Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 580
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
З; Боже, боже и как така скъпи? М; Аз ще ти обясня .. ( нещо от рода )  :mrgreen:5;34 Такава страстна целувчица щеше да й лепне, ама вещицата Емел, прекъсна всичко ..  Twisted Evil Mr. Green

http://vbox7.com/play:34c12331be

# 436
Ехх, тези рускини ..  Mr. Green Mr. Green Само Синан, излезе верен..  Joy Ами после: Елиф; Кажи му, че вярвам на отдел чужденци, а не на отдел лъжци ..  hahaha hahaha hahaha

http://www.vbox7.com/play:fefa82c304

Направо си падам от смях всеки път, когато гледам тези моменти. Синан милия беше приготвил закуска на Елиф и изведнъж като се появи бягащата рускиня - той като в небрано лозе. Реши да й помогне, но Елиф се появи и разбра всичко погрешно. Как хвърли яденето на земята - опасна е ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мурат и Месут да не са по-назад. Добре се разприказваха с другите появили се рускини ... само Синан се чуди как да се отърве ...  Mr. Green

И като за капак накрая Елиф пак се появи - а татко Ръза вика: дори аз не мога да ви помогна, спасявайте се. Синан опита да обясни, ама Елиф го затъпи с думите, че му бил ясен ...  smile3532  smile3532 smile3532

Голям смях падна и когато рускинята се представяше в началото. Елиф пита Синан коя е тази, а тя: Аз Надя ...  Joy Joy Joy

И после: твое гадже идва. И Синан - незнам днес цял ден някой идва ...
 hahaha

Ето го по-подробния клип. Ние с моята приятелка сме го качвали ... txtloves  Two Hearts Oha!

Ххахаха и Хюсню; Това ли ви е приятелството?  hahaha Пак имаше подобен момент в 6-ти сезон те правеха купон, а Синан, Мурат и Явуз не можаха да спят, после пак ги поканиха, а Явуз го бяха завързали в апартамента и взеха плазмата, Мурат и Синан сладко, сладко им казват чао на момичетата, а Зейнеп отвътре умираше на другата сутрин, но нея , тя не ревнува ..  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Тя поне й минава бързо, ама Елиф 837483 епизода го въртят, сърди му се на човечеца, жал ми е за горкия Синан ..  hahaha

Не винаги - понякога и на Елиф бързо и минаваше, но при 1-2 случая бая време измъчваше Синан. Тя доста си ревнува и се сърди, но при тях тези случки не бяха така чести. А при Зейнеп и Мурат направо си бяха ежедневие - все имаше по нещо. То не го рита, не го би, човека колко пъти спа на канапето ...  hahaha hahaha hahaha

Въобще и Зейнеп и Елиф много ревнуват мъжете си. Горките Мурат и Синан - какво ли не изтърпяха ...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Ама Мурат с каква ухота преди поемаше мисиите - особено като трябваше да се върти около някоя жена и хоп Зейнеп идва и бум едно круше ...
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зейнеп и Елиф са нашите 2 тигрици - падам от смях с тях когато подхванат Мурат и Синан ...   Joy Joy Joy

Особено като се сетя какъв шамар фрасна Елиф на Синан - направо го повали на земята. Но пък преди това той си получи целувката от нея ...
 smile3532 smile3532 smile3532

Роси, тихо, тихо, че ще събудя блока ..  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Тя Елиф такъв му прасна, че видя Синан, звездите на 3D резолюция ..  Joy Joy Не,не Зейнеп го бие наред, всеки епизод нещо ново, даже ако не сте забелязали, вече по навик се по ръката го ударя като му говори ..  Joy Та и не бие само него, колко мъже изпотрепа .. като се сетя ..  rotfImao Мурат и Синан, пак имаха операция с момичета това трябва да е по-другата седмица, Зейнеп си умря от ревност, а Елиф в гроба не се знае , колко пъти се е обърнала като пиле на грил ..  Joy Joy Толкова са смешни, няма да е същия 8 сезон и без двете двойки, отивам директно при Елиф и Зейнеп, чисто спасение ще е ..  Joy Приятелката ми е права - Елиф, тормози Синан, психически , а Зейнеп главно физически ..  hahaha

Цяла душичка съм..  Mr. Green И тази вечер си прекарахме страхотно и доста се забавлявахме ..  Joy

Така е! Забавлявахме се супер и стана голям купон. Много ти благодаря за страхотната компания. Добре обсъдихме нашите любимци - друг път пак ...
newsm51 Two Hearts  love001

# 437
З; Боже, боже и как така скъпи? М; Аз ще ти обясня .. ( нещо от рода )  :mrgreen:5;34 Такава страстна целувчица щеше да й лепне, ама вещицата Емел, прекъсна всичко ..  Twisted Evil Mr. Green

Да, Емел намери кога да се появи. Ама Мурат и Зейнеп в този епизод са много сладки ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 438
Навън още малко и ще се съмне. Мисля, че е време вече да лягаме - така че ти пожелавам лека нощ и приятни сънища с този невероятен подпис на нашите любими двойки. Надявам се да ги сънуваме ...   smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

# 439

Да, Емел намери кога да се появи. Ама Мурат и Зейнеп в този епизод са много сладки ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Всеки един техен епизод помня и във всеки, какво е станало, влезли са ми под кожата, в душата ..  Mr. Green Тя, хубаво я оправи Зейнеп, ама и Емел не млъква, до колкото разбрах я пита, дали вече не съжалява за където са се развели, а Зейнеп й каза, да не се бърка, а Емел така ли? А, Зейнеп ; Да, че е баща на Йомер ще идва и ще седи, Емел я попита заради Йомер ли, а тя не, заради мен - защото тя искала да идва там  ..  hahaha - Дано не съм сгрешила някъде .. ;д

# 440
Навън още малко и ще се съмне. Мисля, че е време вече да лягаме - така че ти пожелавам лека нощ и приятни сънища с този невероятен подпис на нашите любими двойки. Надявам се да ги сънуваме ...   smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Нека, нека 28 джулай мронинг, лека нощ и сладки сънища ..  Hug

# 441

Всеки един техен епизод помня и във всеки, какво е станало, влезли са ми под кожата, в душата ..  Mr. Green Тя, хубаво я оправи Зейнеп, ама и Емел не млъква, до колкото разбрах я пита, дали вече не съжалява за където са се развели, а Зейнеп й каза, да не се бърка, а Емел така ли? А, Зейнеп ; Да, че е баща на Йомер ще идва и ще седи, Емел я попита заради Йомер ли, а тя не, заради мен - защото тя искала да идва там  ..  hahaha - Дано не съм сгрешила някъде .. ;д

Да така е! Тя Емел все да се меша, ама Зейнеп хубаво я поставя на място. А иначе те разбирам напълно. И аз съм така със Синан и Елиф - помня всеки техен момент, епизод, сцена. Влезли са ми под кожата. Това показва, че Гамзе, Уур, Берк и Чаала са уникални актьори и между тях наистина има огромна химия ... newsm10 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  grinning039

# 442

Да така е! Тя Емел все да се меша, ама Зейнеп хубаво я поставя на място. А иначе те разбирам напълно. И аз съм така със Синан и Елиф - помня всеки техен момент, епизод, сцена. Влезли са ми под кожата. Това показва, че Гамзе, Уур, Берк и Чаала са уникални актьори и между тях наистина има огромна химия ... newsm10 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  grinning039

100% и Физика е имало !!  hahaha hahaha hahaha hahaha Муратхан, така е станал, а Чаала и Берк, просто предпазни средства ..  Joy

# 443
А иначе те разбирам напълно. И аз съм така със Синан и Елиф - помня всеки техен момент, епизод, сцена. Влезли са ми под кожата. Това показва, че Гамзе, Уур, Берк и Чаала са уникални актьори и между тях наистина има огромна химия ... newsm10 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  grinning039

100% и Физика е имало !!  hahaha hahaha hahaha hahaha Муратхан, така е станал, а Чаала и Берк, просто предпазни средства ..  Joy

Ох мале - това ме разби. Ама си съвсем права. Joy Joy Joy

100 % е имало и физика - при Гамзе и Уур резултата е на лице, но и при Берк и Чаала 100 % я е имало.  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Само вижте как се гледат - страстни влюбени гълъбчета. Май са забравили, че са на сватба и че има и други хора около тях ...
  grinning039 Flushed Heart Eyes newsm76 txtloves  Kissing Heart hug

# 444
Благодаря ви за всички снимки и клипчета от снощи. Направо не ви знам как издържате до 5 часа сутринта. На мен след 3 вече доста ми се доспива и лягам.  Grinning
И от мен няколко снимки от академията на Чаала. Hug

# 445
Лелеееееее приятели - няма по щастлив човек от мен в този момент. Моят най-голям любимец Берк Октай вече ме следва в twitter. Още не мога да повярвам. От както видях, непрекъснато скачам и викам от радост. Направо съм на седмото небе от щастие, след като преди около час Берк ме последва - невероятен е. Супер готин, сладък и земен - именно затова го обичам толкова много. Сбъдна се още една от големите ми мечти - Дай Боже в бъдеще да успея да го видя и на живо - него и Чаала ... newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Ейй, душа браво ..  Hug Hug Hug Много се радвам за теб, ще запомня дата 100%  hahaha hahaha Наистина браво, искрено се радвам за теб, дано и това да стане ..  newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart

Хиляди благодарности за хубавите думи Рени - страхотна си. Знам, че го казваш най-искрено. Благодаря ти, че сподели с мен това щастие ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Честито  Heart Eyes голяма късметлийка си  Two Hearts

# 446
Благодаря ви за всички снимки и клипчета от снощи. Направо не ви знам как издържате до 5 часа сутринта. На мен след 3 вече доста ми се доспива и лягам.  Grinning
И от мен няколко снимки от академията на Чаала. Hug

Снощи наистина беше голям купон и се позабавлявахме с Рени.  Hug

По принцип и на мен доста ми се приспа - гледам да не стоя чак до толкова късно и да лягам по-рано. Но снощи от приказка на приказка и не усетих кога е минало времето. А това е защото беше много забавно и защото си говорихме за нашите любимци ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Хиляди благодарности за снимките на Чаала в академията. Вчера е имало състезание за деца и тя ги е награждавала. Както винаги е прекрасна ...
txtloves ppp  Hands Clap

# 447
Лелеееееее приятели - няма по щастлив човек от мен в този момент. Моят най-голям любимец Берк Октай вече ме следва в twitter. Още не мога да повярвам. От както видях, непрекъснато скачам и викам от радост. Направо съм на седмото небе от щастие, след като преди около час Берк ме последва - невероятен е. Супер готин, сладък и земен - именно затова го обичам толкова много. Сбъдна се още една от големите ми мечти - Дай Боже в бъдеще да успея да го видя и на живо - него и Чаала ... newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Ейй, душа браво ..  Hug Hug Hug Много се радвам за теб, ще запомня дата 100%  hahaha hahaha Наистина браво, искрено се радвам за теб, дано и това да стане ..  newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart

Хиляди благодарности за хубавите думи Рени - страхотна си. Знам, че го казваш най-искрено. Благодаря ти, че сподели с мен това щастие ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Добре дошла в темата! Много ти благодаря. Наистина съм късметлийка - обожавам Берк ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 448

Добре дошла в темата! Много ти благодаря. Наистина съм късметлийка - обожавам Берк ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Благодаря! Тази тема е уникална и се радвам, че съм част от нея  Heart Eyes Не всички имат твоя късмет, да бъдеш последвана от такава велика звезда  newsm51 Наистина си голяма късметлийка  Simple Smile

# 449
А иначе те разбирам напълно. И аз съм така със Синан и Елиф - помня всеки техен момент, епизод, сцена. Влезли са ми под кожата. Това показва, че Гамзе, Уур, Берк и Чаала са уникални актьори и между тях наистина има огромна химия ... newsm10 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  grinning039

Ох мале - това ме разби. Ама си съвсем права. Joy Joy Joy

100 % е имало и физика - при Гамзе и Уур резултата е на лице, но и при Берк и Чаала 100 % я е имало.  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Само вижте как се гледат - страстни влюбени гълъбчета. Май са забравили, че са на сватба и че има и други хора около тях ...
  grinning039 Flushed Heart Eyes newsm76 txtloves  Kissing Heart hug

Охоо, да от същата сватба се забелязва от по далечна снимка, че той е сложил ръката си върху нейната на стола ..  Heart Eyes  loveuuu newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт