Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 688
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Нова невероятна снимка на Чаала от днес. Както винаги е прекрасна, усмихната и чаровна - обожавам я ... smile3525  Two Hearts   love001  Kissing Heart Two Hearts

Чаала е уникална просто, без коментар. Толкова е лъчезарна, перфектна, забавна, земна и чаровна. Милата ми - как сладко се смее само  newsm51 txtloves Two Hearts Two Hearts

# 241
Нова невероятна снимка на Чаала от днес. Както винаги е прекрасна, усмихната и чаровна - обожавам я ... smile3525  Two Hearts   love001  Kissing Heart Two Hearts

Чаала е уникална просто, без коментар. Толкова е лъчезарна, перфектна, забавна, земна и чаровна. Милата ми - как сладко се смее само  newsm51 txtloves Two Hearts Two Hearts

Хах, как се е засмяла, страхотна е ..  Heart Eyes

# 242

Хах, как се е засмяла, страхотна е ..  Heart Eyes

Така е! Чаала е очарователна ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 243
Нова невероятна снимка на Берк от новия му сериал - толкова е готин и сладък. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 244
Благодаря за снимките на Берк и Чаала.  bouquet
От мен статия за Илкер. Hug

http://www.televizyongazetesi.com/ilker-inanoglu-dizi-oyunculugu … 2468#.Ue4uwaxTTIU

# 245
  • плевен
някой знае ли дали сериите ги качват във vbox  Simple Smile

# 246
Епизода ми хареса...

Първоначално много ми харесаха Чобан. Назике само вика: "Я виж колко деца има тука. Защо не гушкаш малкото?" И Хюсню: "Да да, да взема и тебе да те гушна. Ама нее, още съм с акъла си .  Mr. Green"

После звъннаха на Мелек, че Ширин се е разболяла и Мурат веднага й предложи да я закара. Зейнеп само вика: "А, не, аз ще я закарам и после ще я върна. Тъкмо ще идем двете" Милата, само как ревнува. После Ширин каза на майка си: "Къде е батко Мурат, защо не идваш вече с него" Зейнеп нече направо щеше да се пръсне от ревност  hahaha Разбиха ме тотално и двете.  Joy Joy Joy

Нали обаче имаше един, дето убива деца. Месут само вика на татко Ръза "Този ако ми падне в ръчичките, незнам дали изобщо ще го дам на прокурора."

По едно време си говореха дядото на убитото дете и Синан. Дядото: "Какво като го хванете младежо? Знаеш ли какво е да умреш от мъка?" Синан: "Знам, много добре знам". Стана ми ужасно гадно  Sad Confused

Докато бяха във микробуса, Месут звъня на Тунч да го чуе и татко Ръза пита Хюсню дали и той е звънял на неговите деца. Хюсню само: "На кое по-напред, ще ми свършат парите в картата"  Joy Joy Joy

От разпита на онзи нищо не излезе. Месут едва се сдържа да не го пребие, но не можа, там беше и прокурора. Хюсню вика: "Погледнете го бе, знае че го наблюдаваме и вижте колко е спокоен. Дайте да хванем един от улицата, да го държим с часове и ако не полудее, зарязвам си професията"  hahaha.

Този мъж отвлече Шуле. Всички побесняха. Едно момче каза на Хюсню. Другото, което се опита да я спаси беше в безсъзнание. За съжаление обаче филма свърши и чак утре ще видим какво ще се случи.  Cry

# 247
  • София
До кой оригинален епизод сме

# 248
  • Вече на село
Някой знае ли какво се случва с Шуле, че до утре...

# 249
Разбира се, в утрешният епизод , онзи глупак я беше завел в къщата ( по-точно кулиба ) в която се маскирва и я беше завързал и залепил устата й с тиксо.. екипа ги намери, всички тръгнаха подир него, освен Мелек и Айлин, те отидоха да я развържат, а през това време този насочи оръжие срещу Чобан, а Месут стреля по него и мисля, че го уби. Суат, Зелха и Тибет, дойдоха и всички се прегърнаха разплакани.. милите .. ♥

# 250
До кой оригинален епизод сме

Утре свършва 215 минути остават и започва 216.  Peace

# 251
някой знае ли дали сериите ги качват във vbox  Simple Smile

Българските или турските от 6-ти сезон? - Турските са качени, а българските и те, само без 256, така и никой не го качи, днешния със сигурност по-късно ще го качат.  Peace

# 252
Ето тук можеш да видиш - http://vbox7.com/play:622b97b45d . Peace

# 253
Епизода ми хареса...

Първоначално много ми харесаха Чобан. Назике само вика: "Я виж колко деца има тука. Защо не гушкаш малкото?" И Хюсню: "Да да, да взема и тебе да те гушна. Ама нее, още съм с акъла си .  Mr. Green"

После звъннаха на Мелек, че Ширин се е разболяла и Мурат веднага й предложи да я закара. Зейнеп само вика: "А, не, аз ще я закарам и после ще я върна. Тъкмо ще идем двете" Милата, само как ревнува. После Ширин каза на майка си: "Къде е батко Мурат, защо не идваш вече с него" Зейнеп нече направо щеше да се пръсне от ревност  hahaha Разбиха ме тотално и двете.  Joy Joy Joy

Нали обаче имаше един, дето убива деца. Месут само вика на татко Ръза "Този ако ми падне в ръчичките, незнам дали изобщо ще го дам на прокурора."

По едно време си говореха дядото на убитото дете и Синан. Дядото: "Какво като го хванете младежо? Знаеш ли какво е да умреш от мъка?" Синан: "Знам, много добре знам". Стана ми ужасно гадно  Sad Confused

Докато бяха във микробуса, Месут звъня на Тунч да го чуе и татко Ръза пита Хюсню дали и той е звънял на неговите деца. Хюсню само: "На кое по-напред, ще ми свършат парите в картата"  Joy Joy Joy

От разпита на онзи нищо не излезе. Месут едва се сдържа да не го пребие, но не можа, там беше и прокурора. Хюсню вика: "Погледнете го бе, знае че го наблюдаваме и вижте колко е спокоен. Дайте да хванем един от улицата, да го държим с часове и ако не полудее, зарязвам си професията"  hahaha.

Този мъж отвлече Шуле. Всички побесняха. Едно момче каза на Хюсню. Другото, което се опита да я спаси беше в безсъзнание. За съжаление обаче филма свърши и чак утре ще видим какво ще се случи.  Cry

Нямаше много смешно, а и то за смях ли беше.. очите ми се насълзиха, ужасно беше накрая горката Шуле, Чобан, семейството, екипа ..

Признавам стана ми смешно, татко Ръза пита Хюсню, защо не се обади на децата си и той на кое по-напред, щяла да му изтече карата..  hahaha hahaha

- Зейнеп си ревнува като за световно, то не беше застреляната Мелке, Мурат като й предложи на Мелек да я закара..  Mr. Green

# 254
  • плевен
питах за българските серии, но щом казваш че ги качват ще ги потърся,мерси

Общи условия

Активация на акаунт