Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 452
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Не знам, защо другите вече толкова рядко пишат, но ако трябва сама ще си изпиша темата ..  Mr. Green

# 541
здравейте!
някъде има ли качени целите епизоди от новия сезон по битиви? благодаря предварително

# 542
Не знам, защо другите вече толкова рядко пишат, но ако трябва сама ще си изпиша темата ..  Mr. Green
Моля те не говори така...

# 543
Гамзе,направо ми усвободи пътя .. само 20 години разлика нищо не са .  Joy

Така си е! Направо тръгвай - я виж колко секси и готин мъж е Уур. Сега ти е паднало ...  rotfImbo Two Hearts  love001

Направо ..  Joy Намеря ли го - мятам се .. Joy

Аз се мятам на Берк, ти на Уур ...  Joy Joy Joy

Те и без това постоянно са заедно,главно във филма толкова СинМур сцени, нищо чудно и заедно да ги намерим ..  hahaha

Съмнявам се! В сериала Синан и Мурат имат доста сцени, но сега Берк снима едно, Уур друго - но пък ние ще ги издирим ...  Mr. Green

На рождения му ден Берк,беше зарязал Мерве на страни, а Уур -Гамзе на страни и се бяха прегърнали двамата, да не говорим, че Берк в следващия сериал след Опсани улици прие ролята на капитан Мурат ..  Joy Joy Joy

Така си е ... hahaha hahaha hahaha
[Така е..

# 544
Нови прекрасни снимки на Чаала с хората от академията й. На повечето снимки е с кученцето си Мая - много е готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001

Както винаги Чаала е невероятна

# 545
здравейте!
някъде има ли качени целите епизоди от новия сезон по битиви? благодаря предварително

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1 Тук са целите епизоди, можеш да ги изтеглиш.  Hug

# 546
Като цяло епизода не беше лош. Започна със смъртта на приятеля на Мурат - Фарук. Малко тъжно се получи - първо приятеля на Месут, сега на Мурат ... После известно време се въртеше серията около този случай - как татко Ръза излъга онзи мошеник, как го хвана екипа и така. Най-много ми харесаха думите на Мурат, че е видял в това семейство тях или нещо от сорта. Много са сладки заедно, няма ли скоро да се събират вече.

Зелиха тотално ме разби. Ходят с Шуле и малката: "Батко Тибет няма ли да идва вече?" Зелиха: "Не, наказан е" После малката извади листче с думите, които трябва да и каже, обаче Зелиха се усети. Горкото момче, без да е виновен си изпати.  Joy После пък Хюсню се прибира и за малко да надупчи Тибет, защото се промъквал  Mr. Green.

Сейран в бара прекали с алкохола и Кенан я заведе в болница. Месут разбра и с Мелек отидоха да я видят. Сейран обаче като го видя му се разкрещя, изгони го и те си тръгнаха.

Хах Синан май се страхува от инжекции. Хюсню само как го хвана за ръка и вика: "Добре, синко. Ще кажа на чичо доктор да не те боли"  hahaha hahaha hahaha Сетих се при зъболекаря как Елиф го държа и ми стана едно такова мъчно  Confused. Тибет спал цяла нощ пред Чобанови и на сутринта беше заприличал на нищо. Зелиха само: "Хм, навсякъде е пълно с наркомани."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Опасни са просто.

Синан продължи със страха си и почна да подкупва Явуз. Първо със карта за ВИП места на някакви мачове, после с пари.А Явуз бил от другия отбор.Докато на Страхливчо му биха инжекция доведоха някакво дете в болница. Явуз каза, че момичето е починало от наркотик.  Confused Confused Confused

Накрая се въртяха около този случай само и така долу-горе свърши  Hug

# 547
Не съм по разтягането на локумите ( в някой случей, ако ми се пиша мога и романи )  Mr. Green Hug

-Започна в началото, как Зейнеп си говори с Айлин, а Синан пак ни благослови с проклетия, но обвини Зейнеп, нали тя говорила с Айлин, а Мурат: Право е момчето ..  Mr. Green

-За съжаление сигнала, беше за приятеля на Мурат, Зейнеп и Мурат, отидоха в аптеката, жената беше съсипана като разбра, заведоха я в управлението, а после при сина й, Мурат е искаше да говори с никой, а Зейнеп в колата му хвана ръката, после бяха на брега пак му хвана ръката на пейката и той започна да й  трие сълзите.. ♥

-В край на сметка го хванаха, този който уби Фарук. След това Мурат попита дали може заедно със Зейнеп да излязат, бил намислил нещо.

-През това време Тибет, беше пратил Шуле да говори за него пред Зелиха,но тя непреклонна.

-Мурат и Зейнеп се снимаха, после ги показваха в управлението, Зейнеп е права, наистина фотоапарата качва 5 кг ..  Joy -Стана въпрос за ваксини,а Синан гледа като попарен.. Хюсню го хвана за ръчичка и го заведе, той Синан се опита и в болницата да подкупи и Явуз, ама йок..  hahaha

-А,преди това дадоха,Тибет как е заспал пред къщата, заради Зелиха ..  Joy

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 15:20 от Джреми ♥

# 548
Зад кадър от фотосесията на Гамзе, невероятна е, толкова - красива, секси, прекрасна ..   loveuuu Two Hearts newsm76

http://www.youtube.com/watch?v=so5bEG0pm8M&feature=youtu.be

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 16:34 от Джреми ♥

# 549
На мен най-много ми харесаха сцените със Синан и ваксината против грип. Горкия толкова го е страх - паднах от смях ...  smile3533

Въобще не искаше да ходи на ваксина - вика, не може ли с хапче вместо да ме боцкат. А другите викат - не може.  Mr. Green

Синан започна да ги лъже как той никога не е хващал грип. Как не - никога няма да забравя първият път, когато Синан се разболя от грип и Елиф се грижеше за него. Беше му направила супа, цяла нощ стоя при него - а той така се беше загледал в нея. Накрая двамата се целунаха за първи път. Най-уникалната сцена. Веднага се сетих за това и ми стана много мило ...   grinning039 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves Two Hearts

Спомних си и когато Синан го болеше зъб и Елиф го заведе на зъболекар. Той и тогава си умираше от страх. И казваше на Елиф, че вече му било минало - а тя: хайде Синан заради мен, ако ме обичаш. И той - Обичам те добре. А после зъболекаря му каза: значи ти си крадеца на сърцето на Елиф, и Синан към Елиф: Откраднал съм ти сърцето, и тя: Млъквай ...  newsm51 Heart Eyes  rotfImbo

И преди сватбата на Синан и Елиф също трябваше да им взимат кръв и Синан и тогава го беше страх и упорстваше. Елиф тогава му каза: голям мъж си, пък се държиш като дете. И му каза, че утре ще идат - а той утре ли, по добре други ден. Накрая обаче Синан отиде по собствено желание, защото не искал да губи нито миг повече и защото обича Елиф. Това е любов ... Flushed   Kissing Heart hug

Затова като видях сцената с ваксината днес и веднага се сетих за тези моменти с Елиф. Много ми хареса как Синан правеше сладки физиономии и опитваше да подкупи Явуз, да не му бие инжекция ...  hahaha hahaha hahaha

Първо му предлагаше карта за мачовете на Фенербахче. Тук сценаристите нарочно са се пошегували с Берк. В реалния живот Берк е от Бешикташ, Чаала също - и са противници на Фенербахче и Галатасарай ...  Joy Joy Joy

После пък Синан почна да вади пари и да ги бута в джоба на Явуз - вика само толкова имам, кажи на татко Ръза, че си ми сложил ваксината и готово. А той вика - съжалявам не може. Горкия като му сложиха инжекцията каква физиономия направи. И пак беше с пръстена си от Елиф - голям сладур е, а Али и Явуз добре се позабавляваха с него ...  smile3532 smile3532 smile3532

Много ми харесаха и моментите с Мурат и Зейнеп днес. Той много страда заради приятеля си, а Зейнеп хвана ръката му, а после го успокояваше. Толкова бяха сладки и как само се гледаха. Мурат каза на Зейнеп, че иска да си направят снимки с Йомер. И най-хубавото беше, когато тримата Мурат, Зейнеп и Йомер излязоха в парка и се снимаха заедно. Уникални сладури са ...  smile3525  ppp Heart Eyes lovekiss  mrstraetz

Жалко, че тези от БТВ точно тогава решиха да си пуснат рекламния надпис ...  Crossing Arms

Горкия Тибет, дори на улицата спа заради Зелиха, ама тя е голям инат. Държа се ужасно с него, а той горкия целият беше прашен и мръсен. Накрая започна и да кашля. Хюсню е на негова страна и му каза, че сега не е време за сватби, но Зелиха е непреклонна и се инати. Горкото момче, тя винаги го мъчи ...
no thumbsup Heart Eyes

# 550
Зад кадър от фотосесията на Гамзе, невероятна е, толкова - красива, секси, прекрасна ..   loveuuu Two Hearts newsm76

http://www.youtube.com/watch?v=so5bEG0pm8M&feature=youtu.be

Гамзе е страхотна - благодаря ти за клипа ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 551
На мен най-много ми харесаха сцените със Синан и ваксината против грип. Горкия толкова го е страх - паднах от смях ...  smile3533

Въобще не искаше да ходи на ваксина - вика, не може ли с хапче вместо да ме боцкат. А другите викат - не може.  Mr. Green

Синан започна да ги лъже как той никога не е хващал грип. Как не - никога няма да забравя първият път, когато Синан се разболя от грип и Елиф се грижеше за него. Беше му направила супа, цяла нощ стоя при него - а той така се беше загледал в нея. Накрая двамата се целунаха за първи път. Най-уникалната сцена. Веднага се сетих за това и ми стана много мило ...   grinning039 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves Two Hearts

Спомних си и когато Синан го болеше зъб и Елиф го заведе на зъболекар. Той и тогава си умираше от страх. И казваше на Елиф, че вече му било минало - а тя: хайде Синан заради мен, ако ме обичаш. И той - Обичам те добре. А после зъболекаря му каза: значи ти си крадеца на сърцето на Елиф, и Синан към Елиф: Откраднал съм ти сърцето, и тя: Млъквай ...  newsm51 Heart Eyes  rotfImbo

И преди сватбата на Синан и Елиф също трябваше да им взимат кръв и Синан и тогава го беше страх и упорстваше. Елиф тогава му каза: голям мъж си, пък се държиш като дете. И му каза, че утре ще идат - а той утре ли, по добре други ден. Накрая обаче Синан отиде по собствено желание, защото не искал да губи нито миг повече и защото обича Елиф. Това е любов ... Flushed   Kissing Heart hug

Затова като видях сцената с ваксината днес и веднага се сетих за тези моменти с Елиф. Много ми хареса как Синан правеше сладки физиономии и опитваше да подкупи Явуз, да не му бие инжекция ...  hahaha hahaha hahaha

Първо му предлагаше карта за мачовете на Фенербахче. Тук сценаристите нарочно са се пошегували с Берк. В реалния живот Берк е от Бешикташ, Чаала също - и са противници на Фенербахче и Галатасарай ...  Joy Joy Joy

После пък Синан почна да вади пари и да ги бута в джоба на Явуз - вика само толкова имам, кажи на татко Ръза, че си ми сложил ваксината и готово. А той вика - съжалявам не може. Горкия като му сложиха инжекцията каква физиономия направи. И пак беше с пръстена си от Елиф - голям сладур е, а Али и Явуз добре се позабавляваха с него ...  smile3532 smile3532 smile3532

Много ми харесаха и моментите с Мурат и Зейнеп днес. Той много страда заради приятеля си, а Зейнеп хвана ръката му, а после го успокояваше. Толкова бяха сладки и как само се гледаха. Мурат каза на Зейнеп, че иска да си направят снимки с Йомер. И най-хубавото беше, когато тримата Мурат, Зейнеп и Йомер излязоха в парка и се снимаха заедно. Уникални сладури са ...  smile3525  ppp Heart Eyes lovekiss  mrstraetz

Жалко, че тези от БТВ точно тогава решиха да си пуснат рекламния надпис ...  Crossing Arms

Горкия Тибет, дори на улицата спа заради Зелиха, ама тя е голям инат. Държа се ужасно с него, а той горкия целият беше прашен и мръсен. Накрая започна и да кашля. Хюсню е на негова страна и му каза, че сега не е време за сватби, но Зелиха е непреклонна и се инати. Горкото момче, тя винаги го мъчи ...
no thumbsup Heart Eyes

Аз като видях инжекцията моментално се сетих за зъболекаря, Елиф:Ако ме обичаш - Синан:Добре, обичам те ..  Joy Joy Joy

-На мен ми е жал за Тибет, аз не бих издържала ..  hahaha

-Зейнеп и Мурат, без спор бяха много сладки в колата , тя му хвана ръката, а на пейката двамата си ги държаха и той й разказваше как щял да я хване за ръката без да му пука за нищо да вземе Йомер и да си направят купища снимки за пропуснатото време, а на нея й тръгнаха сълзи, щях да се разплача, направо на път бях ..  Mr. Green

-Ама наистина с Берк яко се избазикаха с фенербахче .. hahaha Аз почнах да обяснявам на мама, даже ..  Joy Joy Joy

# 552
На мен най-много ми харесаха сцените със Синан и ваксината против грип. Горкия толкова го е страх - паднах от смях ...  smile3533

Въобще не искаше да ходи на ваксина - вика, не може ли с хапче вместо да ме боцкат. А другите викат - не може.  Mr. Green

Синан започна да ги лъже как той никога не е хващал грип. Как не - никога няма да забравя първият път, когато Синан се разболя от грип и Елиф се грижеше за него. Беше му направила супа, цяла нощ стоя при него - а той така се беше загледал в нея. Накрая двамата се целунаха за първи път. Най-уникалната сцена. Веднага се сетих за това и ми стана много мило ...   grinning039 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves Two Hearts

Спомних си и когато Синан го болеше зъб и Елиф го заведе на зъболекар. Той и тогава си умираше от страх. И казваше на Елиф, че вече му било минало - а тя: хайде Синан заради мен, ако ме обичаш. И той - Обичам те добре. А после зъболекаря му каза: значи ти си крадеца на сърцето на Елиф, и Синан към Елиф: Откраднал съм ти сърцето, и тя: Млъквай ...  newsm51 Heart Eyes  rotfImbo

И преди сватбата на Синан и Елиф също трябваше да им взимат кръв и Синан и тогава го беше страх и упорстваше. Елиф тогава му каза: голям мъж си, пък се държиш като дете. И му каза, че утре ще идат - а той утре ли, по добре други ден. Накрая обаче Синан отиде по собствено желание, защото не искал да губи нито миг повече и защото обича Елиф. Това е любов ... Flushed   Kissing Heart hug

Затова като видях сцената с ваксината днес и веднага се сетих за тези моменти с Елиф. Много ми хареса как Синан правеше сладки физиономии и опитваше да подкупи Явуз, да не му бие инжекция ...  hahaha hahaha hahaha

Първо му предлагаше карта за мачовете на Фенербахче. Тук сценаристите нарочно са се пошегували с Берк. В реалния живот Берк е от Бешикташ, Чаала също - и са противници на Фенербахче и Галатасарай ...  Joy Joy Joy

После пък Синан почна да вади пари и да ги бута в джоба на Явуз - вика само толкова имам, кажи на татко Ръза, че си ми сложил ваксината и готово. А той вика - съжалявам не може. Горкия като му сложиха инжекцията каква физиономия направи. И пак беше с пръстена си от Елиф - голям сладур е, а Али и Явуз добре се позабавляваха с него ...  smile3532 smile3532 smile3532

Много ми харесаха и моментите с Мурат и Зейнеп днес. Той много страда заради приятеля си, а Зейнеп хвана ръката му, а после го успокояваше. Толкова бяха сладки и как само се гледаха. Мурат каза на Зейнеп, че иска да си направят снимки с Йомер. И най-хубавото беше, когато тримата Мурат, Зейнеп и Йомер излязоха в парка и се снимаха заедно. Уникални сладури са ...  smile3525  ppp Heart Eyes lovekiss  mrstraetz

Жалко, че тези от БТВ точно тогава решиха да си пуснат рекламния надпис ...  Crossing Arms

no thumbsup Heart Eyes

Аз като видях инжекцията моментално се сетих за зъболекаря, Елиф:Ако ме обичаш - Синан:Добре, обичам те ..  Joy Joy Joy

-На мен ми е жал за Тибет, аз не бих издържала ..  hahaha

-Зейнеп и Мурат, без спор бяха много сладки в колата , тя му хвана ръката, а на пейката двамата си ги държаха и той й разказваше как щял да я хване за ръката без да му пука за нищо да вземе Йомер и да си направят купища снимки за пропуснатото време, а на нея й тръгнаха сълзи, щях да се разплача, направо на път бях ..  Mr. Green

-Ама наистина с Берк яко се избазикаха с фенербахче .. hahaha Аз почнах да обяснявам на мама, даже ..  Joy Joy Joy

Да, сценаристите си направиха голяма шега с Берк. В живота той е супер фен на Бешикташ, а тук го накараха да раздава карти за Фенербахче, които в действителност не харесва. Милия - обожавам го ...  Joy Joy Joy

На мен също ми е мъчно за Тибет - незнам кой нормален би издържал на такъв тормоз. Тя Зелиха от край време го тероризира ...  hahaha

За Мурат и Зейнеп съм напълно съгласна - моментите с тях бяха много силни. Невероятни са ...  
Two Hearts

# 553
Бащата на Гамзе е отишъл при нея в Бодрум ..  newsm78 btw, тя е страхотна, а и двамата си приличат .. ♥

# 554
Бащата на Гамзе е отишъл при нея в Бодрум ..  newsm78 btw, тя е страхотна, а и двамата си приличат .. ♥

Гамзе изглежда страхотно - много е готина. Баща й също е супер ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts ppp  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт