НОРВЕГИЯ - Тема 45

• 98 637
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте или добро утро, защото тук е толкова спокойно и аз спя до 11, 12 Simple Smile днес даже станах рано.
Аз също никога не съм искал да живея в чужбина. Даже напуснах Бг, когато бях най- добре. Но тук, тук е едно прекрасно място да отгледаш децата си, да живееш без нерви и да се развиваш, защото аз вярвам, че няма дискриминация и ако успееш да се докажеш, това ще ти носи само позитиви.
Няма да повтарям за улиците, движението по пътищата и спокойствието което лъха отвсякъде.
Само не знам какво ще правим с троловете в гората  newsm62

# 151
Здравейте или добро утро, защото тук е толкова спокойно и аз спя до 11, 12 Simple Smile днес даже станах рано.
Аз също никога не съм искал да живея в чужбина. Даже напуснах Бг, когато бях най- добре. Но тук, тук е едно прекрасно място да отгледаш децата си, да живееш без нерви и да се развиваш, защото аз вярвам, че няма дискриминация и ако успееш да се докажеш, това ще ти носи само позитиви.
Няма да повтарям за улиците, движението по пътищата и спокойствието което лъха отвсякъде.

Мммм да, вярвай ,че няма дискриминация Sunglasses Разочарованието ти ще е голямо  Crazy

# 152

Мммм да, вярвай ,че няма дискриминация Sunglasses Разочарованието ти ще е голямо  Crazy
Не съм от вчера тук, а мъжа ми е девета година и е на равно с тях, така че който в каквото иска да вярва, аз си казвам собственото мнение. Simple Smile

# 153
ПРИВЕТ НА ОСЛОВЧАНИ !!

ПОДАРЯВАМ работно бюро от масивен дъб; подходящо за офис или.... работно място у дома.

Размери - 130 см / 70 м/ вис. 75 см.
В ляво - 4 чекмеджета; в дясно - едно чекмедже и врата; в средата 1 чекмедже.
Плота на бюрото отгоре е с тъмно - кафява кожа /изключително добре запазена, без драскотини и наранявания/.

ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ ПИША ТУК НО.... ТОВА ЧУДО ПРОСТО искам да го махна от дома.

*транспорта е за ваша сметка; район Скюлеруд *
ПИШЕТЕ В ЛИЧНИ

# 154
  • In my tropical dream
СЕМ, сигурно знаеш, но ако няма заинтересувани тук, пусни обява във finn.no, безплатно е да публикуваш в раздела gis bort. Аз така съм се отървавала от излишни неща и съм си набавяла необходими  Simple Smile

# 155

Не съм от вчера тук, а мъжа ми е девета година и е на равно с тях, така че който в каквото иска да вярва, аз си казвам собственото мнение. Simple Smile

Ооооооо, те много го умеят това Wink да те убеждават колко сме си равни всички в Норге  Joy ама в работна среда веднага виждаш ,че те са "по-равни" Wink Кандидатствала ли си за работа наравно с норвежци? И получила ли си мястото евентуално Wink И не говоря за специалисти като лекари,IT ...... Знаят си ,че техните не ги бива, примирили са се Wink и наемат чужденци. В другите сфери, според  мен, изобщо не е така.

# 156
СЕМ, сигурно знаеш, но ако няма заинтересувани тук, пусни обява във finn.no, безплатно е да публикуваш в раздела gis bort. Аз така съм се отървавала от излишни неща и съм си набавяла необходими  Simple Smile

МАРТИНИ.... знам, но исках да го вземе някой наш ?!?!  friendship

# 157
Лекарите в Норвегия не ги бива, така ли?

# 158

Tакова е общото мнение. И самите норвежци май го вярват Wink Имам много примери около мен но с очите си не съм видялa (не съм ходила на доктор тук Wink ) Погледни темите назад Wink

# 159

Tакова е общото мнение. И самите норвежци май го вярват Wink Имам много примери около мен но с очите си не съм видялa (не съм ходила на доктор тук Wink ) Погледни темите назад Wink

Детето не си ли водила на лекар?

Какви примери?

Стана ми интересно Simple Smile

# 160

Детето не си ли водила на лекар?

Какви примери?

Стана ми интересно Simple Smile

Водих го веднъж. Имаше диария от месец. "Нищо му няма"Wink -това беше отговора Simple Smile Чак ме е страх да го напиша ,но детето ми не е боледуващите.... В БГ повече боледува сякаш newsm78
Ама не ме разбирай погрешно Wink за температура не го водя. Просто няма смисъл..... Минава  му за 2-3 дни и толкоз. Антибиотик много трудно се изписва а и аз не съм зорлийките за АБ. Това се сещам на пръв прочит.
Пример: Изкълчен крак. Д-ра отваря медицински атлас да види коя кост е там Wink

# 161
Ох, недей така  Confused

Аз също от една норвежка чух, че не били добри - нейно мнение, разбира се.

Пък аз съм една пъзла и много си държа на докторите. Ама тук наистина за всичко - нищо им няма, ще мине.

Как тогава ми кажи имат най-ниска детска смъртност в света и са на едно от първите места по най-здраво население  Rolling Eyes

# 162
Аз тази статистика не съм я чела, ама обяснението е КАЛЯВАНЕ! В това наистина са добри Grinning Сериозно го казвам\пиша. На - 15 C децата спят навън , в количките. Вярно ,че са добре завити ама... Ще свикнеш да не се "претрисаш" толкоз Wink

# 163
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз и преди съм писала по въпроса, но ако се стигне до посещение на легевакт- лъжете !!!

Температурата задължително я изкарайте повече от 4 дни и то висока и то да не се влияе от парацета, абе за всичко. Иначе просто отказват да прегледат детето. Напатила съм се, като единия път, след като ме пратиха в къщи с малката и сестрата в приемната каза, че нищо, че припада от температура и се съдира да кашля- тя е здрава, се оказа, че е с бронхит. Не се дадох тогава, тропнах с крак и казах, че няма да си тръгна докато не я прегледат, Еее, отвисяхме 5 часа- до 3 посред нощ, с дете с 40 градуса температура, дето я мокрех в тоалетната да не колабира, само защото патката, която реши, че сме здрави реши на ни го върне. Като излязохме от прегледа, я търсих да й натрия носа- беше й свършила смяната.
Пуснах оплакване- глас в пустиня....

# 164
Ох, боб4енка, наистина ли нямаше ефект от оплакването - това му звучи като в БГ?
Аз не знам какво бих направила, ако ми се случи нещо подобно на теб - няма ли някакви главни лекари към които да се обърнеш?

Нас ни приеха в спешното без да преувеличавам нищо, само за кашлица и сополи, без Т, обаче им обяснихме, че нямаме личен лекар още и вероятно затова са били длъжни да ни приемат.

Общи условия

Активация на акаунт