НОРВЕГИЯ - Тема 45

• 98 706
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Stavanger, Norway
За фризьорството в една от по-старите теми открих, че някой е писал за обучение 3 години. Обаче, това не е ли за тези, които искат да си открият собствен салон, т.е. за да станеш управител (не помня вече в кой сайт и къде точно го четох това)  newsm78

Иначе в нета като написах "Kurs frisør" и ми излязоха някакви за по 5 месеца - 54 000 NOK  Shocked 'Ми то това е цяло богатство бе  ooooh! Нищо чудно, че после вземат толкова пари за едно постригване  Rolling Eyes

# 211
Jana d'Ark,
може да ти направят застраховка и в твое отсъствие,стига да имаш някой познат брокер или застраховател.Защо не питаш в аптеката за някакви лекарства,ако си сигурна в симптомите ? Мен свеката ме заведе на подробен гинекологичен преглед след раждането,защото в Испания не си направих такъв след като родих,понеже заминахме за Норвегия доста на бързо, и тогава си спомням че не платих нито стотинка без да съм спешен случай и без да ми искат здравна карта  #Crazy На въпроса ми как се е случило това,свеката ми отговори ,че има лекари които обслужват пациенти които са с неустановен статут.Просто питай твоя човек или някой по-възрастен норвежец,те обикновено знаят системата добре. Успех и дано да нямаш проблеми  Peace

# 212
Здравейте,някой може ли да ми каже от къде мога да си купя използван учебник по норвежки език?

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 08:48 от marojinka

# 213
Момичета,продава ли се в Норвегия тази козметика Shiseido?

# 214

Виждала съм я в норвежки сайтове за козметика, но специално в града, в който живея( а той е много малък) няма тази марка. Скоро ходихме до Mo i Rana и там в един от търговските центрове мисля, че имаше  Peace

# 215

Да. Аз даже си купих преди две седмици един комплект намален много изгодно.
Обаче никъде не съм срещала Bioderma.

# 216
Здравейте,някой може ли да ми каже от къде мога да си купя използван учебник по норвежки език?

Можеш да заемеш от местната библиотека. Peace

# 217

Shiseido има във всички вериги за козметика.

# 218

Можеш да заемеш от местната библиотека. Peace
Благодаря за чудесната идея.Още утре ще проверя. А,какво е необходимо за регистрация  Embarassed

# 219

Да. Аз даже си купих преди две седмици един комплект намален много изгодно.
Обаче никъде не съм срещала Bioderma.

Супер, а в аптека ли ги продаваха или в някой от големите магазини?При нас има биодерма в аптеките.

# 220

Shiseido има във всички вериги за козметика.

А тук видях,че се продава в козметичните магазини!Благодаря Hug

# 221
  • Stavanger, Norway
Подозрително мълчите всички. Да не ви затрупа сняг в норвежко Wink

# 222
Подозрително мълчите всички. Да не ви затрупа сняг в норвежко Wink

Определено днес си изрових колата от една огромна пряспа сняг.Сега наблягаме на чая.Обаче съм доволна намери си кремчето Шисейдо. Grinning

# 223
Здравейте мили мами в Норвегия, ние със съпруга ми и малкото ни слънчице живеем тук от няколко месеца. Много ще се радвам ако намеря място сред вас, защото социалният ми живот в момента не е цветущ и общуването с вас би било чудесно.

# 224
Здравейте мили мами в Норвегия, ние със съпруга ми и малкото ни слънчице живеем тук от няколко месеца. Много ще се радвам ако намеря място сред вас, защото социалният ми живот в момента не е цветущ и общуването с вас би било чудесно.

Добре дошла Ava@   bouquet В кой район живеете ако не е тайна  Blush
И аз направих 3 месеца скоро  Crazy  За социалния живот и аз съм така, но има време да се социализираме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт