Професия: играч

• 17 405
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Кратък профил: 38 годишен мъж, неженен, без деца, с две дълги връзки (6+ години), разпаднали се по неясни причини. Добро инженерно образование, по което е работил съвсем кратко. Материално осигурен - живее самостоятелно в собствено жилище, единствен син на заможни родители. Ползва на относително добро ниво 2 езика.

В момента професията му е... играч на покер. Занимава се с това повече от десет години. Започнал е онлайн, в момента играе повече на живо - пътува за участия в турнири по цял свят почти всеки месец, понякога - и по два пъти месечно. Живее доста нашироко - скъпа кола, скъпа техника, скъпо обзавеждане, скъпи дрехи... Твърди, че печели минимум 3500 евро на месец, в добри месеци - доста повече (не уточнява колко).
Твърди също така, че не е хазартно пристрастен, не играе за удоволствие, а това е неговата професия. За удоволствие не би играл дори на "Черен Петър"  Thinking

Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги...

Бихте ли се обвързали с такъв човек? Бихте ли били спокойни, ако ваша сестра/приятелка/дъщеря се обвърже с такъв? Реалистично ли ви звучи това, което съм написала? Къде са слабите места, според вас, кое би ви светнало като червена лампичка? Споделете  Simple Smile

Ами аз лично също играя покер, но не работя това  Peace

Не знам дали е надежден такъв човек. Надежден е докато не почне да разпродава наследството си. Защото в покера един път пуска, друг път - не   Mr. Green Изобщо хазартът не е хубаво нещо, ако ти е жизненоважен. Ако е за удоволствие и имаш самоконтрол - има надежда Simple Smile

# 121
  • София
Някои не правят разлика между професионален покерджия и запален играч на тото.

# 122
  • София
Креми, ако правилно съм забелязала, брат ти е в играта, така че поведението ти е обяснимо. Но така или иначе ти си пристрастна.
Не, не съм пристрастна, а обективна.Изказвам обективно мнение, щото виждам и двете страни на монетата.100пъти казах къде е разликата, но като че ли не искате да го проумеете.За вас покер играч е равно на комаарджия, пройдоха и т.н Не смятам да ви убеждавам вече в обратното.Надявам се Бърд е извлекла нужната информация.

Нищо, ще изчакаме развитието! Аз не бързам.

# 123
  • София
Е, и какво се получава - мъжът професионален покер играч или е на компа или е по турнири.
Бах ги в парите, ако ще е така.
Ти ако си с него заради парите, ще те усети много бързо Laughing
А, и освен това, не са само пред компа и по турнири... hahaha  Ходят по Малдиви, Бора Бора ей такива места...и те са хора и те разпускат.

Не е до парите.
То хубаво Малдиви, ала-бала, два-три пъти в годината.
И през останалото време какво - пак същото - човека е посветен на играта, не на семейството.
Едно е да излезе с децата, друго е " скъпа, ето ти колата, ето ти пари, излез със децата, че аз тренирам".
Пък може и да има някоя, дето ще го търпи.

# 124
Е, и какво се получава - мъжът професионален покер играч или е на компа или е по турнири.
Бах ги в парите, ако ще е така.
Ти ако си с него заради парите, ще те усети много бързо Laughing
А, и освен това, не са само пред компа и по турнири... hahaha  Ходят по Малдиви, Бора Бора ей такива места...и те са хора и те разпускат.

Ехаа !  Grinning

# 125

Не е до парите.
И през останалото време какво - пак същото - човека е посветен на играта, не на семейството.
Едно е да излезе с децата, друго е " скъпа, ето ти колата, ето ти пари, излез със децата, че аз тренирам".

Не ги мисли тях! Знаеш, за всеки влак си  има пътници...

# 126
  • Fort Worth, TX
Кратък профил: 38 годишен мъж, неженен, без деца, с две дълги връзки (6+ години), разпаднали се по неясни причини. Добро инженерно образование, по което е работил съвсем кратко. Материално осигурен - живее самостоятелно в собствено жилище, единствен син на заможни родители. Ползва на относително добро ниво 2 езика.

В момента професията му е... играч на покер. Занимава се с това повече от десет години. Започнал е онлайн, в момента играе повече на живо - пътува за участия в турнири по цял свят почти всеки месец, понякога - и по два пъти месечно. Живее доста нашироко - скъпа кола, скъпа техника, скъпо обзавеждане, скъпи дрехи... Твърди, че печели минимум 3500 евро на месец, в добри месеци - доста повече (не уточнява колко).
Твърди също така, че не е хазартно пристрастен, не играе за удоволствие, а това е неговата професия. За удоволствие не би играл дори на "Черен Петър"  Thinking

Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги...

Бихте ли се обвързали с такъв човек? Бихте ли били спокойни, ако ваша сестра/приятелка/дъщеря се обвърже с такъв? Реалистично ли ви звучи това, което съм написала? Къде са слабите места, според вас, кое би ви светнало като червена лампичка? Споделете  Simple Smile

Ами аз лично също играя покер, но не работя това  Peace

Не знам дали е надежден такъв човек. Надежден е докато не почне да разпродава наследството си. Защото в покера един път пуска, друг път - не   Mr. Green Изобщо хазартът не е хубаво нещо, ако ти е жизненоважен. Ако е за удоволствие и имаш самоконтрол - има надежда Simple Smile
Без да се обиждаш ти играеш и си посредствен играч.Самото ти изказване -един път пуска друг не ми става ясно.че си От тези дето като видят чифт аса и попове им личи от сто километра.На една жива игра ще те разпердушинят за час максимум.

# 127

Това не е запазена марка на покер-играчите. И на споменатия зъболекар можеш да не му видиш очите ако реши да си направи работния ден от 8 до 8 и поема всички спешни случаи събота/неделя.

# 128
  • София
Не е до парите.
Ти описваш типичния бизнесмен. Мисля, че доста жени не биха се дърпали.

# 129
За такъв си мечтая ! Grinning
Да се мярка възможно най-малко в къщи ! Mr. Green

# 130
Да, типичния мафиот вероятно е същия, но аз и мафиот, и комарджия не искам. Някои наистина нещо не правят разлика...

# 131
  • Tам през Атлантическия океан
На мен пък продължават да ми бодат очите другите елементи от профила:
"38 годишен мъж, неженен, без деца, с две дълги връзки (6+ години), разпаднали се по неясни причини. Материално осигурен - живее самостоятелно в собствено жилище, единствен син на заможни родители.
Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги... "

Имам един приятел, и той така материално осигурен, с доходоносна професия и издънки във връзките.
Особен комплекс имаше, че жените го търсят за парите...
Така че - много са сложни такива мъже.
Съвсем не заради покера.
Peace

Хах и мен това ми избоде очите  , а не професията му  Grinning
Те всички се хванаха за това  Crazy

# 132
Тоест от мъже на 38 с две неуспешни връзки и наследствено жилище - да се бяга далеч - така ли? Еле пък ако родителите имали късмета, та станали заможни...Смешна работа  hahaha

# 133
Все повече днешни мъже "се пазят" и се женят на по-късна възраст, отколкото преди 10 години, да речем. Около мен е тенденция.

# 134
Искам да ви кажа, че от тази тема доста се разочаровах. Никове с история във форума, се оказаха много ограничени и затворени към нова информация. Многократно се обясняват разлики и остават подминати, едно си баба знае ...
Имате интернет в къщи бе хора, ползвай те го, четете...

Общи условия

Активация на акаунт