АВГУСТОВСКИТЕ ДЕЦА радват се на пролетта -Тема 33

• 76 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
като открия някоя дупка ще пиша.

Ами който търси, намира, ха и ти потърси дееее.  Hug И аз те мисля!  flower

# 256
   Казвам се Елена, имам син роден на 1.08.2009, един ден търсех нещо в google и попаднах тук слъчайно. Понякога разисквате интересни и полезни неща и ви чета от време на време, това е. Peace

# 257
Добре си дошла!  Hug Просто инфото за мистериозната бременна прозуча сякаш ни познаваш много добре.  Sunglasses

# 258
  • Sofia
Пандичке, добре дошла в 36-та седмица. Ха, отдъхни си!  Laughing  Hug

# 259
Пандичке, добре дошла в 36-та седмица. Ха, отдъхни си!  Laughing  Hug

Хехе, аа реално в петък влизам в 9-ти.  Naughty Тогава ще дишам.  Laughing Hug Лошото е, че днес научих кофти инфо за болницата, в която след много чудене тамън се бях ориентирала да раждам. Сега съм адски объркана и на изходна позиция, а времето много напрадна...

# 260
Добре си дошла!  Hug Просто инфото за мистериозната бременна прозуча сякаш ни познаваш много добре.  Sunglasses

Благодаря!  Grinning А, за мистериозната бременна блъфирах, просто имах много силно 6-то чувство от доста отдавна, че някоя от вас е бременна и "виновничката" си призна..., което е страхотно, това са хубави работи и не трябва да се крият.  Hug Стискам палци със всичка сила всичко при всички да е ОК!   bouquet

# 261
  • Sofia
Момичета, честит първи сняг! Навън е истинска бяла приказка. И как обичам да вали сняг, а аз да гледам през прозореца на топличко и да се наслаждавам на красотата...  Grinning Точно това и правя, защото сега ми е паднало, не знам дали друга година ще ме огрее.  Grinning  Чак ти се иска да си направиш елхата. Софи от миналата седмица иска да я украсяваме, но аз й казах че на 5-ти декември ще я направим, та да е готова на тати за имения ден. Те днес ще я украсяват в детската градина. Също София ме навива следобяд, като ги взема от детска градина, да правим снежен човек, но няма как да стане. Евентуално в събота или неделя, ако позволява, може да направим в парка.

Елена Петрова, добре дошла и от мен! Ами пописвай, недей само да четеш. И без това останахме малко.  Sad

Панди, къде си намислила да раждаш? Аз родих Елиза в Шейново и след моето раждане започнаха да съобщават за починалите родилки там. Направо бях в шок и все си казвах "Добре че мина моят ред, че как щях да ходя да раждам..." А всичко ми беше уговорено вече, нямаше време за промени.

Терпсихора, благодаря ти за милите думи!  Hug

Сънчо, ти пък нищо не казваш!  Naughty Хей така само запис с едно изречение и толкова... Я разкажи нещо за твоите хубостници.  Laughing

Сутринта правихме специална прическа със София, с мънистата за коса, които са ни подарък за рождения ден от Марти и Италиана. Днес ще ги снимат за Коледа и трябваше да е "по-красива от друг път", както Софи се изрази.  Simple Smile Изи ще я глася утре, защото нейните снимки са утре, добре че не са в един ден. Сутрин ги приготвям по 40 мин. - то са прически, то е кипрене... Пък се оглеждат коя какви дрехи има, на коя са по-хубави. И малкото все гледа от кака си, всичко копира. Казвам на мъжо, че като тръгна на работа, сигурно ще трябва да стават в 06.30ч., за да сколаса да ги приготви.
Искам да споделя с вас една снимка, която ми е любима.  Simple Smile
Скрит текст:

# 262
Добре си дошла!  Hug Просто инфото за мистериозната бременна прозуча сякаш ни познаваш много добре.  Sunglasses

Благодаря!  Grinning А, за мистериозната бременна блъфирах, просто имах много силно 6-то чувство от доста отдавна, че някоя от вас е бременна и "виновничката" си призна..., което е страхотно, това са хубави работи и не трябва да се крият.  Hug Стискам палци със всичка сила всичко при всички да е ОК!   bouquet

Хаха. Ти си истински "Менталист" или Шерлок Холмс.   Joy Но пък всеки сам си преценява дали и кога да сподели подобна новина. Simple Smile От къде си? Кажи нещо повече за вас.  Hug

Хариелка, и в нашата предишна градина правеха такива групови снимки и са ни много хубав спомен. В тази много странно, досега не са правили, само самостоятелни я за Хелоуийн, я с коледна шапчица, които хич не ми харесват и ги отказвам. А куклите ти са прекрасни.  Heart Eyes Андреа от сега не ми оставя корема и само го мляска, чак понякога досажда  Joy но гледам да не прекъсвам този така важен процес и искрено се надявам като се роди беба, да имат същата прекрасна връзка като Софи и Изи.  Heart Eyes За раждането се бях насочила към частната б-ца Надежда. Нямам конкретен лекар, на когото да държа там. Просто условията и цената бяха страхотни + в последствие реших, че може да родя при този, при когото е родила Сънчо - д-р Ташков младши. Дори ходих веднъж на преглед при него, колкото да се запознаем и сега в нач. на дек. трябваше пак да ходя вече за конкретни уговорки и планове. НО вчера разбрах от моя АГ, че май рязко вдигат цените и се ошашках. Днес предстои тази инфо да се потвърди или отрече, но така или иначе съм много объркана. Има голяма вероятност пак да  "заложа" на лекаря, който изроди Анди в Т. Киркова, колкото и да исках да не стъпвам повече в държавна болница, осбено за раждане на дете...

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 09:39 от ♥Пандичка♥

# 263
  • Sofia
Вярно, Панди, кофти ако вдигнат цените.  Sad Дано да не е все пак. И сестра ми е там. Ако ги вдигнат, ще е ужасно.

# 264
Вярно, Панди, кофти ако вдигнат цените.  Sad Дано да не е все пак. И сестра ми е там. Ако ги вдигнат, ще е ужасно.

Вдигат ги, става 1750 за здравно осигурени лица. (Беше 1400) Не е толкова фрапиращо, коолкото първоначално ми казаха, но не е и малко! Тя там ли се следи и ако да, при кой лекар? мен много ме дразни системата им. В края на всеки месец излизат някакви графици на лекарите за следващия месец. Днес по тел. ми казаха, че Ташков (когото уж исках) нямал никакви часове за декември за ЖК, просто няма да преглежда бременни. Е добре тогава какво прави с всичките си пациентки, които следи? Надали всички ходят в другия му к-т. На мен ми записаха час в графика на НЕбременните и то чак за 9-ти дек. Че то аз до тогава може да тръгна да раждам!

# 265
  • София
Hariela - много сладка снимчица.

# 266
  • Кърджали
Привет и от нас.
Стоим си на топличко и гледаме как си вали сняг. Кати тази седмица не е на детска, останахме си на село.Радва се на снега, само повтаряше елха та елха. И сега преди да си легна наобяд я украсихме, та да миряса..  В къщи ще си я украсим сигурно другата седмица.
Хариела, много са сладки на снимката.

# 267
Добро утро момичета!
Хариелка,много са милички вашите момиченца,все така да се търсят и обичат.Много е хубаво да имаш сестра или братче.Как е твоята сеста,в коя седмица е вече?
Мити е на градина и аз си рекалсирам пред комютъра.Тази седмица съм отпуска и утре съм на преглед,та тогава ще разбера кога ми в термина и ще видим бебо:)Мити още не знае,че ще става батко защото ще ме разнесе из градината,а аз не искам още.Но кой каквото иска да говори,децата всичко усещат.Когато ме види да си лежа идва при мен нежно и ме целува.Усеща че нещо се променя гледа ме като се мажа,но нищо не казва,а друг път е въпрос след въпрос.
Хубав ден Ви пожелавам до утре.  bouquet

# 268
  • Sofia
Добро утро!
Изпратих момичетата и тате и сега си пия кафето с наслада.  Simple Smile
Софи е много разочарована, че снега започва да се топи и най-вероятно няма да имаме да направим снежен човек през уикенда.

Рибке, сестра ми е в 20г.с. Минава времето, тя си лежи предимно и пази бебо. От време на време пак има прокървявания, но те са от полипа и лекарите казват, че няма опасност за бебето, то си е добре и наддава с бързи темпове.

Панди, да, сестра ми се следи в Надежда, но тя там е при д-р Сигридов. Наистина е ужасно с часовете и тя се оплаква, че не може да си запише час, за когато трябва, т.е. когато й е казал доктора да дойде. Но по принцип, когато вече си пациент на даден лекар, те вмъкват все някак в графика, колкото и да е претрупан, не те оставят на произвола на съдбата. Кофти е после, че чакаш повече часове за преглед, примерно сестра ми никога не е влязла на време, все чака по 2-3 часа. Така си беше и в клиниката, когато аз ходех там, бяха затрупани с работа и все закъсняваха с часовете, защото постоянно изникваха непредвидени ситуации - я спешна операция, я някоя бременна без час, която е с проблем, като кървене или болезнени контракции. Но не можеш да се сърдиш, защото на всеки може да се случи. А те са вдигнали цените именно защото са претрупани с работа и отново не им стигат лекари. Не можели да смогнат с раждания и легла. Това го е разбрала сестра ми още преди месец, когато за трети път лежа в тази болница.

Извинявайте, малко разискваме въпроси, които не засягат всички, но мисля че ще ни разберете.  Praynig Praynig  Hug

На София постоянно й расте списъка с подаръците за Коледа, все добавя по нещо ново. Но аз й казах, че не може да получи всичко, което е пожелала, защото дядо Коледа трябва да донесе подаръци и на другите деца, а торбата ще му стане много тежка. Та така, сега се двоуми кое да махне от списъка, кои са й приоритетите.  Grinning Не знам дали ви казвах, че за вкъщи съм решила да им подаря на двете масичка с две столчета. Имат нужда от това, все се чудят къде да рисуват, да играят с пластелин. Тъкмо се разрисуват и ние ги накараме да прибират всичко, за да слагаме масата за вечеря. Или пък постоянно им повтарям "Внимавайте де не надраскате дивана." Та мисля че този подарък им е необходим. Гледам тук в нета предлагат едни, но избора не е голям. Виждали ли сте някъде такива и къде? По принцип мисля да ходя до Икеа или до Джъмбо, но в Джъмбо не знам дали има. При нас има Марсел тойс, но търсих там, нямат.

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 09:15 от Hariela

# 269
Рибке, успех на прегледа и чакаме новини.  Hug За неказването на Митето си права. Ние от еуфория казахме на Анди веднага щом разбрахме и още на следващия ден цялата ДГ знаеше.  ooooh!  Joy

Хариелка, и Анди много се кефи на снега. Онзи ден след вечеря искаше да излезем да се бием със снежни топки. Добре, че баба й и дядо й ни бяха на гости и й угодиха.  Mr. Green Сега иска да правим снежен човек и като й кажа, че до събота снегът ще се е стопил, й става много криво. За масича - с две моми даже се учудвам, че все още нямате. Simple Smile Нашата не помня от къде я купихме, но в Икея със сигурност има, в Хиполенд също. В онлайн магазини като store.bg, patilanci.bg и т.н също.
Скрит текст:
За болницата - когато съм с час, въобще не оправдавам чакане по 2-3 часа за преглед при лекар.  Просто системата в тази болница е излючително недомислена и тромава и цари пъъъъълен хаос.  ooooh! Никога не бих се записала на ЖК там, честно. И за рязкото вдигане на цените на цените не ги оправдавам, особено след като на ОВ преди само месец казаха съвсем друга сума - 1600лв. Не се прави така, за мен не е коректно. Но изцяло разбирам хора като сестра ти - като веднъж тръгнеш на едно място и при конкретен лекар, от когото си доволна, се принуждаваш да търпиш всичко до края. Радвам се, че тя е по-добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт