Ами който търси, намира, ха и ти потърси дееее.
И аз те мисля!
И аз те мисля!

Тогава ще дишам.
Лошото е, че днес научих кофти инфо за болницата, в която след много чудене тамън се бях ориентирала да раждам. Сега съм адски объркана и на изходна позиция, а времето много напрадна...
Просто инфото за мистериозната бременна прозуча сякаш ни познаваш много добре. 
А, за мистериозната бременна блъфирах, просто имах много силно 6-то чувство от доста отдавна, че някоя от вас е бременна и "виновничката" си призна..., което е страхотно, това са хубави работи и не трябва да се крият.
Стискам палци със всичка сила всичко при всички да е ОК!
Точно това и правя, защото сега ми е паднало, не знам дали друга година ще ме огрее.
Чак ти се иска да си направиш елхата. Софи от миналата седмица иска да я украсяваме, но аз й казах че на 5-ти декември ще я направим, та да е готова на тати за имения ден. Те днес ще я украсяват в детската градина. Също София ме навива следобяд, като ги взема от детска градина, да правим снежен човек, но няма как да стане. Евентуално в събота или неделя, ако позволява, може да направим в парка. 
Хей така само запис с едно изречение и толкова... Я разкажи нещо за твоите хубостници.
Изи ще я глася утре, защото нейните снимки са утре, добре че не са в един ден. Сутрин ги приготвям по 40 мин. - то са прически, то е кипрене... Пък се оглеждат коя какви дрехи има, на коя са по-хубави. И малкото все гледа от кака си, всичко копира. Казвам на мъжо, че като тръгна на работа, сигурно ще трябва да стават в 06.30ч., за да сколаса да ги приготви.
Просто инфото за мистериозната бременна прозуча сякаш ни познаваш много добре. 
А, за мистериозната бременна блъфирах, просто имах много силно 6-то чувство от доста отдавна, че някоя от вас е бременна и "виновничката" си призна..., което е страхотно, това са хубави работи и не трябва да се крият.
Стискам палци със всичка сила всичко при всички да е ОК! 
Но пък всеки сам си преценява дали и кога да сподели подобна новина.
От къде си? Кажи нещо повече за вас. 
Андреа от сега не ми оставя корема и само го мляска, чак понякога досажда
но гледам да не прекъсвам този така важен процес и искрено се надявам като се роди беба, да имат същата прекрасна връзка като Софи и Изи.
За раждането се бях насочила към частната б-ца Надежда. Нямам конкретен лекар, на когото да държа там. Просто условията и цената бяха страхотни + в последствие реших, че може да родя при този, при когото е родила Сънчо - д-р Ташков младши. Дори ходих веднъж на преглед при него, колкото да се запознаем и сега в нач. на дек. трябваше пак да ходя вече за конкретни уговорки и планове. НО вчера разбрах от моя АГ, че май рязко вдигат цените и се ошашках. Днес предстои тази инфо да се потвърди или отрече, но така или иначе съм много объркана. Има голяма вероятност пак да "заложа" на лекаря, който изроди Анди в Т. Киркова, колкото и да исках да не стъпвам повече в държавна болница, осбено за раждане на дете...
Дано да не е все пак. И сестра ми е там. Ако ги вдигнат, ще е ужасно.

Не знам дали ви казвах, че за вкъщи съм решила да им подаря на двете масичка с две столчета. Имат нужда от това, все се чудят къде да рисуват, да играят с пластелин. Тъкмо се разрисуват и ние ги накараме да прибират всичко, за да слагаме масата за вечеря. Или пък постоянно им повтарям "Внимавайте де не надраскате дивана." Та мисля че този подарък им е необходим. Гледам тук в нета предлагат едни, но избора не е голям. Виждали ли сте някъде такива и къде? По принцип мисля да ходя до Икеа или до Джъмбо, но в Джъмбо не знам дали има. При нас има Марсел тойс, но търсих там, нямат.
За неказването на Митето си права. Ние от еуфория казахме на Анди веднага щом разбрахме и още на следващия ден цялата ДГ знаеше.

Нашата не помня от къде я купихме, но в Икея със сигурност има, в Хиполенд също. В онлайн магазини като store.bg, patilanci.bg и т.н също.
Никога не бих се записала на ЖК там, честно. И за рязкото вдигане на цените на цените не ги оправдавам, особено след като на ОВ преди само месец казаха съвсем друга сума - 1600лв. Не се прави така, за мен не е коректно. Но изцяло разбирам хора като сестра ти - като веднъж тръгнеш на едно място и при конкретен лекар, от когото си доволна, се принуждаваш да търпиш всичко до края. Радвам се, че тя е по-добре.