АВГУСТОВСКИТЕ ДЕЦА радват се на пролетта -Тема 33

• 76 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ехаааа колко рожденици има днес! Честит рожде ден на Алекс, Дани и Давид! Да са живи и здрави, много безгрижно детство, пълно с игри и както казва моя Анди - да получават много подаръци и да изкарват много шестици.  Mr. Green Честит празник и на вас, мили мамчета!!   bouquet newsm51

Честити рождени дни и на всички, които съм пропуснала през последните дни!   bouquet

Жижин, еее ти вярно се сети да се разпишеш! Simple Smile Ами защо не отиде да кажеш хелоу на Андичка, тя много щеше да се зарадва да поиграе с Али! Simple Smile И ние ще сме на море когато и вие, така че няма да успеем да се видим! Sad

Магаре, и ти много задочно се включваш. Направо веднъж на половин година.  newsm52

# 106
  • Немция
4естито на порасналите деца- много здраве, много детски радости, много игри и, разбира се, много подаръци! Grinning Весело празнуване! newsm18 newsm18 newsm18

Терпсихора, къдрав сладуран си имате! Да се насладим на хубавите моменти на порастването на децата ни, тези моменти не се връщат!

Минавам да съобщя, 4е за4езваме в сряда към Бг за месец, не вярвам да ми остане време да се разписвам тук, програмата се о4ертава пълна, май изморителна, но няма да има скука. Wink

Такаааа.... Аз се то4ех как Бибит4ето ще тръгне на ДГ миналата седмица и познайте- от вторник пак си беше у дома. При4ината- НВО - неиндетифициран вирусен обект, който се прояви като... вид шарка.  Ве4е нищо не проумявам защо имаме пак шарка у дома?!? Нали бебо имаше такава след биене на шарковите ваксини- твьрдяха, 4е не е зарАзен. Сега оба4е големият е с шарка, но нали е имунизиран?!?
Във вторник водих баткото на лекар, обривът не бе категори4ен и лекарят не знаеше какъв му е произхода, но беше сигурен, 4е е вирус- ина4е Т нямаше, детето бе в 4удесно настроение(още пове4е, като разбра, 4е няма да ходи пак на ДГ Mr. Green ), не е и скарлатина. Прили4а на морбили, но не съвсем- не е като при бебето. Някакъв по-слаб вариант на дребната шарка ще да е.

# 107
  • Кърджали
Със закъснение, честит рожден ден на Алекс и Дани.Да са живи и здрави, жизнерадостни и любопитни.
Бибитке, да оздравява детето и приятно изкарване в България.

# 108
Бибитке, ти в София ли ще си? Ако да, може да се организираме за обща среща, да се запознаем.  Hug

# 109
  • Немция
Панди, в Сф сме само за полетите- ина4е съм живяла 4 години в Сф, имам приятели там, но този път ще е абсурд да уговарям срещи в Сф- за 4 седмици ще минем през поне 3 места, имаме отсега един куп запланувани срещи, рождени дни, кръщене, море и про4ие. Crazy

Алекс, големият Бибитко се води здрав, уж не е зарАзен, но си мисли, 4е сигурно ще зарази някого в Бг. Казах му: Може би баба ти? А той: А, неее, тя е стара. Mr. Green
При бебо 3 седмици след шарката още има петна от нея Thinking, а баткото още е разкрасен по ръце и крака, но петната не са ярки.

# 110
# 111
Привет на всички. В деня на раждането на моя син, искам да ви поздравя всички. Бъдете здрави, щастливи и усмихнати, нека мама и тати бъдат горди с вас!
Добре дошли на новите ни приятели и късмет на очакващите!

# 112
  • Sofia
Честит рожден ден и от мен на Дани и Алекс!  Hug   bouquet   Hug
Честит рожден ден и на Давид!  Hug   bouquet  Hug

А днес да е честит рождения ден на Сиска!  Hug   bouquet  Hug

Да са ни все така здрави, жизнерадостни и щастливи децата!!!

# 113
Аз поизчезнах за доста време, но сег ще наваксвам....

ЧРД на всички сладурки и сладурковци, да са ни живи и здрави!

Почвам да чета, за да съм в час! Simple Smile

# 114
  • Бургас
Здравейте момичета!
Отмина и нашият рожден ден /на 24-ти/. За съжаление плановете ни се "сгромолясаха" с гръм и трясък. Деси се върна ден преди рождения си ден от Казанлък с баба и дядо и се оказа, че има рана на нослето. Която пък се оказа инфектирана и имаше стафилококова инфекция. Отложихме празнуването в детския клуб, взехме си само тортата, за да имаме все пак торта да духне свещичките Simple Smile така или иначе си сложи и роклята ДЕси, успях и да я снимам Simple Smile Казвам успях, защото малко след като сложи роклята се усети, че много бучи и я свали веднага. Това го казвам, за да имате едно наум, ако поръчвате или си шиете рокля от тюл за детето. ПО-добрия вариант ще е да е поличка, а от там нагоре или плат или плетиво.

А Деси така и не разбра милата защо няма да празнува с децата Simple Smile повтаряше цял ден "Ама защо няма да празнувам, аз не съм болна, имам просто рана на нослето. Аз ще им кажа на какичките в детския кът да ме пуснат, защото не съм болна "

Иначе иска да ходи вече на детска градина, да играе с приятелчетата, още повече, че всеки ден минава покрай двора на ДГ и ги вижда Simple Smile Надявам се в понеделник вече да е добре и да я пускам, че почти цяло изкара без детска градина, в което няма лошо де. При тия сборни групи с по 33-35 деца си е просто чудесно, че имаше кой да я гледа. Да са живи и здрави свекъра и свекървата Simple Smile

Честит рожден ден и на АЛи на мама jijin! Тя си ни е астрален близнак, родена на една и съща дата с ДЕси Simple Smile

Хайде разписвайте се, къде изчезнахте    grinning039 newsm41 family

# 115
  • Бургас
Хей къде сте момичета?! Никакви ви няма Simple Smile

Замириса вече на есен......
Днес Деси тръгна на градина , с голямо желание, ще видим как ще е в края на деня Simple Smile Вече са си в тяхната групичка, с техните си госпожи, не са сборни групи, само 10-12 дечица са, другите явно си мислят, че все още групите са сборни.
Само дето времето е много скапано, ту пече, ту се скрива слънцето, хладникаво е, вътре пък в градината е горещо.......направо се чудя как да я обличам Деси. Днес й сложих потник, но май сгреших  ooooh!

# 116
  • Кърджали
И аз съм тук, но няма какво ново да пиша...
Прикарахме с Кати един вирус, по един ден бяхме скапани от повръщане. Кати го изкара миналата седмица в началото, аз в неделя ... И милото то как се пробваше да ме успокоява " Няма страшно, мамо, сега ще се приберем в къщи. В къщи си е по хубаво. Ти ще ми сготвиш, ще ям, ще спим и ще ти мине. Тука всичко боли, виж, аз се ударих и ме боли" Laughing Бяхме си на село, та детето ме успокоява, че в къщи ще ми мине.
Иначе тази сутрин пуснахме изследванията за детската градина. В понеделник ще тръгва. Не бързам, то и няма за къде да бързам де....

# 117
  • Sofia
Хей и аз наминавам.
Днес и Софи тръгна с голям кеф на детска градина. Не я пуснах вчера, че и тя преди няколко дни беше с повръщане и болки в корема, та исках да я видя как ще е. До вчера още я държах на диетка, та от днес е на обща храна в ДГ и се притеснявам дали вируса няма пак да се върне, но пустото му, не иска и не иска да си остане у дома, зор да ходи на градина. А то силно казано у дома, защото постоянно сме в парка. Дано е добре.
От днес обаче Лизи е с вируса, та хайде с начале.  Sad

Алекс, виждам че и вие сте го изкарали. Сега сигурно и ние с мъжо ще минем по реда си.  Twisted Evil А най-много мразя да повръщам.  Close  Close  Close

Магаре, ами да, вече е такова променливо времето, нали сме с "р" в месеца. За съжаление много бързо мина лятото, първо беше дъждовно, после месец и половина пече и толкова, вече е есен. Аз още не съм й сложила потник на Софи, ръководя се от температурата у дома, щом вкъщи е за къс ръкав, значи и в ДГ е така. Изпратих я сутринта с блузка с къс ръкав, тънко панталонче 7/8 и от същия плат сако/болеро.

# 118
Здравейте, момичета!

На всички рожденичета, които не успях да поздравя, да са ни живи и здрави!

Нашия РД мина без тържество и специални подаръци. Бяхме по това време на почивка в Италия и решихме да зарадваме децата с еднодневно корабно пътешествие из околните островчета и морски градчета. Направихме и резервация за вечерта в един много хубав ресторант на яхтеното пристанище и така си отпразнувахме рождения ден на Сонче само четиримата. Много хубаво беше, децата много им хареса. После като се прибрахме имахме малко тържество и вкъщи само ние и бабите обаче, че Соня и та също като Деси от раничка на коляното тръгна стафилококова инфекция и не можеше да я събираме с други деца. Милата по цялото тяло имаше рани, вдигна после и температура, изобщо никога не съм предполагала, че такава беля може да стане от нищо и никаква рана, просто малко обелено коляно. Беше на антибиотик 10 дни. Утре вече може да я събираме с деца и тръгва на дневна майка.

Ама вярно никакви ни няма, много опустял форума Simple Smile.

# 119
И ние се върнахме от море с Т. Вдига вече две вечери, невисока - 375-37,8. Няма й абсолютно нищо друго. През деня е пушка. И понеже няма кой да я гледа, ходи на градина. Искрено се надявам, че е просто от настинка, тъй като то не бе мокрене на тази глава в тоз вятър, то не бе чудо. Ама като кажа да не се къпе, защото духа, съвсем правилно ми отговаря "еее мамо, нали за това сме дошли?"

Buzz off, мислех си за теб, че тотално изчезна. Надявам се, че всичко при вас е наред.

Магаре, Хариелка, Поли Зо, неприятностите да остават зад гърба!

Общи условия

Активация на акаунт