АВГУСТОВСКИТЕ ДЕЦА радват се на пролетта -Тема 33

• 76 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • На плажа
И аз да се разпиша..гледам за хапове си говорите,много съм ЗА хомеопатията,но съм случила на мъж,който всичко знае..цял доктор е и никога няма да изтърпи стриктно да спазва съветите,както казва Хари  ooooh!
А и в Обзор няма хомеопат..чувам,че някои дечица се лекуват от растояние,но как се прави това без лекар да го е погледнал,да е чул как диша.. Rolling Eyes
Славабогу Нико е здраво дете,рядко боледува и ако се случи бързо му минава,а не давам никакви стимуланти .Както казва Бибитка ,явно нашия имунитет е силен и не се влияе от тях.
Да не кажа,че и плодове почти не яде..добре,че почнаха манадарините,че да хапне  Wink

Днес ме е замолил да го водя на гости на една негова приятелка от градинката..защото той много я харесвал  Mr. Green
Ра-ив би ли споделила линк за ехинацеята...аз давам ,когато се разболее инфлуцит ,но е хубаво да пробвам и нещо друго  Peace

# 226
Аз вчера бях по спешност в б-ца след като се скъсах от контракции и неприятни болки. Слава Богу всичко засега е наред. Мин. седмица доста се претоварих. Освен, че гледах болничката Анди и имах 3-4 нощи на неспане, изпрах, суших и огладих всички бебешки дрешки накуп, а купът, повярвайте ми, беше планина и прекалено за слабия ми кръст и гръб.  ooooh! Молете се да вляза в 9-ти месец и да си чакам по-спокойно.  Praynig

Ра Ив, и аз се интересувам каква тинктура от ехинацея даваш, по колко и колко време.

Хариела, Италиана, благодаря за споделеното мнение. Определено съм решена да запиша час при Стоименова. Дано само приема нови пациенти, защото доколко зная е доста затрупана...

Дани, гадженце, а? Хи-хи, сладур!  Heart Eyes

# 227
  • София
Панди, кога влизаш в 9-тия? Още 13тина дена ? Колко бързо лети времето. Кога каза, че си бременна, кога вече си на финалната права. Ще видиш как ще излети и това време. Представяш ли си да преносиш  Grinning Ще има да си се чудиш и маеш за сегашните си притеснения Simple Smile
Дани, сегашната хомеопатичка която я използваме е виждала Тедо само на интервюто, след това не са се виждали. Както писах по-горе като сме отдалечени и ми е терсене да го мъкна до Сф когато е болен, тамо ли да чака за преглед, пък и тя не винаги може да реагира със свободен час на деня. Та ползвам при нужда имам един, два варианта на лекари, на който им имам доверие да го прегледа и след това се чувам с нея по телефона и и казвам мойте и на лекаря наблюденията. И така ги правя аз дистанционно нещата, като онзи ден минах да и оставя парички, защото все пак да мога да разчитам и в бъдеще на нея.
За Ехинацеята ето това при Тедо е най-ефективно http://apteka.framar.bg/06005065/%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%B0% … D0%B0%D0%B9%D1%81 . По принцип нищо че е билка и с нея трябва да се внимава. Тинктурата, както казах я давам само при нужда, по предписаната в листовката дозировка. Имаше едни драженца с Ехинацея, прополис и вит. Ц  от тях получи дисбактериоза. Това се случва, защото билката е силна и има силен антибактериален ефект и убива бубите, така и малко при предозировка може да наруши чревната флора /каквото се случва с АБ, само че постигнато по природен начин/. При нас е по-слаба и на 10тия ден всекидневно приемане на Ехинацея на таблетки се усети. Така, че моята препоръка е да не се рискува с постоянен прием, не че е нещо фатално, с пробиотик си идват нещата на място, но все пак..

А ние вкъщи вероятно съм ви казвала, че телевизия не гледаме, че само облъчват с глупости и промиват мозъците, та ми е много любопитно как в медиите са отразили протестите организирани от Бойко и от Орешарски. Но попаднах на този материал http://vevesti.com/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0 … D1%81%D0%BA%D0%B8 и много се отчайвам от ситуацията. Ако има кой да ме успокои, че всичките лапали през годините ще си вземат куфарчетата с натрупаните пари и ще се изметат от държавата, мниого ми се иска да му повярвам.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 09:56 от ra_iv

# 228
Ра Ив, няма как да пренося, защото ще съм с планирано секцио.

Тенкс за Ехинацеята. Аз от няколко дни давам таблетки Ехиначи с имуностимулиращи цели след дълго боледуване. Но се чудя колко време мога да ги давам.  newsm78

# 229
Дани, и ние ползваме хомеопата дистанционно . Виждаме се веднъж на два месеца средно за проследявания и да обсъдим как са протекли леченията, но когато Белослава е болна винаги общуваме по телефона.
Аз също процедирам като Ра ив - водя малката на лекар и докладвам по телефона какво е установено.

# 230
  • София
Ра_ив тая тинктура май по-добре ми изглежда от Ехиначи-то, ама на малката докторът го изписа уж за предпазване от бактерията и за момента има ефект, но не знам от него ли е, че аз нея си я кърмя и май това ще излезе най-доброто от всичките имуностимулатори...

Ние пуснахме на Ади изследванията, и бързия тест и кръвта са добри, ама сега ще треперя докато видя и бавния гърлен секрет в сряда какво казва. Ох, дано не е успял да се развие тоя стрептокок...

За сега само едната хомеопатия давам дето е точно за стрептокок-а и ще видим после.

Боби ми се струва обаче, че сега като спрях антибиотика се опитва отит да направи... С някаква леко бабешка рецепта за подръпване на ухото го оправям за сега, ама вече започвам да се изтощавам от толкова болежки. Уж трябваше да си почина и да съм свежа за започване на работа другия месец, а то какво стана....

Янче, не се претоварвай толкова. Мъничето е важно сега, а пък после ще переш и гладиш колкото си искаш. Само най-необходимото приготви - то сигурно е вече готово даже.  Hug

# 231
Силви , на Боби даваш хем хомеопатия, хем АБ ли?  newsm78 А колко време ти казаха да даваш Ехиначи? Подръпване на ушите не бих!  no За дрешките - то мен чакаше и отдавна го отлагах. Уж трябваше на 2-3 пъти да ги оправя, но ей го на, захвана ли се, не мога да го оставя недовършено.  Confused А и грижите по болната Анди си казват своето + 3-4 нощи почти не спах.

# 232
  • На плажа
Янче стискам палци всичко да е наред до заветната дата  Praynig  Hug

# 233
Какво е това подръпване на уши?
Янче, не се претоварвай, защото достатъчно се изтощихте с Анди.

# 234
  • София
Янче, да не решиш сега, че тероря детето нещо. Това е някаква бабешка техника, но когато има проблем с ухото и гърлото, ако правилно се придърпа леко явно на някакъв механичен принцип води до оттичане на секрета. Придърпва се частта дето е за обичка, леко надолу и настрани. Ако има проблем се чува едно леко пук навътре, където се отпушва. Ако има някаква логика в тая работа ще да е от връзката на ушите, носа и гърлото.

А на Боби му свърши антибиотика и сега започнах с хомеопатията. С антибиотика само пробиотик давах, че съвсем му обърка стомаха тая гадост.

# 235
Силви, да, аз съм я чувала тази техника. Но пак казвам - аз лично категорично не бих. Ушите са прекалено деликатни и важни за подобни експерименти. Представи си, че ти си мислиш, че "дърпаш правилно" и пукването е ок, а в същност това въобще не така. Не се знае в дългосрочен план това до какво би могло да довете. Само си казвам мнението, разбира се ти си знаеш.  Peace Hug

И Анди е на АБ 10 дни. От днес е на градина. Дано се задържи там, тоест здрава, по-дълго, че вече наистина нямам сили и нерви. Sad И наистина трябва да почина, ей така да полежа.

# 236
  • Немция
Ра_Ив, как е живота на село, пове4е ли са плюсовете от минусите?
В Немско много семейства се решават на такава стъпка, но селата им са китни, уредени, няма следа от упадък.

Дистанционното ле4ение с хомеопатия и на мен ми се струва странно, но щом при толкова хора това функционира, явно е възможно.
И аз давам хомеопатия при на4ални грипни състояния или настинки, но при здраво дете нищо не давам- става дума за имуностимулаторите.
Когато оба4е заболяването се задълбо4и, не раз4итам само на хомеопатията.

Панди, действай у дома, но на паузи. Полежавай, помързелувай, ако е възможно. Много е вълнуващо, когато ве4е толкова малко ти остава до срещата с беб4ето! Sunglasses Пожелавам ти бебка още да си поседи с корема на топло- така е най-добре за вси4ки ви! Hug
Ти секцио ли ще си или нормално раждане?
Анди вълнува ли се ве4е от темата за бебето?

Хариелка, как свиква малката госпожи4ка на яслата?

# 237
Бибиткеееее, тамън няколко поста по-нагоре писах, че по план ще съм със секцио.  Laughing Hug Благодаря за пожеланията, мила, дано всичко стане както ми го пожелаваш!!  Praynig Иначе Анди не е спряла да се вълнува откакто й казахме (което беше още в 5г.с  Joy ) и сега това ми излиза малко през носа  Joy Всеки божи ден по няколко пъти или пита "кога ще се роди бебка??" или "искам да стане зима, за да се роди бебка". Дано нямаме проблеми от ревностно естество, но каквото, такова, подготвяме се за всичко.  Hug

Хари, вярно бе, разкажи как приема Изи яслата.   newsm53

# 238
  • Немция
О, Панди, прости за разсеяността! Mr. Green Дата има ли ве4е определена, 4е да стискаме дружно палци?
Ревност ще има рано или късно и малко или много, но това да не те притеснява, 4аст от екстрите е при живот с две деца. Това да е проблемът. Simple Smile

Силви, как са ушите на Боби?

Моят Бибитко от 1-2 седмици насам има ново занимание на двора на ДГ- ходят с неговия приятел с дървената къщи4ка, вземат по една кле4ка и .... "пушат". ooooh! Всеки път, когато го вземам от градината ми се хвали какво са правили, обяснявам, 4е не е хубаво да се имитира пушене, но ефект никакъв. Rolling Eyes Притеснявам се какво ли разказва другото дете у дома за това, как ли го приемат? Мъжът ми е пуша4, Бибит4ето го наблюдава, но у дома реакцията му към пушенето е негативна, редовно кара баща си да не излиза навън да пуши(вътре у нас не се пуши), кара му се, а в ДГ - то4но обратното. Като дете си спомням, 4е и на мен ми бяха интересни пуша4ите, макар 4е у нас никой не пушеше, барабар с бабата и дядото и въпреки това тайно пробвах с разни предмети и стари фасове, намерени на двора Sick какво е усещането(без да паля).
Ох, едни гаджета завъждат на тези години(Дани,  Wink), други "пропушват".... Crazy

# 239
  • На плажа

Ох, едни гаджета завъждат на тези години(Дани,  Wink), други "пропушват".... Crazy
Хахахах какво ли ще е след няколко години  Mr. Green ooooh!

И аз, когато бях малка изпитвах страшен интерес към цигарите и редовно с братовчетките ми "пушихме"боровите иглички-едни такива много дълги  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт