Професия: играч

• 17 371
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
И, какво като е на 38 и не е женен  newsm78

# 136

Не е до парите.
То хубаво Малдиви, ала-бала, два-три пъти в годината.
И през останалото време какво - пак същото - човека е посветен на играта, не на семейството.
Едно е да излезе с децата, друго е " скъпа, ето ти колата, ето ти пари, излез със децата, че аз тренирам".
Пък може и да има някоя, дето ще го търпи.

Е защо, де? Той няма да го прави 24 часа в денонощието, ще си има време и за излизане и за децата, и за семейството. От време на време ще ходи в "командировка" и толкоз.

# 137
  • София
Не е до парите.
То хубаво Малдиви, ала-бала, два-три пъти в годината.
И през останалото време какво - пак същото - човека е посветен на играта, не на семейството.
Едно е да излезе с децата, друго е " скъпа, ето ти колата, ето ти пари, излез със децата, че аз тренирам".
Пък може и да има някоя, дето ще го търпи.
Ти описваш типичния бизнесмен. Мисля, че доста жени не биха се дърпали.

Ами на мен явно мисленето ми се е изменило, ама не ми харесва този стил на живот.
Предпочитам мъжът ми да изкарва добри пари, едно БГ моренце, но искам и да си е вкъщи вечер и да обръща внимание на децата през уикенда поне.

Фейри, доколкото описаха хората професионалните играчи, май нямат време за излизане с деца и такива глезотии.

# 138
Фейри, доколкото описаха хората професионалните играчи, май нямат време за излизане с деца и такива глезотии.
Тогава е гадничко, но аз и пилот/капитан на кораб трудно ги приемам като професии. Тоест, чудесни са, ама да не е мъжът ми с такава Laughing

# 139
Кратък профил: 38 годишен мъж, неженен, без деца, с две дълги връзки (6+ години), разпаднали се по неясни причини. Добро инженерно образование, по което е работил съвсем кратко. Материално осигурен - живее самостоятелно в собствено жилище, единствен син на заможни родители. Ползва на относително добро ниво 2 езика.

В момента професията му е... играч на покер. Занимава се с това повече от десет години. Започнал е онлайн, в момента играе повече на живо - пътува за участия в турнири по цял свят почти всеки месец, понякога - и по два пъти месечно. Живее доста нашироко - скъпа кола, скъпа техника, скъпо обзавеждане, скъпи дрехи... Твърди, че печели минимум 3500 евро на месец, в добри месеци - доста повече (не уточнява колко).
Твърди също така, че не е хазартно пристрастен, не играе за удоволствие, а това е неговата професия. За удоволствие не би играл дори на "Черен Петър"  Thinking

Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги...

Бихте ли се обвързали с такъв човек? Бихте ли били спокойни, ако ваша сестра/приятелка/дъщеря се обвърже с такъв? Реалистично ли ви звучи това, което съм написала? Къде са слабите места, според вас, кое би ви светнало като червена лампичка? Споделете  Simple Smile

Ами аз лично също играя покер, но не работя това  Peace

Не знам дали е надежден такъв човек. Надежден е докато не почне да разпродава наследството си. Защото в покера един път пуска, друг път - не   Mr. Green Изобщо хазартът не е хубаво нещо, ако ти е жизненоважен. Ако е за удоволствие и имаш самоконтрол - има надежда Simple Smile
Без да се обиждаш ти играеш и си посредствен играч.Самото ти изказване -един път пуска друг не ми става ясно.че си От тези дето като видят чифт аса и попове им личи от сто километра.На една жива игра ще те разпердушинят за час максимум.

Аз не твърдя, че съм добра. Просто казвам как стоят нещата. На живо също съм играла няколко пъти и повечето съм излизала на +. Да разбирам ли, че отричаш, че в покера доста голяма роля има късметът? Simple Smile

# 140
  • Tам през Атлантическия океан
Моя бе запален по покера онлайн играеше  Crazy сега се прехвърли на шах  Mr. Green Знам далече е от темата , но в главата  често са му  само ходове и е нон стоп в игра с някой .  Laughing

Е защо, де? Той няма да го прави 24 часа в денонощието, ще си има време и за излизане и за децата, и за семейството. От време на време ще ходи в "командировка" и толкоз.

Да , тялом ще е там иначе е другаде  Laughing

Предполагам де  Grinning

# 141

Да , тялом ще е там иначе е другаде  Laughing

Предполагам де  Grinning
Е да, а героят ни зъболекар няма да си мисли за пациентите, програмистът за кодовете и мениджърът за поредните договори. Примерно Laughing

# 142
Не не бих се обвързвала с мъж, който няма сериозна професия. "Играч" не е професи,я а личен недостатък. Би ме било срам с такъв да се покажа пред хората.
По-добре инженер-мизерник отколкото мъж играч.

а най-добре ни единия, ни другия.

# 143
Не не бих се обвързвала с мъж, който няма сериозна професия. "Играч" не е професи,я а личен недостатък. Би ме било срам с такъв да се покажа пред хората.
По-добре инженер-мизерник отколкото мъж играч.

а най-добре ни единия, ни другия.

Ами той може би и за това проваля 2 връзки в живота си..

# 144
  • Tам през Атлантическия океан
 Laughing Това е , темата достигна своя пик  Joy Lizet33 се появи.... с нова роля и мисия в тази тема  Mr. Green

# 145
Лизет, нещо не ти действа добре този форум.  Thinking
От диаманти и богати мъже вече изпадна до мъж-мизерник...
Бягай, докато е време, че както си я подкарала, като нищо ще стигнеш до пускане на теми "Още ми ги няма децките!!!!!!!!!!!!!!!!!!"  Rolling Eyes

# 146
  • Fort Worth, TX
Да отричам на 80% са знания, умения , късмета е на 20%.Ако разчиташ на късмет в сериозната покер игра далеч няма да стигнеш.Оставаш един среден играч или ставаш комарджия.Един път ще върже, втори път път и на третия отлиташ.Има позиции на залагане ти знаеш ли ги?Знаеш ли как точно да изиграсеш дадена ръка, за да извлечеш макс полза?Можеш ли да преценяш противниците?Можеш ли да сметняш в проценти вероятноста кой каква ръка държи на масата?Много държа да получа отгховор на тези въпроси.И не на последно място можеш ли да блъфираш правилно?

# 147
 Laughing Адреналин се усеща в поста ти вече...

# 148
  • Fort Worth, TX
Лизет, нещо не ти действа добре този форум.  Thinking
От диаманти и богати мъже вече изпадна до мъж-мизерник...
Бягай, докато е време, че както си я подкарала, като нищо ще стигнеш до пускане на теми "Още ми ги няма децките!!!!!!!!!!!!!!!!!!"  Rolling Eyes
Тя и там може да пише , но преоблечена:-)

# 149
Креми, успокой се, бе жена! Simple Smile А и темата не е да си доказваме кой какъв играч е. Аз споря ли  с тебе нещо?

Забравих да отговоря: мога Wink

Общи условия

Активация на акаунт