В момента професията му е... играч на покер. Занимава се с това повече от десет години. Започнал е онлайн, в момента играе повече на живо - пътува за участия в турнири по цял свят почти всеки месец, понякога - и по два пъти месечно. Живее доста нашироко - скъпа кола, скъпа техника, скъпо обзавеждане, скъпи дрехи... Твърди, че печели минимум 3500 евро на месец, в добри месеци - доста повече (не уточнява колко).
Твърди също така, че не е хазартно пристрастен, не играе за удоволствие, а това е неговата професия. За удоволствие не би играл дори на "Черен Петър"

Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги...
Бихте ли се обвързали с такъв човек? Бихте ли били спокойни, ако ваша сестра/приятелка/дъщеря се обвърже с такъв? Реалистично ли ви звучи това, което съм написала? Къде са слабите места, според вас, кое би ви светнало като червена лампичка? Споделете

Ами аз лично също играя покер, но не работя това

Не знам дали е надежден такъв човек. Надежден е докато не почне да разпродава наследството си. Защото в покера един път пуска, друг път - не
Ходят по Малдиви, Бора Бора ей такива места...и те са хора и те разпускат.