Протейн за вегетарианци !!!

• 4 978
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Обърнете внимание, че в тази тема не съм споменала нищо за отслабване. Може би вие сте по чувствителни на тази тематика... Споделям информация с останалите вегани и растителноядни, нали за това са форумите. Комуникация обмяна на опит и т.н. Аз дали трябва да отслабвам или да правя мускули това засяга главно мен самата, ако няма какво да споделите по темата и да бъдете полезни с нещо, ще съм ви благодарна да не пишете излишни коментари, защото дори някой да прояви интерес към темата няма да му се чете 3 страници "хейтване" за да достигне до същинската информация. Благодаря ви за вниманието!

# 31
А сега минутка за ОГРАМОТЯВАНЕ ! ! !
Поло вегетарианци - включват дори пиле, пуешко и патешко в диетата си.

Охо, то по тая логика аз съм и полО алкохолик

Убягва ми логиката - лишавам се от протеин от естествени източници, за да мухам добавки.

Съвсем по принцип, бих предпочел да се храня с течни аминокиселини, от гледна точка на по-леко храносмилане, но от друга страна ще ми се изнежи стомаха, а това не е много практично също.

Не се брои да си на топ форма на 17. Брои се след като
родиш, и една и съща форма да се задържа постоянно, не
само като си претренирала и намасажирана. Всеки ден да може
да се хвърлиш по бански и да не се срамуваш.

И ако може да не е с яко вдигане, а с тарикатско.

какво ще рече тарикатско вдигане?
 аз така или иначе престанах да тренирам за фигура преди 10-ина години някъде
 иначе и аз тренирам "тарикатски" - по 5-10 мин на ден силово с тежести, останалото ми е аеробно (и то кратко също) натоварване

# 32
  • SA
Ами тя сьщинската информация се сьдьржа в пьрвия постинг - започнали са да продават протеин от грах и ориз в БГ, от което авторката на темата е радостна. Тази интересна новина спокойно можеше да бьде сьобщена и в темата за веганство и вегетарианство, вместо да се пуска отделна тема . Аз специално писах в темата, защото с големи букви пишеше за някакво ограмотяване, та реших да се включа, понеже сьм любознателна.  Sunglasses
Ghost, ти знаеш ли каква е миризмата на аминокиселините? Това нещо е живо наказание, ако трябва да го ядеш!

# 33
  • София
Обърнете внимание, че в тази тема не съм споменала нищо за отслабване. Може би вие сте по чувствителни на тази тематика... Споделям информация с останалите вегани и растителноядни, нали за това са форумите. Комуникация обмяна на опит и т.н. Аз дали трябва да отслабвам или да правя мускули това засяга главно мен самата, ако няма какво да споделите по темата и да бъдете полезни с нещо, ще съм ви благодарна да не пишете излишни коментари, защото дори някой да прояви интерес към темата няма да му се чете 3 страници "хейтване" за да достигне до същинската информация. Благодаря ви за вниманието!

Точно защото е форум, всеки има право да си каже мнението. Независимо дали ти харесва или не. Праскаш чужди снимки, правиш изказвания че имаш нам си каква си фигура, пък има статистика на писанията ти, нали знаеш. Та там пише за целулита, за хапчетата за отслабване и т.н.

# 34
ГАЛИ_ГЕ не съм се занимавала да ровя ама верно ли и втория път е дала чужди снимки?

Ванеса, профилът е на някакъв Иво и аз затова попитах Лилито, какво мисли той по въпроса.

Обърнете внимание, че в тази тема не съм споменала нищо за отслабване. Може би вие сте по чувствителни на тази тематика...

О, хапеш, даже  Laughing

Съвсем по принцип, бих предпочел да се храня с течни аминокиселини, от гледна точка на по-леко храносмилане, но от друга страна ще ми се изнежи стомаха, а това не е много практично също.

Ghost, то има тема и за пластина на езика. Щеш не щеш, само течности.

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 20:29 от ГАЛИ_ГЕ

# 35
Кой реши, че протеИн се пише с Й !?

# 36
  • София
Кой реши, че протеИн се пише с Й !?

Е как кой? Мацката дето пусна темата и ако искаш да знеш забранява да се пише извън темата, така че израдвай се там че имало вече оризов протеин и тогава може да вмъкнеш нещо друго  Peace

# 37
май е умишлено Thinking
толкова ме дразни това Й и за това погледнах тук
и се повеселих Laughing
вещи Hug ваканция ли е Thinking

# 38
  • SA
Добре де, едно не ми стана ясно - ако носиш обувки от естествена кожа, нямаш ли право да се наречеш веган?

# 39
Ghost, ти знаеш ли каква е миризмата на аминокиселините? Това нещо е живо наказание, ако трябва да го ядеш!

Да, знам. Все пак съм си купувал и съм пил течни. Като се смеси с плодов сок всичко е 6.
 Най-гадното, което съм пил е чай от бял пелин. Сега, лятото, даже си взимам вино пелин. Но това естествено не е храна.

ГАЛИ_ГЕ, все пак аз говоря за съзнателен избор, който би бил странен ако лишиш стомаха си от твърда храна.

# 40
  • София
На мен ми харесаха циците. Кой протеЙн помага повече? Граховият или оризовият?

И трябва ли да спирам яйцата и млякото?

# 41
На мен ми харесаха циците. Кой протеЙн помага повече? Граховият или оризовият?

И трябва ли да спирам яйцата и млякото?

Грета, ако има правопропорционална зависимост между размера на ц. и размера на зрънцето или бобчето, от което е извлечен съответният протеин, май граховият или соевият ще са най-подходящи.
Яйца и мляко спираш, на веганите им растат по-големи.

# 42
  • София
Колко било лесно! Ми аз съм на крачка от мечтаната фигура.

# 43
Винаги съм смятала, че готово разградените аминокиселини следва
да се приемат само под формата на добре узряло сирене. Само там
прекрасният аромат на развала предизвиква тръпка на удоволствие.

# 44
Добре де, едно не ми стана ясно - ако носиш обувки от естествена кожа, нямаш ли право да се наречеш веган?

Извинявам се на авторката, че малко извън темата  Laughingама да кажа на kameloth,
че веганите не носят дрехи и обувки от животински продукти. Не може естествена кожа. Naughty
Не ползват и козметика, тествана върху животни.
А сега малко към темата...Протеин набавям от кълнове /сама си ги приготвям/ както и ядки и зеленчуци разбира се. Решила съм, че естествените живи храни са по-добри от изкуствените добавки.

Общи условия

Активация на акаунт