 441
  • Пловдив
nads3, аз лично нещо им нямам доверие на еднократните гащи. В родилния дом по принцип не дават да ходиш с гащи, но това е докато мине визитацията сутрин.  Mr. Green Аз не мога да търпя нищо плетено например зимата, от всичко ме сърби и откачам, а тези ми стоят едни дървено-хартиени. Така, че бабешките гащи, памучни и дълбочки ще се носят. Хем са по 2 лв, хем мекички, хем ще държат превръзки и лигнини на място.  Peace
Яд ме е мен на фирмата, дето поръчах скрина. Едно, че правят промоция, второ нямат наличност, трето обещават да е готов за 1 седмица, а ми звънят и викат, ми то много отпуски, много поръчки и сега чак на 6.08. Аз ако знаех, щях да го взема от другаде. Crossing Arms
Момичета с отрицателно Rh, ще ви правят ли пак изследвания или като няма нищо няма повече? Не помня.  newsm78

# 442
Момичета с отрицателно Rh, ще ви правят ли пак изследвания или като няма нищо няма повече? Не помня.  newsm78
На мен ми правиха два пъти изследванията за антителата, в началото и накрая. Дали ще правят нещо след раждането и какво, и аз незнам.

# 443
  • Пловдив
ioana_g, след раждането ще  изследват кръвната група на бебето и ако е с твоето Rh, нищо няма да правят. Ако е с +, ще ти сложат една инжекция, която е безплатна ако раждаш по ЗК. Ако ти искат пари, значи нещо те гъбаркат.  Peace Иначе струва към 200 лв.

# 444
Веселото, пак си се развихрила Peace за тези дето и те искат другата седмица в Кауфланд ще има намалени памперси Mr. Green
На мен ми правиха два пъти изследванията за антителата, в началото и накрая. Дали ще правят нещо след раждането и какво, и аз незнам.
Док каза, че сега ще ми пуска пак всички изследвания и пак за антитела, 2-3пъти имаш по ЗК право, ама мисля, че е задължително сега с последните newsm78
ММ хърка вече, а аз кукувицата пак цяла нощ ще кибича   #Crazy

# 445
Привет,

Цял ден не съм седнала, обрах една кофа ягоди в жегата, ама ми стана жал да ги оставя да идат зян (имаше доста развалени вече), търчах из разни банки, ММ ме ядоса, майка ми продължи тенденцията, малкият заспива от 2 часа и ми идва да крещя  Mr. Green Прекрасен ден  Mr. Green Иде ми да си стегна куфара и да замина на море... Сама... Пфууу, гадове...

Йоана, като ти гледам лентичката и ми притреперва под лъжичката  Joy

Някой се оплака от болка в корема точно под гърдите - и аз имам такава от време на време. Днес направо ми прилоша, не можех въздух да си поема. Докато се прибера - 100 м - и докато се обадя да си отменя срещата в банката, взе че ми мина, та си отидох на срещата  hahaha

чинно си чакам понеделник, да видя бебка  Hug

# 446
Петя, как така не дават да си слагаш гащи  Shocked И как по-точно ще ме спрат ??? Това пък за първи път го чувам , а уж съм раждала  Rolling Eyes
Памперс, на мен ми е удобно по всяко време и всеки ден ...нали сме във ваканция с малкото диване  Wink
Забравих да спомена , че днес взех още един бебешки прах  Embarassed  Первол бейби за 12 пранета , прахообразен за 4 лв от Карфур . Много ми хареса , че има една много лека ненатрапчива миризма. Аз дрешките вече ги изпрах с Персила и за това този ще го пробвам на малката на дрехите . Тъкмо хубаво ще си проличи излизат ли петна от него .

# 447
Добра вечер/ нощ,

днес и аз май ще кукувам... Гледам си Кости в момента и се чудя как да се приспя.
Бебето беше много шавливо целия ден. СЪдра се да ме побутва, чак взех лекинко да се притеснявам, ама само лекинко, де... Не е като да са някакви бурни тревоги. Макар че той по принцип на всички прегледи ми казват, че много се движи, но аз не го усещах. Може би сега вече като е попораснал корема и мога да го усетя въпреки предната плацента  newsm78

Ню Лийф, ако са оправили в Икеата детския кът, бих препоръчала оттам спално бельо. ХУбав памук и страхотни десени - цветни и весели. Освен ако не търсиш дантели и по-класически неща. Ние всичко сме си взели оттам, макар че не ги ползваме често  Laughing Стела ни скрои шапка с това спане между нас. Но новия беб може да иска да ги ползва  hahaha

Раясветлина, почивай си повече, може би се разтягаш нещо и от това са болките, щом лекарят е казал, че нямаш контракции. Това е най-важното. Пий си магнезийчето и каквото са ти казали и почивка!

Ани, да ти пратим един майстор да оправи бъговете по софтуера, че не е добре така  Naughty

Сийловър, и аз съм чувала, че в някои болници искат за визитация да си по без гащи, за да не те чакат по пет часа да се събуваш... Поне една приятелка, която раждаше в Шейново миналата година ми каза, че така са били.

Йоанка, то кво да те е срам, и на мен не ми ставаха Л-ките еднократни гащи на Чико - със зор ги обувах, а бяха и гадни отгоре на това. По-добре си е с бабешките, мекичко, памучно и държи превръзките.

Хайде лека на който спинка  Hug

# 448
Привет сладурки,  жива съм още сме си две в едно,  но нета ми е пикъртително зле и само чета Simple Smile в неделя се пребираме и ще пиша. Целувкиииииии

# 449
Е , добре де през това време докато си без гащи , как ще се задържи превръзката м/у краката . Освен да стоиш със стиснати крака , да  не мърдаш и така да си чакаш  Thinking
Raqsvetlina  почивай повече и дано положението да се закрепи Peace
От Икеа имам три коплекта чаршаф + калъфка ( двата са универсални , а единят розов и него няма да го ползвам ) три долни чаршафа за кошара с ластик. Мекички са и са от качествен памук . От тях имам и две олекотени завивки , възглавница , и обиколник . от всички неща само възглавницата не ми харесва .

Общи условия

Активация на акаунт