До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 111
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте . При нас нещо се замрачило , дано най-накрая завали , че вече не помя кога за последно валя , повече от месец е .
СЕга оценявам каква голяма полза има в отчетните теми , тук момичетата , които чакат първа рожба могат да научат много полезни неща , които иначе е трудно даже да си помислиш , че ги има. Аз с първата бременност не съм чела много по форуми и не съм участвала в отчетна тема . Четях главно статии разни за бременността . И да си призная дори не бях чувала за лохиите , и бях "леко " изненадана като се почнаха .  Crazy А и никой не ми бее споменавал от женското ми обкръжение , явно са си мислили , че знам пък то... Mr. Green
Коткинчо, дано малката днес е по-добре , това с повръщането е голямо мъчение  Sad
Момичета забелязала съм , че в последните месеци на бремеността носът ми се подува  Sad Направо е ужасно , явно от задръжката на течности и самият нос е един такъв подпухнал а и устните ми също . Някой друг да е забелязал да има такава "екстра " също ?

# 526
  • Пловдив
kotkincho, да се оправя бързо малката сладурка. Може и от зъбите да е. На моя малкия все с температура и зор му никнеха. Най-много боляли кучешките, че първо пробивало връхчето, а после по-дебелата част.
soho doll, на мен сефте ми дойде на 12, та да се е регулирал 8 години не ми се вярва, ама може и така да е. Дано си ми остане пок такъв, че и аз си го харесвам.  Mr. Green Интересното е, че като термин пак ми е подобен като дата. През годините върти, суче, пък ми идва на 17-19 дата.
Много задушно днес тук. Пуснах климатика, че не се диша. Сега пък се раздухало вън каза ММ.  Crazy
Съседите културно сравнително към 1-2 приключиха. То не, че мога да спя. Дребното се скъса да рита, а и въпреки обилните ми слалинки вече яко се усеща.
Anni0422, и аз ще взимам от там стерилизатор. После мамите си го ползвали за варене на пара на разни зеленчуци.  Mr. Green Пък и е 15 лв. Аз съм си взела съвсем обикновени шишета, та ще върши работа.

# 527
Здравейте,
Аз лично ще купя помпа на Авент ръчна, но още не съм я купила то може и да не ми потрябва но искам да имам. А до сега четох за това масло от Веледа и мисля да си взема то ефект може и да няма, но страх лозе пази  Mr. Green  http://www.marvi.bg/weleda-mama-maslo-za-perineum-50-ml-2641.html   Ето и инструкции за това как се прави масажа, досега рових из сайтовете http://www.moetodete.bg/rajdane/masaj-sreshtu-bolkata.html   
Не бих рискувала в такъв момент да си ровичкам там. Според мен може да доведе до контракции, а ефектът е спорен. Та като се мажа за стрии от 3месец, та не се нацепих ли?! Според мен всичко си е до кожа, мускули... и т.н.
 Изгледах и другия линк, идеята е добра, но  newsm78 Може би е нещо като лубрикант, или аз така си го обяснявам.
  Оххх не мога да си представя 1месец в цикъл. Моят беше кошмарен. Болки, 3дни обилно течение и накрая 4 дни цапане  #Cussing out Кво още ни очаква???? Почвам да се плаша.

# 528
Здравейте!

Ние днес правихме освещаване на апартамента, че от 1 год. сме в него, падна ми един товар. Бебо така риташе докато попа четеше и той усеща. Аз едвам издържах права и с тази свещ, стана ми лошо.
Тук при нас е голяма жега, пуснала съм климатика.
За мензиса -  преди първата бременност ми вървеше слабо и по 3-4 дни, след като родих ми беше по- обилен и по 10 дни, но поне безболезен, ще видим сега как ще е.

# 529
O, горкото Стелче, сигурно се ее пресякло от жегата и водата, ще им и мине, тедецата са силни Hug
А, тва за пералнята е вярно, също и че от праха зависи, твмпературата и дррехите, но проба грешка, сега дедазнам кво да взема и кво не Whistling
Абе ало верата не го ли дават алерген Embarassed аз не съм запозната ама наскоро чух някъде Blush
Аз умирам от жега, уж валя а все едно съм полята с маркуча, и климатика не ме спасява, май е вътрешно ooooh!
памперсите в кауфланд във вестника са по средата някъде на дясната страница долу,аз мисля истелизарот от там да взема, а за термометъра в Лидл се замислям сериозно, въпреки, че предните имаха много рекламации newsm78

А на кой щанд точно стоят тези стерилизатори,че мисля и аз да купя? Crazy Електрически ли е или за микровълнова?

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 13:55 от Стилияна Стеф

# 530
  • До морето :)
На мен ми е интересно този гел кога точно се вкарва вътре?  Joy

На мен ми беше много странно как Ели не мърдаше като се роди. В смисъл - свикнала съм в корема ми да скача, да бута, да е една дейна, а като се роди - както я сложех, така оставаше. Само ревеше и махаше с ръчички.  Laughing И ми изглеждаше огромна. Не вярвах, че това голямото е било в мен и, че е излязло от мен. Как ли е била сгъната и свита, само тя си знае.  hahaha

# 531
  • Пловдив
Стилияна Стеф, за микровълнова е, но първи си я премери, че е висок. При бебешките неща е стерилизаторът. В различните Кауфланди са на различни места. Питай някой служител, ако не можеш да се ориентираш. Peace

# 532
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=4310
 Това е статия за следродилния период, беше ми доста интересна! А това пък за липса на цикъл по време на кърмене, не го бях чувала  newsm78

# 533
  • До морето :)
Мая, при всеки е индивидуално, като всяко нещо. Аз нямах цикъл 10 месеца. Спрях да кърмя и точно след 10 дни ми дойде. Други майки не ги пропуска въобще. От лохиите - седмица почивка и цикъл. Някои нямат по 4-5 месеца и тогава им идва, а те не са спрели да кърмят. Различно е, няма правило.

Друго от статията - на мен ми беше ужасно хубаво под душа, все там киснех, но после се оказа, че заради това толкова ме болят шевовете. От много мокрене се разхлабвали. Иначе от тетра и оксикорт-а повече ме болеше.

Иначе месец след раждането още ми падаха конци.

# 534
Масажа на перинеума е отдавна известен, може да се прави и с всякакво обикновено масло, даже и зехтин, че това ми се струва скъпичко и неоправдано като разход. Не може да ви докара контракции  Peace
Моите лохии бяха малко повече от месец, конци също толкова време падаха. След това цикъла ми дойде на 6-ти месец, макар че кърмих 1 г. и 4 м. Стана по-леко болезнен, че преди това умирах от болки, но пък за сметка на това беше много обилен, ходех само с нощна превръзка във всички дни на цикъла. Регулира се точно на 28 дни. Сега ми е толкова хубаво без... Тъкмо ще свикнем и ще дойдат гадните лохии  Sick

# 535
Здравейте и много благодаря за пожеланията. Върнахме се днес, там преспахме. Имам още да ви дочитам. Танище, радвам се да те видя!

# 536
Добър ден на всички!
Днес е идеален ден за разходчица.  Hug

# 537
Здравейте,мацки Simple Smile
Ей,бясна съм-влизам да ви се оплача,че ще убия някого.
Съседското дете цяла седмица не е ходило на градина под претекст че майка му я няма ,и бабата и дядото,които я гледат сега да не се разхождат насам-натам(млади баба и дядо),и съответно детето цяла седмица си играе с моето.Днес виждам нашата мед сестра и тя ни е горе-доло съседка,та ми казвам да не събирам моя син с въпросното дете защото то било болно от скарлатина  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Вярвайте ми,щях да откача,на ММ му идеше да ги избие всичките.Е,кажете ми какви хора трябва да са за да скрият това....Потресена съм направо.Моля се само моя да не прихване...

# 538
Здравейте,мацки Simple Smile
Ей,бясна съм-влизам да ви се оплача,че ще убия някого.
Съседското дете цяла седмица не е ходило на градина под претекст че майка му я няма ,и бабата и дядото,които я гледат сега да не се разхождат насам-натам(млади баба и дядо),и съответно детето цяла седмица си играе с моето.Днес виждам нашата мед сестра и тя ни е горе-доло съседка,та ми казвам да не събирам моя син с въпросното дете защото то било болно от скарлатина  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Вярвайте ми,щях да откача,на ММ му идеше да ги избие всичките.Е,кажете ми какви хора трябва да са за да скрият това....Потресена съм направо.Моля се само моя да не прихване...
A , детето няма ли обрив ?

# 539
не,по лицето и ръцете няма нищо.Евентуално по тялото,иначе нищо видимо.Забелязах че от време на време се позакашля.

Общи условия

Активация на акаунт