"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 038
  • 701
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за посрещането и милите думи, момичета!  Simple Smile и не, не сте страшни, много сте готини!

ZVEZDA, ами освен резерва няма друго установено. ФСХ се движи между 12,8 и 16,5. Всичките микробиологии са ок (стара, от преди 6-7 години хламидийна инфекция - направен антибиотик за всеки случай). Имам диагностична лапароскопия при д-р Ганева в Щерев миналия април - проходими са тръбите. Видя 3-4 малки миомни възела и искаше заради тях да побързаме, ама аз нали първо със сапунката трябваше да се справя, та чак сега започвам да мисля за процедури. Иначе, не съм имала проблеми, но последната ми бременност "по невнимание" беше преди 12 години, така че ...
Да се надяваме, че ще имам късмет.

# 631
Благодаря за посрещането и милите думи, момичета!  Simple Smile и не, не сте страшни, много сте готини!
Не сме страшни, де само понякога вадим бухалките. Laughing

Надявам се да ти е уютно тук и да не се задържаш дълго .... Tired

Заповядайте на кафе(днес съм по-бърза) -
Скрит текст:

(Човече, дето се чеше по главата)
newsm78

Ели, дано се оправят нещата с колата!

Перу, къде си????

Даре, ЧРД на свекърва ти!  bouquet(днес беше нали)
Да е жива и здрава, по-малко да те ядосва и повече да Ви помага! Wink

# 632
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро  Simple Smile

Мамче мерси за кафенцето  Hug

Перу цяла нощ те мисля, надявам се че всичко е наред при теб и просто нямаш време да влезеш тук  Hug

Аз продължавам да , макар че ми се иска да

# 633
Добрутро! Мамче утре е свеки. И понеже след месец е свекъра сме им взели ел.рамка за снимки общо на 2мата. Как ви звучи?

# 634
Благодаря за кафето! С удоволствие грабвам едно и поемам пътя за Пловдив. А как ми се спииии

# 635
Добро утро и от мен  Hug

Mam4е, благодаря за кафенцето  Hug
На мен напоследък кафето все ни ми стига .... През нощта не мога да спя добре, през деня съм сънлива и раздразнителна  ooooh! Август не е месец за работа /то не че имаме много в момента/, но друго си е човек да е на морето  Flutter

Така че, Ели, и аз съм в същата позиция и искам същото като теб  Laughing
Но ще е след някоя и друга седмица  Mr. Green

Дари, чудесен подарък сте избрали  Peace
Ние миналата година подарихме на моите родители ел. рамка. Зарадваха се и си я ползват. Преди по-често, сега, гледам, по-рядко  Laughing Сигурно им е време за нова "играчка"  Laughing

Добре дошли на новичките  Hug

# 636
  • В градината...
Споко де, докато си дойда, стана 11 вечерта. Прегледът беше следобед, а вървяха и със закъснение.

Ами не чухме сърчице. Вървим с 2 седмици назад. Другият вторник пак ме вика док да види как са нещата.
Ако бях отишла по-рано на преглед, щях от рано да се чувствам кофти, поне бях по-дълго щастлива  Peace
Сега се моля Бог да даде сили на моето бебенце  Hug

# 637
perunika прегръщам те силно! и бебето! и довечера, ако видя някоя падаща звезда, вие сте първи в списъка ми с желания!

Аз от сутринта те мисля (е и вчера, ама то си е за вчера) - днес ще правим вашия зелен боб в буркани. И се сетих, че една мн хубава лютивка май прави миналата година.

# 638
Перу, прегръщам те силно! Hug Hug Hug
Моли се! Вярвам, че бебчето ти ще е герой и всичко ще е наред! Hug

Фокси, добре дошла! Hug

# 639
Перу, мила, аз също вярвам, че всичко ще е наред!!!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Защо не потърсиш второ мнение?  Rolling Eyes Аз бих отишла веднага и при друг лекар  Peace
Може пък на друг ехограф да се чуе/види сърчице!

# 640
  • В градината...
То да ида, ама къде  Thinking
Абе много странно беше - много размазано се виждаше, а нали е репродуктивна клиника, с добра техника  Tired

# 641
Как "къде"? Не зная в кой град живееш, но не вярвам да няма гинеколози с ехографи  Rolling Eyes
Въпреки че, доколкото знам в репродуктивните клиники уж им били най-добри... Но техника е! Човек никога не може да е сигурен в нея. Ето, казваш, размазано се виждало...
Иди при друг лекар да те погледне, не чакай до другата седмица  Peace

# 642
Перу, вчера и аз бях от активно надничащите за новини от теб Simple Smile А сега стискам палци за бебчето ти. Явно още е съвсем мъничко и се чудя, дали на 3Д УЗ няма да се види по-ясно? Пращам ти позитивна енергия и бъди спокойна, а бебчето да расте   bouquet

# 643
  • В градината...
Ще видим - Русе, Варна, Тутракан. Но не мисля, че ще има разлика.

# 644
Перу, почивай си днес от пътя. Не го мисли сега къде да ходиш и толкова много да си правиш видеозони. Нали така или иначе другата седмица ще те гледат пак. Ако има нещо не е по силите ти да го промениш. Единственото, което може да направиш е да мислиш позитивно!

Ето, от мен още един слънчев облак позитивна енергия получаваш!

И дай тая рецептата за лютивката, че много му бил сладък живота с мен  Joy

Пате, то ние утре ще сме в Поморие и направо от там от Захаро-то ще вземем торта. На удобно място са и имало винаги налични.

и мисля едно звездно кафе да пия Wink

Общи условия

Активация на акаунт