Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Гледахте ли серията, момичета? Hug
Зейнеп Бешерлер с майка си и баща си. Според мен прилича повече на майка си. Thinking

Така е, а казват, че момичетата приличат на бащите.  Mr. Green

# 166
Новина за Берк!  Hug

Снощи около 0 часа Берк е играл футбол заедно със свои приятели. Това написа самият той в twitter-a си. Каза, че се е получил страхотен мач. После всички са хапнали баклава. Голям ми е сладур - обожавам го ...  Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart Two Hearts

В тази новина също пишат подробности за мача - казват, кои са участвали и т.н.
  smile3525

http://www.ayakligazete.com/Section/content/7/4936

# 167
Още невероятни снимки на Берк от мача снощи - толкова е готин, сладък и чаровен. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart txtloves

# 168
Рении, благодаря ти за преразказа на епизода. Беше много интересен епизод, наистина. Много се смях със семейство Чобан, както винаги. Mr. Green Суат голяма ревнивка била, а това "Дай пет - Дай пляс" го повтори сигурно 100 пъти. Joy
Рокси, тъкмо и аз щях да пусна новината, но ти ме изпревари. Hug Берк е много сладък. Heart Eyes

# 169
Още невероятни снимки на Берк от мача снощи - толкова е готин, сладък и чаровен. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart txtloves

Айй, благодаря ти за снимките и новината, много е сладък.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
Рении, благодаря ти за преразказа на епизода. Беше много интересен епизод, наистина. Много се смях със семейство Чобан, както винаги. Mr. Green Суат голяма ревнивка била, а това "Дай пет - Дай пляс" го повтори сигурно 100 пъти. Joy
Рокси, тъкмо и аз щях да пусна новината, но ти ме изпревари. Hug Берк е много сладък. Heart Eyes

Мен БТВ ме ядосаха как изрязаха, как си дадоха Суат и Хюсню "пляс" като видяха парите..  Joy

# 171
Как да го хвана, къде да го хвана?  Joy Joy Joy Joy После аз съм била с мръсната фантазия, те избиват..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.btv.bg/seriali/opasni-ulitsi/videos/video/1383744017- … m_epizod_258.html

# 172
# 173
И още невероятни снимки на Берк от мача снощи. Тук е на терена и играе футбол. Направо е уникален - много го обичам ...  newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart newsm76 txtloves

# 174
Умирам, тези са повече от уникалните първите 10 минути съм ги проспала, както и да е събудих се на  Бонт и момичето му, смях на воля..  Joy Joy

Значи Хюсню и Суат при Мюрвет, тя разказва за преживяванията им с Хюсню и само си дават пляс ( тоест 5 )  и вече Суат, може да пукне от ревност, накрая тя започна да разказва, как са били заедно в колата, ама на нея й дошъл цикълът и щяла да замине седалката, а Хюсню включил сирените за нея и отишъл в първата аптека, Суат вече се разбесня и вика дай сега на теб едно пляс и като й заби един шамар  Joy  

По пътя Суат и Хюсню се скараха, а през това време пътна полиция гонят за наркотици, Суат казва само на Хюсню, че иска да слезе, а Хюсню да не се връща повече, както се бутат, какво стана , онея с наркотиците направиха една яка катастрофа, Хюсню започна да се извинява, ама после разбра кой е и накрая пак спечели награда.  hahaha hahaha hahaha

Междувременно Синан, Али, Енгин, Мурат и Зейнеп, бяха на дежурство вечерта, този който е трябвало да дава показания в съда, се направи на болен и извикаха линейка, Енгин влезе в нея, а Мурат и Зейнеп след тях, Синан и Али останха, линейката се оказа, фалшива, защото набързо приспаха Енгин, а малко по-късно при Синан и Али, дойде истинската линейка, междувременно Зейнеп стреляше по фалшивата, но онези се изплашиха и хвърлиха Енгин .. той пак леко се отърва и го заведоха в болница.  Peace

В болницата Явуз забиваше една от сестрите, ама и Мурат не стои кротко, той говореше с Мелек и преди да затвори й каза "целувам те" и Зейнеп чу, а той каза; тоест целуни Ширин и после Мурат; Да ми беше казал кой идва. Синан; Аз от къде да знам, че ще раздаваш целувки насам-натам..  Mr. Green Mr. Green

Майката на Мелек, преди това не беше много доволна, че Зейнеп се е върнала в екипа, ноо Ширин също беше нарисувала Мурат.  Rolling Eyes

Тъжно ми е за Сейран, дори не искаше да яде ..

Назике си намери работа като детегледачка побъркаха я и тя хвана въшки  hahaha Който е гледал целия сезон, знае утре как ще я мият в легена  Joy

Когато отиваха на операция, Зейнеп само метна жилетката на Мурат и му каза; Сложи я не се прави на тарзан  Mr. Green Mr. Green Мурат; Да ми я беше метнала на главата  Joy - Не пропускат да се заяждат, но са много сладки ♥

Явуз, имаше среща със сестрата и Мурат и Синан, набързо останаха на улицата, накрая отидоха в управлението да спят, а на сутринта едвам станаха, а Зейнеп болна, хвана ме смях само Мурат й каза да отиде на лекар, не може така щяла да го зарази, направо ме разби ..  hahaha hahaha hahaha

Така е! Епизода беше супер - благодаря ти за подробния разказ ...  Hug Hug Hug

Суат и Хюсню ме разбиха с това пляс, мляс. Суат направо побесня и вика на онази - сега аз ще ти дам пляс и бум залепи и един шамар ...  smile3532 smile3532 smile3532

Зейнеп и Мурат бяха супер. Това с жилетката ме разби ...  Mr. Green

Синан отново беше страхотен и се беше облякъл невероятно ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Много се смях, когато Мурат прати целувки на Мелек и Зейнеп чу и после Мурат пита Синан защо не го е предупредил и той вика: Ами откъде да знам, че ще раздаваз целувки наляво и надясно ....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Явус заведе жена в квартирата и се наложи Мурат и Синан да спят в управлението. Милите как се бяха схванали. А на Синан така му се спеше - сладури големи ...
   grinning039

# 175

Аз щом видях новината и снимките - веднага реших да ги пусна. Берк е такъв сладур. Иначе знаех за мача още от онзи ден, когато Берк го уговаряше. Снощи също писа .... smile3525 Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap

Радвам се, че снимките ви харесват ...  Hug Hug Hug

# 176

Страхотно. Хиляди благодарности и от мен за прекрасния епизод  ...  newsm44 Two Hearts  love001 

# 177
- Роси, мерси за всички снимки  Hug Hug

Гамзе пуши?  #Crazy #Crazy #Crazy Не,надали .. оф, нищо не виждам от този надпис..

# 178
С нова прическа, красавица ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Някой от вас следи ли новият сериал на Берк Октай и Гизем Караджа? Отзиви? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт