Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Момичета, нещо не мога да се ориентирам, тези двата продукта, не изглеждат да са едно и също, а пък като име са  Rolling Eyes. Не мога да разбера и като количество колко са newsm78?

1. http://beautyshop.bg/product/2904/filorga-deep-fill-filar-za-dalboki-brachki.html

2. http://www.pharmashopdiscount.com/en/daily-treatments/308-filorg … 401346975293.html.
Един и същ продукт е - старата и новата /във Фармашоп/ опаковка
По 10ml

bouquet

# 421
Момичета, много сте зарибяващи Simple Smile Ще ми препоръчате ли крем за дехидратирана кожа с розацея. На 33 години съм, но от известно време не мога да си намеря подходяща козметика. Спрях се на Time filler и Optim eye. Евентуално ще взема и Sleep and peel.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 12:59 от Caipirinha

# 422
  • София
Момичета, много сте зарибяващи Simple Smile Ще ми препоръчате ли крем за дехидратирана кожа с розацея. На 33 години съм, но от известно време не мога да си намеря подходяща козметика. Спрях се на Time filler и Optim eye. Евентуално ще взема и Sleep and peel.

Цялата козметика на Филорга е хидратираща / съдържа ХК/

Тайм Филърът е добър избор Peace
/ като добавки за розацея - Коластра, Омега 3 с повече DHA, Инозитол, Протеини /Глутамин, Лизин,/, Магнезий, вит. гр.В, Биотин, Биофлавоноиди

# 423
Здравейте!Аз преди време бях писала че ще си поръчвам комплекта пилинг на филорга гликопиийл и си го поръчах 70% и досега си направих две процедурки вкъщи, много съм доволна-има в комплекта материал за 25 процедури така пише.Ето това е http://www.filorga.com/en/details_produit.php?id_articles=92 съдържа четири тубички в голямачервена кутия Simple Smile Даже се чудех дали не трябваше макса да си поръчам ама май не е много удачно.Много лесно става в домашни условия всичко е обяснено има си книжка Hug
Мислил съм да си правя пилинг при дерматолог, защото искам малко да си изчистя кожата от някой несъвършенства и сега видях този коментар и имам няколко въпроса. В търсачката като прегледах видях, че същият пилинг се използва и от козметичните студия, което означава, че той е по силен от други такива за домашна употреба. Мен ме е страх да не се окаже по силен за дадена кожа и да има някакви последици след това. Аз доколкото знам лекарите които правят пилинга, определят според кожата колко процента да е гликоловата киселина. Интересува ме и дали сам човек може да се справи с процедурата в къщи ? 

# 424
Мерси, денис. Предполагам Iso Age и Iso structure са по-силни от Time filler-a и са за по-зряла кожа?
Time filler може да се ползва и за околоочен, нали така?

# 425
  • в 1001-та нощ
Iso Age е за по-млада, а Iso Structire e за по-изявен лифтинг ефект и кожа бедна на липиди, това е моят крем  Peace , другите също съм ползвала, но в крайна сметка оставам с него за зимата  Peace

# 426
Изо ейджа обаче не го намирам във фармашопа.

# 427
  • в 1001-та нощ
Понеже обмисляш няколко крема, можеш да погледнеш за комплект с Iso Age и Optim eyes  Blush Май по-често са 3 продукта, разгледай Simple Smile

# 428
  • гр.София
Момичета, влизам в темата с цялото си почитание към марката "Филорга".Въпросът ми е някой може ли да сподели впечатления от слънцезащитния крем от професионалната серия.И още нещо( надявам се да не е много извън темата) - какви добавки са подходящи при хиперпигментация на лицето.

# 429
  • в 1001-та нощ
Хормонално обусловена?

# 430
  • гр.София
Хормонално обусловена?
Не, не е на хормонална основа.Причината е най-вероятно силното слънце.Зимата ми поизбледняват петната, но лятото, въпреки 50 фактор, пак се появяват.

# 431
# 432
# 433
Точка73,ползвах професионалния слънцезащитен това лято,защото ми го подариха.Не съм фен на тези кремове,мисля,че имат и отрицателни страни,въпреки че съм със светла кожа и правя лунички.Кремът има специфичната миризма на слънцезащитен,леко се нанася,мазничък е,добър е за плажа,а за града сигурно ще върши работа през зимата,защото няма да лъщиш.Но не ми хареса това,че трябва да се нанася периодично през деня.Лично аз просто гледам да не ме пече слънцето .

# 434
Момичета,не съм ползвала на Филорга само МЕзо Це и новия серум,какво да взема първо?

Общи условия

Активация на акаунт